Kesin sonuç mudur

duduyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
50
14
3
31
Merhaba, 1 hafta önce beta hcg sonucum 74,79 çıktı. İdrar testi ise açık renkte çift çizgi çıktı. Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğiz. Gerçekten sonuçlar doğru mudur diye o kadar endişeleniyorum ki. Bu sonuçlar ile kaçıncı haftadadır ? Bir de kese ne zaman görünür yardımcı olur musunuz

Selam canım hemen hemen aynı günlerde aynı şeyleri yaşamısız. benim adetin 23.04-28.04 arasındaydı. 23.05 günü kan verdim ve 28,75 cıktı iki gün sonra yıne verdim 87 cıktı. Şimdi cuma gününü bekliyorum doktor kontrol için çağırdı. Senin kontrolün nasıl geçti çok merak ediyorum. Bende başlarda betayı okuduklarımla cok kıyasladım ama kişiden kişiye değişeceği çok net belirtilmiş o yüzden kendi içindeki gidişatı baz almakta fayda var. Aynı sabırsızlık bende var keseyı gorene kadar zaman gecmıcek sanırım. Malum 1,5 yılın bekleyişi:)
Bende yarin yani cumartesi gunu gidecegim haber ederim. Daha 5 haftalik. Kilo da oldugu icin karından malesef goremedi gecen hafta buyuk ihtimalle bu hafta da göremez, alttan muayene edecek gibi gozukuyor. Yarin haber ederim insallah

Merhaba, doktora gittim. geçen sefer ki doktorla yaşadığımı bir bir anlattım belki de kan pıhtısını gördü dedi ben hepten üzüldüm. gel muayene edelim dedi. Üsten göremedi zaten alttan baktı dedim kese gözüküyor mu dedim bebek bile gözüküyo dedi sonra kalp atışını duyduk. Dedi ki 6 haftalık, adet tarihinle de uyumlu dedi, bir sıkıntı yok dedi. diğer doktorun cihazında teknik hata olmuş olabilir dedi.

Merhaba, doktora gittim. geçen sefer ki doktorla yaşadığımı bir bir anlattım belki de kan pıhtısını gördü dedi ben hepten üzüldüm. gel muayene edelim dedi. Üsten göremedi zaten alttan baktı dedim kese gözüküyor mu dedim bebek bile gözüküyo dedi sonra kalp atışını duyduk. Dedi ki 6 haftalık, adet tarihinle de uyumlu dedi, bir sıkıntı yok dedi. diğer doktorun cihazında teknik hata olmuş olabilir dedi.
çok sevindim kuzum hayırlı olsun inşAllah. bende gördüm cuma keseyi nasıl mutluluk bu :)

Back
X