kesin bebegin cinsiyeti nezaman belli olur

bentenali

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
17
0
16
İstanbul
18 hafta 1 günlük gebeyim utrosonda doktor yüzde 95 kız dedi aynı gün baska doktorda 4 lü test yaptırdım oda kız dedi yanılma payı var mıdır benim cok şükür 1 oglum var rabbimden 1 de kız evlat istedim dokror söylediginde inanamadım bu zamanlada cinsiyet söynlenipde sonradan degişen oldumu tam kesin nezaman belli olur

bizim bir akrabamıza 9ay boyunca erkek dediler hemde 3-4doktor herşeyini erkek çocuğa göre aldı bebek bi doğdu kız:) tabi bu binde bir ihtimal ama var yani:)

21 haftalığım ben ama halen cinsiyeti belli olmadı çatlayacağım az kaldı 24 nde kontrolüm var bakalım belli olcak mı

bende çok merak ediyorum ama etrafımda doktorların söylediğinin aksini doğuran birsürü insan var. öğrenmesem mi acaba diyorum
öğrenip herşeyi ona göre hazırla sonra bi bakmışsın tam tersi olmuş. büyük şok olur sanırım

benimde 19 haftalık daha cinsiyeti belli değil, sen detaylı ultrasona girdin mi? dr um bana detaylıda belli olur dedi sabırla onu bekliyorum.

Cumartesi gidebildim doktora ancak veee sonunda öğrendim kızım olacak Allahın izniyle Küçük bir şehirde yaşıyorum detaylı ultrason çeken bir yer yok bizim burada doktoruma sordum ne yapabilirim diye istiyorsan Ankara da yaptırabilirsin dedi bu hafta içerisinde yaptırmam lazım çünkü zamanı geçiyormuş düşünüyorum daha ne yapsam diye

hayırlı olsun canım.bide ben öğrenebilsem çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…