• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke ablam olsaydı:( niye hep bunu söylüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi sczn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısınız.kızkardeşin,daha doğrusu kardeşlerin yeri başka.keşke şartlar müsait olsa da aileler eskiden olduğu gibi kalabalık olsa.henüz hiç çocuğum yok.olmuyor.ama Allah kısmet ederse tek hayalim eşimle çocuklarımla kalabalık bir aile olmak.benim bir kız,3 erkek kardeşim var.ailemin büyük olması beni öyle çok mutlu ediyor ki.inşallah ben de annem kadar şanslı olurum.

iki ablam var ikisi de birbirinden iyidir, bazen gerçekten ablalarım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünürüm. ikisi de evli çocukları var hep konuşuruz ve kesinlikle ablamların hep benim için herşeyin en iyisini düşündüklerini biliyorum kız arkadaş bile yeri geliyor kıskanabiliyor kardeş bambaşka. ama ben de hep abim olsaydı beni korusaydı derdim genelde hatta bazen çok abi istediğim olmuştur ama napalım bu yüzden isyan edecek halimiz yok ya.

iki ablam var ikisi de birbirinden iyidir, bazen gerçekten ablalarım olduğu için çok şanslı olduğumu düşünürüm. ikisi de evli çocukları var hep konuşuruz ve kesinlikle ablamların hep benim için herşeyin en iyisini düşündüklerini biliyorum kız arkadaş bile yeri geliyor kıskanabiliyor kardeş bambaşka. ama ben de hep abim olsaydı beni korusaydı derdim genelde hatta bazen çok abi istediğim olmuştur ama napalım bu yüzden isyan edecek halimiz yok ya.

doğru diyorsun valla

ben de hep abim olsun isterdim... ama isyan edecek halim yok ya, abim yok diye

buyuk bır eksıklık değil buna emın olun hayat kardeslerı bıle dusman yapıyor bazen....

Benim fazla fazla var abi abla
Ama keşke tek çocuk olsam faydalarını görmedim onlar benden çok gördü ama ben görmedim
Aksine psikolojimi alt üst ettiler boşverin olmaması iyii.
Abla yine olsada abi oolmasa ne güzel olurdu..
Herkesin durumu farklı tabi kimisi süper abla abilere sahip olur kimiside ben gibi umursamazlar:19::19:

bir erkek kardeşim var aslında ablamda olucakmış ama ölü doğmuş :((
aramızda bir yaş olucakmış çok isterdim bende olmasını ama nasip kısmet
isyan edicek kadarda dert etmem yani anneme kızacak kadar filan
benimde 3 yaşında bir kızım var bir kız daha olmasını okadar istiyorumki
kısmet artık erkekte olsa kızda olsa evlat soonuçta inşallah erkekte olsa kızda olsa kardeşiyle çok iyi anlaşır

3 kız kardeşiz. (büyük olan babamın ilk evliliğinden) kendi ablamla aynı evdeyiz haliyle. (üniv. kazanana kadar) ne sabahları günaydın der, ne dışarı çıkalım der. ben yüzsüzlük yapıp yanına gitmesem konuşacağı da yok benimle zaten.. kıyafetleri ziynet eşyaları gibidir. bırak giydirmeyi ellettirmez bile. bursada okuyor. ne arar ne sorar. samimiyete gelemez. güzel 2 çift söz söylesem " üf ne diyorsun be" der. :31: nişanlarımızın ard arda olacağı bile problem onun için. ne bileyim garip.. büyük ile aram daha iyi. bıcır bıcır konuşuruz. saatlerce kakara kikiri yaparız. ama sonuçta aynı evde değiliz bilemiyorum nasıl olurdu.. yani kişisel kanaatimce kız kardeş olayı bende pek iyi değil. ben de isterim aranıp sormak. ama olmuyor. tek taraflı bir süre sonra sıkıyor.. boşverdim... nasıl gidiyorsa öyle gitsin.. abim olsaydı bence daha iyi olurdu.. baba da yok.. en azından bir erkek... :14:

benimde bir abim ve bir ablam var.. kendimi hep çok şanslı hissetmişimdir..ablamla aramızda 10 yaş var ama ben sadece işim düştüğünde kedi gibi yaklaşıp abla derim...onun dışında hep ismiyle hitap ederim çok samimiyiz çünkü arkadaş gibiyiz..evlendi ben ondan yine ayrılmadım eşi yurtdışına gitti ben yanında kaldım eşinden ayrıldı biz yine birlikteydik ve şimdi ben evliyim ama biz yine ayrılmadık....abi çoğu zaman hatırlanmıyor bi kaç hafta görüşmesen ama kız kardeş gerçekten çok farklı...akşama kadar mesajlaşırız akşam telde konuşuruz hafta içi 3-4 akşam birlikteyiz vee pazarları mutlaka birlikte gezer tozar alişveriş yapar kuaföre bile birlikte gideriz...Allahım onun yokluğunu göstermesin bana :38::38:

benimde bir abim ve bir ablam var.. kendimi hep çok şanslı hissetmişimdir..ablamla aramızda 10 yaş var ama ben sadece işim düştüğünde kedi gibi yaklaşıp abla derim...onun dışında hep ismiyle hitap ederim çok samimiyiz çünkü arkadaş gibiyiz..evlendi ben ondan yine ayrılmadım eşi yurtdışına gitti ben yanında kaldım eşinden ayrıldı biz yine birlikteydik ve şimdi ben evliyim ama biz yine ayrılmadık....abi çoğu zaman hatırlanmıyor bi kaç hafta görüşmesen ama kız kardeş gerçekten çok farklı...akşama kadar mesajlaşırız akşam telde konuşuruz hafta içi 3-4 akşam birlikteyiz vee pazarları mutlaka birlikte gezer tozar alişveriş yapar kuaföre bile birlikte gideriz...Allahım onun yokluğunu göstermesin bana :38::38:

ne güzel.... kıymetini bilin

aahh ahhh 19 yaşındayım aynı dert bendede var 2 abim bi erkek kardeşim var.bi kaç yıldır bu benim için bi sorun olmaya başladı.sorun demiyim de ne biliyim çevremdeki sevdiğim herkesin bir sürü ablası olunca keşke benimde olsaydı dedim imrendim hep.allah canlarına sağlık versin ama abla yada kız kardeş farklı gelir bana hep o dayanışma berber vakit geçirme bende yaşamak isterdim bunları...ama çok şükür arada geliyo bu düşünceler aklıma daha çok regl zamanı yada stresli olduğum zamanlar..

Back
X