• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke ablam olsaydı:( niye hep bunu söylüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi sczn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sczn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
315
8
46
İstanbul
3 kardeşiz 2 abim var evliler uzaklar hem başka şehirde hem de yok gibiler hiç arayp sormazlar kardeşleri varmı yokmu bellideğil. Eskiden beri hep ablam olmasını istemiştim ya da kızkardeş.ama bu istek yirmili yaşlardan sonra daha da arttı. Hep biz özlem bir burukluk. Ablamın olmasının hayalini kuruyorum. Hayal kurup sonrada ağlıyorum. Kızkardeş olanlara büyük bir kıskançlık var içimde resmen onları kıskanıyorum. Bazen saçma sapan birşey yapıp anneme kızıyorum. Belki daha fazla çocuk doğursaydı böyle olmazdı diyorum.
Hani artık yapacak bişey yok kendime kızıyorumböyle düşündüğüm için ama elimde değil olmuyor. Kendimi çok yanlız hissediyorum bu dünyada. Dertlerimi sevinçlerimi üzüntülerimi paylaşacak kimsem yok sanki. Annem yaşıma pek inemiyor. Zaten bi o var. Arkadaşlar dostlar yalan oldu zaten. çok yalnızım:(

iki erkek kardeşim var ben en büyüğüm..
ablam olmasını istediğimi hiç anımsamıyorum..:26:
ama yoğun bir abi isteği vardı bende de..
sanki o olsa beni korur kollar,saçma sapan şeyler yapmamı
engellerdi gibi gelirdi hep..zaman içinde gerçekten kardeşim gibi
sevdiğim dostlarım oldu..Allah eksikliklerini göstermesin..sadece kan
bağımız yoktur..az olsun bir ikidir ama iyikide varlar.:31:
bir aibm de oldu,son zamanlar da yoğun görüşemesekte..
ha öz gibi mi değil mi tartışılır ama ne zaman içimi
dökmek istesem varlığı yanımdadır..:30:

Varolan sanki çok mu mutlu ben derdimi anlatamıynrum yaşantıları benimkinde farklı bende hep güçlü bir abim olsun isterdim,

Benimde 4 abim var ben en küçüğüm tek kızım. Küçükken annem hep biricik kızım diye sevdiği için bunun avantaj olduğunu düşünmüştüm ama büyüdükçe bendede abla veya kızkardeş özlemi başladı. Eğer bir kız kardeşim olsaydı onu korumak benim görevim olacaktı ve evlenip gidecek ben kalacam derdide olmayacaktı ben daha büyük olduğum için. Eğer ablam olsaydı onunla arkadaş gibi olup evlense bile abimgille olacağımdan daha yakın olup istediğim zaman çekinmeden gidecektim.
Ama şimdi 1 i evlendi 1 i nişanlı. 2 si yerinde:1: Ama bi gün hep gidecekleri benim yalnız kalıcağım korkusu var çünkü erkekler evlendikten sonra genelde kendi ailesini unutuyorlar yabancı gibi oluyor büyük abimle öyle oldu. Yani yabancı gibi olmasada olmuyor işte eskisi gibi.

Ama tanıdığım kız kardeşi veya ablası olan herkes nefret ediyor kardeşinden ablasından yani nefret ettiklerini söylüyorlar o da başka mesela. Hatta arkadaşım keşke gitsede kurtulsam diyor öbür arkadaşımda öyle.Acaba bizimde kardeşimiz veya ablamız olsaydı bizde anlaşamazmıydık:26:

ben de çoook ama çok isterdim :((((((( abla ya da kız kardeş

Yirmi yaşlara kadar çevrende hep arkadaşlar oluyor benimde vardı oyaşlara kadar çok bu duyguya kapılmadım ama okul bitti iş hayatına girdik dostlar ya uzaklaştı ya bitti. Bundan dolayı yanlız kaldık. çok samimi arkadaşım var 1 yıldır görüşmesekte ben onu yakın görüyorum.eskiden kızkardeşiyle anlaşamaz hep şikayet eder onu anlatırdı. Ama şimdi bana vakit ayırıp görüşmüyor ama heo kardeşyle orda burda anlatıyor. Yani bu işler böyle. Kardeş varsa o hep yanında

Canım keşke bir ablan olsaydı ablanın yerini abiler tutmuyor malesef biz 4 kardeşiz iki kız iki erkek en küçükleri bendim çok şükür rabbime ablamı bana verdiği için canım ablam herşeyimdir dertlerim sevinçlerim herşeyim işte beni abla olarak kabul edersen bütün sevinç ve dertlerinde dinlerim seni...

benim ablalarım vardı da ne oldu hiç birşeyimi paylaşamam ki onlarla. çok tutucular anne babadan farkı yok

2 kız kardeşizz ve gerçekten çok güzel birşey.. Arkadaştaa önemli tabi ama kardeş gibisi olabilir mi.. Başım sıkıştı desen kardeşinden önce koşacak kimse olmaz. İnşallah benimde 2 tane kız çocuğum olur da her zaman birbirine destek çıkar..

yarama tuz bastııııın:14:
abla ya da kızkardeşim olmasını çok isterdim..:31:
2 kızkardeş olanlara çok kızıyorum, hiç hoşuma gitmiyor..:19:

:1::1:

canım keşke bir ablan olsaydı ablanın yerini abiler tutmuyor malesef biz 4 kardeşiz iki kız iki erkek en küçükleri bendim çok şükür rabbime ablamı bana verdiği için canım ablam herşeyimdir dertlerim sevinçlerim herşeyim işte beni abla olarak kabul edersen bütün sevinç ve dertlerinde dinlerim seni...

çok sağol canım zaten bu siteyi buldum bulalı biraz daha rahatım. Derdimi anlatıyorum

keşke keşke ablamı kyabetmeseydim keşke beni bırakıp gitmeseydin abla dert ortağımdın .. 3 abim var 12 sene evele kadar birde ablam vardı ama bizi bıraktı 3 evlat bıraktı ve gitti .. 12 senedir derdimi yinede tek sana anlatıyorum kendi kendime konuşarak

Canım demek senin için böylesi daha hayırlıymış ki böyle olmuş. Ablam olsa şöyle olurdu böyle olurdu'lar sadece umut, gerçekte olsaydı aranız iyi mi olurdu kötü mü olurdu orası meçhul... Bence mevcut durumla mutlu olmanın yollarına bakmamız lazım :7:

tam ben soracaktım sen sormuşsun. Bence ikimizde yaşından ötürü böyle olduğunu düşünüyoruz. Kızkardeşler en çok evlendikten sonra daha fazla anlaşıyorlar bence

yok be bekarken çok iyi anlaşırdık 3 kız herkese gülerdik çok mutluyduk ,çokda güzeldik ama sonra 3 müzün hayatı tamamen farklı şekil aldı hepimiz farklı ilde yada ülkede koptuk birbirimizden ,eski günler güzel günlerdi

keşke keşke ablamı kyabetmeseydim keşke beni bırakıp gitmeseydin abla dert ortağımdın .. 3 abim var 12 sene evele kadar birde ablam vardı ama bizi bıraktı 3 evlat bıraktı ve gitti .. 12 senedir derdimi yinede tek sana anlatıyorum kendi kendime konuşarak

gitti derken nasıl olduğunu kestiremedim ama. Allah sabır versin geride kalanlara. Allah yardımcınız olsun

yok be bekarken çok iyi anlaşırdık 3 kız herkese gülerdik çok mutluyduk ,çokda güzeldik ama sonra 3 müzün hayatı tamamen farklı şekil aldı hepimiz farklı ilde yada ülkede koptuk birbirimizden ,eski günler güzel günlerdi

o zman kardeşin kızı erkeği farketmiyor önemli olan hayırlısı demekki.

bu kızkardeş duygusu bana (garantili olsa bi kız bebek) :49:2.bebeği yaptıracak:emir_bebek:..:27:

Back
X