kızlar bende yaklaşık 2 aydır yaptırıyorum lazer 4. seans oldu çok ilerleme kaydettim eskisi gibi mosmor değil artık kahverengiye döndü ve bazı yerler beyazlamaya başladı psikolojik olarak çok mutluyum artık geçecek diyorum ama sabır istiyor en az 8 seans sonra kapatıcısız dışarı çıkabilirim diye düşünüyorum ben seans başına değil toplam ödedim ücreti ve dediğiniz gibi çok yüksek değil ücreti doktorumdan çok memnunum umarım istediğim gibi beyaz göz altlarına sahip olabilrim.
periperili sen nerde yaptırıyorsun doktorun ismini yazabilirmisin?
doktorum orhan murat özdemir ben çok memnunum 5. senası oldum yarı yarıya fark etti morluklar uzun süre beni görmeyenler hemen anlayabiliyor umarım tamamen kurtulurum.
doktorum orhan murat özdemir ben çok memnunum 5. senası oldum yarı yarıya fark etti morluklar uzun süre beni görmeyenler hemen anlayabiliyor umarım tamamen kurtulurum.
Periperili benimde gözaltı morluklarım var genetik.int.ten çok araştırdım nuri battala tedavi olmayı düşünüyordum ama olumsuz çok fazla yorum var vazgeçtim.daha sonra senin yorumunu gördüm ve çok sevindim.senin tedavi olduğun doktor ank.daymış galiba?? ben de ankarada oturuorum ve fraksiyonel lazer yaptırmayı düşünüyorum.ücret ne kadar ödedin acaba??ve şu andaki durumun nedir??işe yarıor mu gerçekten?bilgi verirsen çok sevinirim
kızlar bende yaklaşık 2 aydır yaptırıyorum lazer 4. seans oldu çok ilerleme kaydettim eskisi gibi mosmor değil artık kahverengiye döndü ve bazı yerler beyazlamaya başladı psikolojik olarak çok mutluyum artık geçecek diyorum ama sabır istiyor en az 8 seans sonra kapatıcısız dışarı çıkabilirim diye düşünüyorum ben seans başına değil toplam ödedim ücreti ve dediğiniz gibi çok yüksek değil ücreti doktorumdan çok memnunum umarım istediğim gibi beyaz göz altlarına sahip olabilrim.
Goz alti morluklarn son durumu nedir cnm bnde nuri bttala yaptirmai dusnuorm cnku ./
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?