keşke anlasa beni

hayall35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
240
96
73
hiç böyle bi konu açıcağım aklıma gelmezdi herşey yolundaydı bana göre.daha nişanlanalı 1 ay oldu arada tartışırdık eskidende herkes gibi.nişanlım maalesef sinirli biri 5 yıldır hep alttan aldım çok duygusal biriyim hemen ağlarım ama bu duygusallığımla onu hep idare ettim oda beni alttan alırdı yeri geldiğinde bana sarılıp ağladığını bilirim.nolduysa nişandan sonra oldu başkası olsa dicem ki zorla nişanlandı.eskiden ayrılığı ağzına almayan insan 1 aylık nişanlılığımızda 2. kez bitsin dedi.ilkinde çok kırıldım ağladım anladı hatasını özür diledi kapandı konu.2.side bu akşam oldu konu ufacık bişeyden bambaşka yere geldi en son çok sinirlisin beraber bi psikologa gidelim dedim kalktı gitti arkasından bağırdım durmadı.2 dk geçti tlfnum çalıyor ağlıyarak açtım bitsin istemiyorum dedi kapattı telefonu suratıma.çıldırcam artık msj attım daha 1 aydır nişanlıyız 2 kere ayrılığı istedin beni çok yanılttın tamam bitsin dedim kapattım telefonumu aramasın diye çünkü konuşsak daha kötü olucak çok sinirliyim..ben napıcağımı bilmiyorum böyle biri değil ayrılığı isticek biri değil daha dün ev eşyalarını seçtik haftaya gidip alıcaktık napmaya çalışıyor.öyle incitiyo ki beni bitsin ne demek ya çocuk gibi artık liseli gençler değiliz aile kuruyoruz her tartışmada bitsin denir mi dertleşcek kimsemde yok ağlıyorum tek başıma yazıp rahatlamak istedim niye böyle son zamanlarda bi sorunuda yok anlamıyorum tartışıcaz tabi ama bu kadar büyütmenin anlamı ne of kötüyüm ya kafamı toparlayamıyorum artık onun desteğine ihtiyacım var ama o yok yanımda keşke anlasa beni keşke...

Zor bi durum canım. Neden böyle davrandığını düşünmek gerek sanırım.
Sevgililik sürecinde de sinirlendiğinde ayrılıktan bahsediyor muydu?

eskiden ben böyleydim tabi başlarda ilk zamanlar kavgada ayrılalım derdim hep sonra zamanla birlikte büyüdük ayrılık konusunu hiç açmadık böyle değildi anlayamıyorum bi türlü

canım gecıcı bı donem olabılır bıraz sakin ol sabır et zamana bırak herseyı .

malesef erkekler boyle canım .senın askından olurler ama soz konusu evlılık oldugun da

adamlar bırden evrım degıstıryor .evlılıkten butun erkekler korkuyor .

evlılıgın stresı bunları bambaska adam yapıyor .emın ol evlılık korkularından boyle

davranıyor sana .braz zaman ver ustune durma sakın .senı kaybettıgını dusunsun

bu zaman zarfın da degerını anlayacaktır .

eskiden ben böyleydim tabi başlarda ilk zamanlar kavgada ayrılalım derdim hep sonra zamanla birlikte büyüdük ayrılık konusunu hiç açmadık böyle değildi anlayamıyorum bi türlü

Ailesiyle ilgili bi durum mu var acaba?
Seni severler mi?

canımm bi çok kez dedimm,,bende nişanlıyımm ve nişanlılık zorr,,bende şuan naişnalımla aram bozukk,,ama senin çok yenii bu kadar erken başlaması ilginçç yinee,,,benim 2 sene olduu...ne kadardır çıkdınız öncesi varmı peki?

5 yıldır birlikteyiz 1 ay önce nişanlandık daha başında beyefendi ayrılığı açıp duruyo o kadar canımı yaktıkı nasıl affedicem napıcam bilmiyorum

iş resmiyete bindiği için biraz çekinmiş olabilir evlenmek isteyip istemediğinden emin olamamış olabilir zamanla alışacaktır diye düşünüyorum

iş resmiyete bindiği için biraz çekinmiş olabilir evlenmek isteyip istemediğinden emin olamamış olabilir zamanla alışacaktır diye düşünüyorum

nişan konusunu bile o açtı hep istekliydi eşyalarımızı seçiyoruz sürekli plan yapıyo bunu alalım şöyle ödeyelim diye şimdi birden neyin stresine girdi benimkide can böyle kırmak niye o kadar ağladım o naptı çekip gitti

Evlenecek olmanın getirdiği duygusal bir yük olabilir canım. Zamanla düzelir umarım

umarım düzelir umarım bişeyleri anlamıştır tek istediğim beni anlaması üzülüyorum görmüyor tek başına idare edemem böyle benimde ona ihtiyacım var

daha dün akşam ailecek yemekteydik ailesiyle 5 yıldır tanışıyorum zaten herşey yolunda seviyorlar beni bi sorunu yok ondan anlamıyorum ya bu tavrı niye

O zaman açıkça sor canım. Bu tavırların beni üzüyor de, neden 1 ayda 2 kere ayrılıktan bahsediyorsun de.
Sağlıklı bir iletişim kurmaya çalış.

kuramıyorum iletişim bugün konuşmaya çalıştım sonuç kaçıp gitti konuşalım hayatım diyorum açmayalım eski konuları boşver kapatalım üstünü diyor neden bu aralar ayrılık fikrini söyleyip duruyosun diyorum ipler kopuyor istiyoki susayım soru sormayım ama böyle devam etmez ya anlatıcak yada çok istiyosa bitirmeyi bitirsin

inanmiyorum ya bu erkeklerin hepsimi ayni olur,söz konusu evlilik olunca agiz birligi yaparcasina durup dururken stres yapiyolar.canim öncelikle üzüldüm insllah buda tipik gecici bir evlilik stresidir de, herseyi yoluna koyup arayi düzeltirsiniz.bende 1,5 ay önce ayrildim nisanlimdan,burda bikac kez konu da acmistim hatta.inan seni cok iyi anliyorum,o yüzügü takana kadar kirk takla atan,nisan tarihi alindi diye kalkip oynayan adam,baslarda ben bitsin dedigimde,sen öyle deyince nefesim kesiliyor diyen adam nisanlandiktan sonra ortada hic bir tartisma veya problem yokken,yok kafam karisik,yok sen benimle yapamazsin vs dedi.ayrilmak istedim kabul etmedi sonra ben kabullenince o ayrilmak istedi.senin nisanlinin da belki su ara sikintilari vardir umarim atlatirsiniz,sonu ayrilik olmasin böyle sacma biseyden ayrilmak cok koyuyo insana

çok üzüldüm canım ayrılmana hakkında hayırlısı neyse o olsun inş.kafam o kadar karışık ki gelip konuşsun bişeyler desin gönlümü alsın bidahada hiç yapmasın istiyorum noldu bi anlasam evlilikten yana korkusu yoktu bilmiyorum ki ya kafam allak bullak oldu

Tesekkur ederim canim amin.cok haklisin insanin böyle durumda aklına binbir türlü şey geliyor.bir yandan cok kirginsin,sanki hic gecmeyecekmis gibi ama diğer yandan ufacık bir gülümsemeyle özür dilerim bitanem dese butun dünya senin olacak.o duyguyu cok iyi biliorum canim insallah hatasının farkına varır.erkekler hemen hersey olup bitsin istiolar,bazi seyleri cok hızlı yaşayıp tüketiyorlar malesef.sende olduğu gibi,bizde de Nisan icin ısrar eden oydu,kafası karışmadan 2 gün once dugun planı yapan,düğünü hemen isteyen yine oydu.hersey gönlünde olsun tatlım,bunca yılı silip atmak zor olsa gerek,hakkında hayırlısı olsun insallah mutlu Mesut devam edersiniz yolunuza ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…