Kesin Olarak Hamile miyim?

Dilos0519

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
16
3
1
27
Herkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?
1462809528955-1256671552.webp

Canım bu testleeere pek guven olmamakla bırlıkte geundugu kadaryla kesın hamılesın ama en kesın snucu kan tahlılı verecektr ınsallah hamılesındır bence hamıkesın :)

Herkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?Eki Görüntüle 1829385
Hayırlı olsun, teste göre hamilesiniz. Bu testler %95 kesin sonuç veriyor. Ama emin olmak istiyorsanız en kesin sonuç kan testinde çıkıyor.

Herkese merhaba.Önemli bi sorum olacak.Geçen ay regl olmam gereken günden 10-11 gün geç regl oldum.Bu 10-11 gün içinde 4-5 tane gebelik testi yaptım.10. günde yaptığım testte dahil hepsi tek çizgi çıktı.Zaten daha sonra regl oldum.Bu ayda regl olmam gereken günden bugün dahil 8 gün geçti.Hala regl olmadım.Bugün gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı.Acaba testin yanılma payı var mıdır?Kesin olarak hamile miyimdir?Kan testi yaptırsam sonuç aynı çıkar mı?Eki Görüntüle 1829385

Bu teste göre evet ama benım idrar testimde negatif çıkmıştı yani tek çizgi. Ama ben kan testiyle öğrendim. Yani en iyidi kan testii

Tebrik ederim silik falan da değil gayet net çift çizgi kan tahliliyle teyit et inş herşey gönlünüzce olur :KK9:

Suanki hamileligimden bir onceki ay bende gecikme yasamistim ve tum testler negatif cikti ve regl oldum.ardindan hamile kaldim.sanirim vucudumuz kendini hamilelige hazirladi ve ardindan hamile kaldik yada yumurtlama tarihimiz degisti.bende sonuc olumlu cikti hatta bugun kalp atisini duydum.sende hamilesin gayet kirkizi cizgin cikmis.sorunsuz bir surec olsun saglikli olsun.

Hayırlı uğurlu olsun, aramiza hoş geldin :anneadayı::nazar::KK200:

Çok teşekkür ederim kızlar.İçimi rahatlattınız.Allah hepinizden razı olsun.Kan testi yaptırınca kesin sonucu bildiricem :anneadayı::KK200:

Kızlar Bndr Bişi soracağım 12 mayıs da regl olmam gerekiyor yani 2 gün var ve ben çok merak ediom kan versem çıkar mı acaba kanda

çıkar canım bende 2 gün vardı kan testi yaptırdım 59,6 çıktı hamilesin dedi ama şuan 17 bekliyorum bakalım nasıl sabredicem bu biraz daha zor oluyormuş için nasıl rahat edecekse oyle yap bence H hmart27

Çok affedersiniz çekinerek utanarak yazıyorum bizim beraberliğimiz 24,28 nisan tarihleri arasında oldu üç kez bşkada olmadı nisan ayında tabi hangisinde tutmuştur bilemeyiz onu da yarın kan vermeyi düşünüom yaptırsam mı acaba önceden belirti olurdu şimdi yok Bi de 5 gün önce bildiğiniz pembe su şeklinde peçeteye geldi tuvalette sizce ne yapmalıyım arkadaşlar

Mesela
çıkar canım bende 2 gün vardı kan testi yaptırdım 59,6 çıktı hamilesin dedi ama şuan 17 bekliyorum bakalım nasıl sabredicem bu biraz daha zor oluyormuş için nasıl rahat edecekse oyle yap bence H hmart27
mesela siz iki gün varken çıktığında gittiğinizde ondan önceki birlikteliğinizden kaç gün geçtiğini biliyor muydunuz peki

canım ben ovulasyon testi yaptım sürekli çift çizgileri hiç es geçmedim ne zaman tuttuğunu bilemem ama 2 gün kala öğrendim kan testiyle sadece soru işaretini kaldırmak için gittim yoksa bile adetim düzenli olsun diğer yumurtlama dönemim ileri tarihe atmasın diye insan ister istemez psikolojık olarak hamile miyim i sordugu an benim düzensizleşiyor adet dönemim o yüzden gittim ben :)

Back
X