kesin degil dedi aynı şey sizede oldumu

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb arkadaşlar bugun muaynem vardı 4. Ayima girdim bugün hamilelikte cinsiyetini de soylicekti doktor herşeyi normal saglıklı dedi cinsiyetine baktı uZun bir süre inceledi kıza benziyo ama net degil dedi bebisinde bacakları kapalıydı tabi saglık li olsunda inşallh böyle olan var mı ?

Canım olabiliyor benim sevgilimin yengesine ilk zamanlarda kız dediler sonradan hamilelik ilerleyince yok yok kesin erkek dediler:KK48:
Olabiliyor yani tam görünmeye biliyor yanılma olabiliyor içini ferah tut:KK68:

Annem 8aylik hamileyken kiz demisler ama erkek oldu.annem yanlisiniz var benm kizim olacakti falan demis:)bgnde boyle bi konu gecti arkdslarla,erkek cocugu hemn belli oluyormus arkdsn oglu var 2,5aylikken ogrenmis.

Ne farkederki ,konu açmaya fikir almaya değecek bişey değil,cinsiyet ne olursa olsun,bugün değilse,yarın öbürgün öğreneceksiniz zaten,arkadaşın biride içini ferah tut demiş ,bunuda anlamdım ya ,sanki bi hastalık varmış gibi allah korusun.

Bebek göstermeyince çok net anlaşılmadan Söylemek istememiş doktor.

Canım olabiliyor benim sevgilimin yengesine ilk zamanlarda kız dediler sonradan hamilelik ilerleyince yok yok kesin erkek dediler:KK48:
Olabiliyor yani tam görünmeye biliyor yanılma olabiliyor içini ferah tut:KK68:
Ilerleyince derken kaçıncı ayında dediler

Ilerleyince derken kaçıncı ayında dediler

Canım işte tam ayrıntı bilmiyorum ama mesela ilk gittiler cinsiyet için kız dediler bunun üstünden 1.5-2 ay gibi bir süre geçti ve o zaman erkek dediler..
İşte hesabıma göre zannediyorum ki 5. ayında fln erkek dediler...
Hatta okadar ay kız diye biliniyordu yani doktor erkek diyince babada olur mu ya bidaha bakın benim kızım olcak demiş.

Ne farkederki ,konu açmaya fikir almaya değecek bişey değil,cinsiyet ne olursa olsun,bugün değilse,yarın öbürgün öğreneceksiniz zaten,arkadaşın biride içini ferah tut demiş ,bunuda anlamdım ya ,sanki bi hastalık varmış gibi allah korusun.

Ay evet ben demişim öyle şimdi tekrar okuyunca hakkaten bir garip olmuşo_O
Insan ister istemez heyecanlanıyor cinsiyeti tabiki önemli değil de meraklanıyor insan o anlamda yatıştırmak istedim aslında ama gerçekten yanlış kelimeler seçmişimo_O
Allah sağlık sıhat versin ilk önce tabiki gerisi yalan:D:nazar::nazar::nazar:

Canım işte tam ayrıntı bilmiyorum ama mesela ilk gittiler cinsiyet için kız dediler bunun üstünden 1.5-2 ay gibi bir süre geçti ve o zaman erkek dediler..
İşte hesabıma göre zannediyorum ki 5. ayında fln erkek dediler...
Hatta okadar ay kız diye biliniyordu yani doktor erkek diyince babada olur mu ya bidaha bakın benim kızım olcak demiş.
Merak ettim çünkü bana doktor kız dedi 6 aylık başladım pembeleri almaya. Fakat kim görse bu erkek olacak tipin karnin öyle diyor.asermelerim de öyle.komsu teyze tutturmus bizim bi arkadasa 8 ay kız dediler erkek oldu seninde olucak diye.korkuyorum pembe giydiricem oğlum olursa ondan merak ettim.ama bi kızım var 8 yaşında buda farketmez tabii cinsiyeti.

Merak ettim çünkü bana doktor kız dedi 6 aylık başladım pembeleri almaya. Fakat kim görse bu erkek olacak tipin karnin öyle diyor.asermelerim de öyle.komsu teyze tutturmus bizim bi arkadasa 8 ay kız dediler erkek oldu seninde olucak diye.korkuyorum pembe giydiricem oğlum olursa ondan merak ettim.ama bi kızım var 8 yaşında buda farketmez tabii cinsiyeti.

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin:D
Valla ben evli değilim henüz ama sağdan soldan bende duyuyorum işte aşermelere göre karın tipine göre teyzeler cinsiyet budur fln diyolar:KK48:
Özenip alıyolar anneler tabi napsın ben olsam bende doldururum evi:KK48::KK48: Hayırlısı Allahtan artık:nazar:

Benim kızım da 5 aylıkken gösterdi, kızlar nazlı oluyor galiba azcık :KK48:

Mrb arkadaşlar bugun muaynem vardı 4. Ayima girdim bugün hamilelikte cinsiyetini de soylicekti doktor herşeyi normal saglıklı dedi cinsiyetine baktı uZun bir süre inceledi kıza benziyo ama net degil dedi bebisinde bacakları kapalıydı tabi saglık li olsunda inşallh böyle olan var mı ?
Bence de kızdır. Biz kızlar daha anne karnında utangaç oluyoruz erkekler yiğidin malı hesabı açıp gösteriyormuş :p dr anneme de sakladığına göre cinsiyeti kızdır demişti ve kardeşim kız olmuştu.

olur böyle şeyler canım.
hatta yakın bir akrabamın başına daha komiği geldi.
cinsiyetini hep kız olarak söylüyormuş doktor ve vakit doğurmaya geldiğinde kız değilde erkek doğurmuştu kadın.böyle yalnışlarda yapabiliyor doktorlar malesef

Benim yeğenime kız demişlerdi 5 aylıkken erkek olduğu anlaşıldı.

Benim oğluma erkek dediler 3,5 aylıkken dedikleri çıktı bu doktorun tecrübesine ve cihazın kalitesine bağlı

bide bebeğin pozisyonuna,önemli olan sağlıklı olması.
sende tam kesinleşmeden unisex kıyafetler alırsın veya iyice kesinleşinceye kadar beklersin.

Sizin herşeydem önce psikoşoğa ihtiyacınız var burada konu açmal hadtalığınız oldu bayramda kaynana elini öpmezsin bayramlaşmazsın sonra kaynana suray yaptı dersin eşinle yoktan yere didişirsin filmde açık sahne var diye elti vs kimseyle anlaşamazsın taksit taksit konu açar aynı şeylerden yakınırsın konun kapatılır peki bu konu ne 4.ay daha cinsiyet zaten tam belli olmaz bu herkeste böyle daha 19 yaşında hamilesiniz bunca sorunlu halinizle nasıl anne olup çocuk büyüteceksiz daha siz çocuksunuz olgun değilsiniz yazık o çocuğa.

Sizin herşeydem önce psikoşoğa ihtiyacınız var burada konu açmal hadtalığınız oldu bayramda kaynana elini öpmezsin bayramlaşmazsın sonra kaynana suray yaptı dersin eşinle yoktan yere didişirsin filmde açık sahne var diye elti vs kimseyle anlaşamazsın taksit taksit konu açar aynı şeylerden yakınırsın konun kapatılır peki bu konu ne 4.ay daha cinsiyet zaten tam belli olmaz bu herkeste böyle daha 19 yaşında hamilesiniz bunca sorunlu halinizle nasıl anne olup çocuk büyüteceksiz daha siz çocuksunuz olgun değilsiniz yazık o çocuğa.
Sen harbinden Hastasın ya sen kimsinki beni yargılıyor sun dengesiz Rabbim çocuğu kime verip vermiyecegni sanamı danışacak anneligmi yargılıyosun bütün yazdıklarmı konuşuyorsun...

Back
X