18 hafta 1 günlük gebeyim utrosonda doktor yüzde 95 kız dedi aynı gün baska doktorda 4 lü test yaptırdım oda kız dedi yanılma payı var mıdır benim cok şükür 1 oglum var rabbimden 1 de kız evlat istedim dokror söylediginde inanamadım bu zamanlada cinsiyet söynlenipde sonradan degişen oldumu tam kesin nezaman belli olur
bizim bir akrabamıza 9ay boyunca erkek dediler hemde 3-4doktor herşeyini erkek çocuğa göre aldı bebek bi doğdu kız:) tabi bu binde bir ihtimal ama var yani:)
bende çok merak ediyorum ama etrafımda doktorların söylediğinin aksini doğuran birsürü insan var. öğrenmesem mi acaba diyorum
öğrenip herşeyi ona göre hazırla sonra bi bakmışsın tam tersi olmuş. büyük şok olur sanırım
Cumartesi gidebildim doktora ancak veee sonunda öğrendim kızım olacak Allahın izniyle Küçük bir şehirde yaşıyorum detaylı ultrason çeken bir yer yok bizim burada doktoruma sordum ne yapabilirim diye istiyorsan Ankara da yaptırabilirsin dedi bu hafta içerisinde yaptırmam lazım çünkü zamanı geçiyormuş düşünüyorum daha ne yapsam diye
Cumartesi gidebildim doktora ancak veee sonunda öğrendim kızım olacak Allahın izniyle Küçük bir şehirde yaşıyorum detaylı ultrason çeken bir yer yok bizim burada doktoruma sordum ne yapabilirim diye istiyorsan Ankara da yaptırabilirsin dedi bu hafta içerisinde yaptırmam lazım çünkü zamanı geçiyormuş düşünüyorum daha ne yapsam diye