• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin hoşlanmıyormu ?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Bugünkü derste benim karşımda oturdu sonra başka yere geçti ben imzan var ama dedim hoşlandığımi anlamış midir ?oda yok yok dun atmışım bugun aticam dedi ismimin altına yazdı ondan önce carpistik kot pantalonuna benimde taytim vardı ondan önce bana yardım etti sonra başka kıza da yardım etti çıkışta Sema da dedi bende arkasında yürüdum çıkışta taksicimizi aradım çocuğun adıyla taksicimizin adı aynıydı alo Murat abi beni birakabilirmisin dedim sonra pardon alabilirmisin dedim?

Çok heyecanlı yazmışsın hiç bir şey anlaşılmıyor. Yok sana yardım etmiş yok başka kıza yardım etmiş.. Bu cümlelerden ben de olsam hoşlantı çıkaramam 😂

Bugünkü derste benim karşımda oturdu sonra başka yere geçti ben imzan var ama dedim hoşlandığımi anlamış midir ?oda yok yok dun atmışım bugun aticam dedi ismimin altına yazdı ondan önce carpistik kot pantalonuna benimde taytim vardı ondan önce bana yardım etti sonra başka kıza da yardım etti çıkışta Sema da dedi bende arkasında yürüdum çıkışta taksicimizi aradım çocuğun adıyla taksicimizin adı aynıydı alo Murat abi beni birakabilirmisin dedim sonra pardon alabilirmisin dedim?
Ne saçma bir konu, hiçbir şey anlamadım

Anlamadım pek ama çokta heveslenme beklentiye girme çok üzülürsün sonra

Cocuk millete carpa carpa yuruyor da ondan mi herkese yardim ediyor? ne oluyor ya?

Bugünkü derste benim karşımda oturdu sonra başka yere geçti ben imzan var ama dedim hoşlandığımi anlamış midir ?oda yok yok dun atmışım bugun aticam dedi ismimin altına yazdı ondan önce carpistik kot pantalonuna benimde taytim vardı ondan önce bana yardım etti sonra başka kıza da yardım etti çıkışta Sema da dedi bende arkasında yürüdum çıkışta taksicimizi aradım çocuğun adıyla taksicimizin adı aynıydı alo Murat abi beni birakabilirmisin dedim sonra pardon alabilirmisin dedim?t
Murat kendini abi zannedip size yardım ediyor.

Çok tatlısınız 😄 ortaokul mu lise mi

Ama bir avazda konu açıp hesabı neden kapadın yavrucuğum? Ben merak etmiştim tüüüüüüü

hesabı kendi mi kapadı banlandı mı?
taksici murat abi olaya bir el atıver

Back
X