eskiden ben böyleydim tabi başlarda ilk zamanlar kavgada ayrılalım derdim hep sonra zamanla birlikte büyüdük ayrılık konusunu hiç açmadık böyle değildi anlayamıyorum bi türlü
Ailesiyle ilgili bi durum mu var acaba?
Seni severler mi?
canımm bi çok kez dedimm,,bende nişanlıyımm ve nişanlılık zorr,,bende şuan naişnalımla aram bozukk,,ama senin çok yenii bu kadar erken başlaması ilginçç yinee,,,benim 2 sene olduu...ne kadardır çıkdınız öncesi varmı peki?
iş resmiyete bindiği için biraz çekinmiş olabilir evlenmek isteyip istemediğinden emin olamamış olabilir zamanla alışacaktır diye düşünüyorum
daha dün akşam ailecek yemekteydik ailesiyle 5 yıldır tanışıyorum zaten herşey yolunda seviyorlar beni bi sorunu yok ondan anlamıyorum ya bu tavrı niye
hiç böyle bi konu açıcağım aklıma gelmezdi herşey yolundaydı bana göre.daha nişanlanalı 1 ay oldu arada tartışırdık eskidende herkes gibi.nişanlım maalesef sinirli biri 5 yıldır hep alttan aldım çok duygusal biriyim hemen ağlarım ama bu duygusallığımla onu hep idare ettim oda beni alttan alırdı yeri geldiğinde bana sarılıp ağladığını bilirim.nolduysa nişandan sonra oldu başkası olsa dicem ki zorla nişanlandı.eskiden ayrılığı ağzına almayan insan 1 aylık nişanlılığımızda 2. kez bitsin dedi.ilkinde çok kırıldım ağladım anladı hatasını özür diledi kapandı konu.2.side bu akşam oldu konu ufacık bişeyden bambaşka yere geldi en son çok sinirlisin beraber bi psikologa gidelim dedim kalktı gitti arkasından bağırdım durmadı.2 dk geçti tlfnum çalıyor ağlıyarak açtım bitsin istemiyorum dedi kapattı telefonu suratıma.çıldırcam artık msj attım daha 1 aydır nişanlıyız 2 kere ayrılığı istedin beni çok yanılttın tamam bitsin dedim kapattım telefonumu aramasın diye çünkü konuşsak daha kötü olucak çok sinirliyim..ben napıcağımı bilmiyorum böyle biri değil ayrılığı isticek biri değil daha dün ev eşyalarını seçtik haftaya gidip alıcaktık napmaya çalışıyor.öyle incitiyo ki beni bitsin ne demek ya çocuk gibi artık liseli gençler değiliz aile kuruyoruz her tartışmada bitsin denir mi dertleşcek kimsemde yok ağlıyorum tek başıma yazıp rahatlamak istedim niye böyle son zamanlarda bi sorunuda yok anlamıyorum tartışıcaz tabi ama bu kadar büyütmenin anlamı ne of kötüyüm ya kafamı toparlayamıyorum artık onun desteğine ihtiyacım var ama o yok yanımda keşke anlasa beni keşke...
çok üzüldüm canım ayrılmana hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.kafam o kadar karışık ki gelip konuşsun bişeyler desin gönlümü alsın bidahada hiç yapmasın istiyorum noldu bi anlasam evlilikten yana korkusu yoktu bilmiyorum ki ya kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?