- Konu Sahibi flower_rose
-
Arkadaslar kac gundur cok canim sikkin. Arkadas annesi ben benim annem tatile gittik. Sonra donuste ugradigimiz bir yerde annem foto cekindi iste ben gunes gozlugumu verdim. O sirada annem insta koyariz diye saka yapti. Babami kaybettik dokuz yil oldu daha annemi yeni yeni toparladim. Arkadasin babasi yasiyor. Arkadasin annesi dediki anneme koy belki birini bulursun. Ben de annem de dumur olduk ne doyor die. Sonra bana yeniden once annen evlenir belki dedi gulerek. Annemin en nefret egtigi laf ama hem naifdir hem de benim arkadasimin annesi aramiz bozulmasin diye birsey demedi. Ben dondugumuzden beri aramadim arkadasi. Arkadas da annesi bunu soylerken guldu. Bes yillik arkadasim yani cok zor gunlerimde yanimda olmustur ama bu konu da hashas oldugumuzu bilir. Ne yapsam bilemedim. Haftaya gitcem iki ay kadar olmuuacam. Arar sorarsa ne oldu diye soylesemmi bilemedim. Bu arada arkadas da evli degil kendine bile boyle birsey denirse koyar oturtur. Cok canim sikkin demesem icimde buyucek desem zor gunlerimde yanimda oldu diye silip atmayayim diyorum. Annemi bir daha asla annesiyle muhatap etmem. Ne yapsam? Cok canim sikkin. Ben annemin ustune titriyorum elalem gelip napti. Bir hazir cevap olamadim. Bunu yazarken bile agliyorum sinirden hala. Yazik annem diyor ki benden oldu keske inste koyarim demeseydim.
Annem de bu tarz laflari kaldiramiyor.65 yasinda ve o uzuldugu icin ben uzuldum. Bu tarz seylere acik biri degil yani.Öncelikle başınız sağ olsun.
Arkadaşınızın annesi densizlik etmiş,hoş olmamış. Dediginiz gibi bir daha muhatap etmezsiniz olur biter.
Lâkin bir gün annenizin yeniden bir hayat kurabilme ihtimalini de unutmayın ve bu kadar tepkili olmayın derim.
evet sorarsa neden mesafelisin diye soyluyecegim.densizlik işte...
ama arkadaşınıza söyleyin kendiniz büyütmeyin içinizde..
densizlere densiz olduğunu hatırlatmak güzel oluyor annesine desin kız üzülmüş diye...
Arkadaslar kac gundur cok canim sikkin. Arkadas annesi ben benim annem tatile gittik. Sonra donuste ugradigimiz bir yerde annem foto cekindi iste ben gunes gozlugumu verdim. O sirada annem insta koyariz diye saka yapti. Babami kaybettik dokuz yil oldu daha annemi yeni yeni toparladim. Arkadasin babasi yasiyor. Arkadasin annesi dediki anneme koy belki birini bulursun. Ben de annem de dumur olduk ne doyor die. Sonra bana yeniden once annen evlenir belki dedi gulerek. Annemin en nefret egtigi laf ama hem naifdir hem de benim arkadasimin annesi aramiz bozulmasin diye birsey demedi. Ben dondugumuzden beri aramadim arkadasi. Arkadas da annesi bunu soylerken guldu. Bes yillik arkadasim yani cok zor gunlerimde yanimda olmustur ama bu konu da hashas oldugumuzu bilir. Ne yapsam bilemedim. Haftaya gitcem iki ay kadar olmuuacam. Arar sorarsa ne oldu diye soylesemmi bilemedim. Bu arada arkadas da evli degil kendine bile boyle birsey denirse koyar oturtur. Cok canim sikkin demesem icimde buyucek desem zor gunlerimde yanimda oldu diye silip atmayayim diyorum. Annemi bir daha asla annesiyle muhatap etmem. Ne yapsam? Cok canim sikkin. Ben annemin ustune titriyorum elalem gelip napti. Bir hazir cevap olamadim. Bunu yazarken bile agliyorum sinirden hala. Yazik annem diyor ki benden oldu keske inste koyarim demeseydim.
Densizler..bence hiç görüşme.ola ki hayırdır neden sesin çıkmadı diye arar sorar yazarsa olanı anlatırsınız.silip silmemek sizin bileceginiz iş.ama eskisi gibi de samimi olmamalisiniz.annenizi de Sizi de incitmisler.cahillik ya da kasitla bilemem ama hiç hoş değil .başka birgün başka bir mevzuda yine canınızı sıkmaya devame ederler tavrinizi koymazsanizArkadaslar kac gundur cok canim sikkin. Arkadas annesi ben benim annem tatile gittik. Sonra donuste ugradigimiz bir yerde annem foto cekindi iste ben gunes gozlugumu verdim. O sirada annem insta koyariz diye saka yapti. Babami kaybettik dokuz yil oldu daha annemi yeni yeni toparladim. Arkadasin babasi yasiyor. Arkadasin annesi dediki anneme koy belki birini bulursun. Ben de annem de dumur olduk ne doyor die. Sonra bana yeniden once annen evlenir belki dedi gulerek. Annemin en nefret egtigi laf ama hem naifdir hem de benim arkadasimin annesi aramiz bozulmasin diye birsey demedi. Ben dondugumuzden beri aramadim arkadasi. Arkadas da annesi bunu soylerken guldu. Bes yillik arkadasim yani cok zor gunlerimde yanimda olmustur ama bu konu da hashas oldugumuzu bilir. Ne yapsam bilemedim. Haftaya gitcem iki ay kadar olmuuacam. Arar sorarsa ne oldu diye soylesemmi bilemedim. Bu arada arkadas da evli degil kendine bile boyle birsey denirse koyar oturtur. Cok canim sikkin demesem icimde buyucek desem zor gunlerimde yanimda oldu diye silip atmayayim diyorum. Annemi bir daha asla annesiyle muhatap etmem. Ne yapsam? Cok canim sikkin. Ben annemin ustune titriyorum elalem gelip napti. Bir hazir cevap olamadim. Bunu yazarken bile agliyorum sinirden hala. Yazik annem diyor ki benden oldu keske inste koyarim demeseydim.
Aynen bir de annem babami cok severdi. Ay sunu giymegim baska yorumlarlar der hep. Ben bunlari asmak icin cok ugrastim. Giderken ben guzel guzel bluzler aldim zorla da olsa giydi. Soyleyis sekli de cok kotuydu. Arkadas bekar kendine biz bunu soylesek koyar oturturdu eminim.65 yasinda kadina belki birini bulursun demek
Terbiyesizlik resmen.
Kesinlikle soyleyin icinizde kalmasin yoksa bu his icinizi yakip kavuracak..
artık geçmiş orda verseydiniz cevabı kapağı oturstsaydınız keşke ama şu an da geç olmuşAynen bir de annem babami cok severdi. Ay sunu giymegim baska yorumlarlar der hep. Ben bunlari asmak icin cok ugrastim. Giderken ben guzel guzel bluzler aldim zorla da olsa giydi. Soyleyis sekli de cok kotuydu. Arkadas bekar kendine biz bunu soylesek koyar oturturdu eminim.
Inan ki çok sınır oldum. Oldum olası boyle insanlardan nefret ederim. Benzer bir olay babamla kardesimin babası arasında yaşanmamış. Babam da balık burcu hemen etkilenen bir insan. Dönene kadar adamın yüzünü güldüremedik. Yemek bile yemedi diyebilirim. Arkadaşına olanlari anlatın. Annesi dikkat ederse ne ala, etmeyecekse aynı ortama getirmeyin bir daha.Arkadaslar kac gundur cok canim sikkin. Arkadas annesi ben benim annem tatile gittik. Sonra donuste ugradigimiz bir yerde annem foto cekindi iste ben gunes gozlugumu verdim. O sirada annem insta koyariz diye saka yapti. Babami kaybettik dokuz yil oldu daha annemi yeni yeni toparladim. Arkadasin babasi yasiyor. Arkadasin annesi dediki anneme koy belki birini bulursun. Ben de annem de dumur olduk ne doyor die. Sonra bana yeniden once annen evlenir belki dedi gulerek. Annemin en nefret egtigi laf ama hem naifdir hem de benim arkadasimin annesi aramiz bozulmasin diye birsey demedi. Ben dondugumuzden beri aramadim arkadasi. Arkadas da annesi bunu soylerken guldu. Bes yillik arkadasim yani cok zor gunlerimde yanimda olmustur ama bu konu da hashas oldugumuzu bilir. Ne yapsam bilemedim. Haftaya gitcem iki ay kadar olmuuacam. Arar sorarsa ne oldu diye soylesemmi bilemedim. Bu arada arkadas da evli degil kendine bile boyle birsey denirse koyar oturtur. Cok canim sikkin demesem icimde buyucek desem zor gunlerimde yanimda oldu diye silip atmayayim diyorum. Annemi bir daha asla annesiyle muhatap etmem. Ne yapsam? Cok canim sikkin. Ben annemin ustune titriyorum elalem gelip napti. Bir hazir cevap olamadim. Bunu yazarken bile agliyorum sinirden hala. Yazik annem diyor ki benden oldu keske inste koyarim demeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?