Keşke astrologları dinleseydim

Mavimina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
21
17
3
37
Merhaba. Ben bir boğa kadınıyım, eşim ise bir yay erkeği. Uyumsuzluğumuz bütün astroloji kitaplarında var. Ama ben dinlemeyip evlendim ve 5 yıldır evliyiz. 5 yıl öyle kolay ve mutlu geçmedi tabi ki! Eşimin bitmek bilmeyen gezme isteği, bana fazla gelen yaşam enerjisi, çok yüksek ses tonu, sürekli kendini övmesi, patavatsızca konuşmaları beni mutsuz ediyor. Artık onu eşim gibi değil arkadaşım ya da akrabam gibi seviyorum. Bunlar cinselliği de etkiliyor tabi. Çevremdekiler çok vicdanlı, temiz kalpli bir adam olduğu için boşanmamı istemiyorlar. Ama ben zorlasam da onu erkek gibi göremiyorum :-(
Sizce bu iş bitmiş mi yoksa evlilik terapisti ile görüşmek kurtarabilir mi?

Astroloji burç uyumu ile evliliğin hiç alakası yok bunu çevremde astrolojide zıt düşen ama gerçekte iyi anlaşan insanlar gördükten sonra daha iyi anladım...

Şiddet, aldatma, hakaretler yoksa bir daha düşünün ve sizin de söylediginiz gibi aile terapistine gidin... Yarın bir gün " keşke " dememek için elinizden geleni yapın, baktınız olmuyor o zaman herkes yoluna...

Merhaba. Ben bir boğa kadınıyım, eşim ise bir yay erkeği. Uyumsuzluğumuz bütün astroloji kitaplarında var. Ama ben dinlemeyip evlendim ve 5 yıldır evliyiz. 5 yıl öyle kolay ve mutlu geçmedi tabi ki! Eşimin bitmek bilmeyen gezme isteği, bana fazla gelen yaşam enerjisi, çok yüksek ses tonu, sürekli kendini övmesi, patavatsızca konuşmaları beni mutsuz ediyor. Artık onu eşim gibi değil arkadaşım ya da akrabam gibi seviyorum. Bunlar cinselliği de etkiliyor tabi. Çevremdekiler çok vicdanlı, temiz kalpli bir adam olduğu için boşanmamı istemiyorlar. Ama ben zorlasam da onu erkek gibi göremiyorum :-(
Sizce bu iş bitmiş mi yoksa evlilik terapisti ile görüşmek kurtarabilir mi?
Ama kendini övmesi, patavatsızca konuşması demişsiniz, bu kişilik özelliği, burçla ilgisi yokki.
Eğer sevmiyorsanız sürdürmek zor, ama yinede bir evlilik terapistine gidin imkanınız varsa

Oglak erkegi ve aslan kadini da en uyumsuz ciftler arasinda yerini alir. Ama esim benim dunyadaki en buyuk sansim. Onsuz olmayi hayal dahi edemiyorum.

Bence burclara takilmayin, bir terapiste gorunun.

Back
X