Hayırlı olsun, teste göre hamilesiniz. Bu testler %95 kesin sonuç veriyor. Ama emin olmak istiyorsanız en kesin sonuç kan testinde çıkıyor.Herkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?Eki Görüntüle 1829385
Herkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?Eki Görüntüle 1829385
Hayırlı uğurlu olsun, aramiza hoş geldinHerkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?Eki Görüntüle 1829385
Cıkarda bence adet gecikmesini bekleyinKızlar Bndr Bişi soracağım 12 mayıs da regl olmam gerekiyor yani 2 gün var ve ben çok merak ediom kan versem çıkar mı acaba kanda
mesela siz iki gün varken çıktığında gittiğinizde ondan önceki birlikteliğinizden kaç gün geçtiğini biliyor muydunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?