3 kardeşiz 2 abim var evliler uzaklar hem başka şehirde hem de yok gibiler hiç arayp sormazlar kardeşleri varmı yokmu bellideğil. Eskiden beri hep ablam olmasını istemiştim ya da kızkardeş.ama bu istek yirmili yaşlardan sonra daha da arttı. Hep biz özlem bir burukluk. Ablamın olmasının hayalini kuruyorum. Hayal kurup sonrada ağlıyorum. Kızkardeş olanlara büyük bir kıskançlık var içimde resmen onları kıskanıyorum. Bazen saçma sapan birşey yapıp anneme kızıyorum. Belki daha fazla çocuk doğursaydı böyle olmazdı diyorum.
Hani artık yapacak bişey yok kendime kızıyorumböyle düşündüğüm için ama elimde değil olmuyor. Kendimi çok yanlız hissediyorum bu dünyada. Dertlerimi sevinçlerimi üzüntülerimi paylaşacak kimsem yok sanki. Annem yaşıma pek inemiyor. Zaten bi o var. Arkadaşlar dostlar yalan oldu zaten. çok yalnızım
Hani artık yapacak bişey yok kendime kızıyorumböyle düşündüğüm için ama elimde değil olmuyor. Kendimi çok yanlız hissediyorum bu dünyada. Dertlerimi sevinçlerimi üzüntülerimi paylaşacak kimsem yok sanki. Annem yaşıma pek inemiyor. Zaten bi o var. Arkadaşlar dostlar yalan oldu zaten. çok yalnızım