- 30 Ocak 2010
- 128
- 58
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah. Adana'da mısın? Saydığın hastaneler burada da var çünkü.Malesef gidemeyiz ki burada basket ya da ortadoguyu onerdiler devlet hastanesinde yüzümze bakmiuolar ya kudurdum orada yüzme pat dedi soru bile soramadim yıkıldim..pet filmi iste tümör nerede olup olmadigini hangi bolgede olup olmadgini teshis ettiler o filmle tarama yapildi. Ve yayilms sıçramiss vücuduna; (
Şu an güçlü olacaksın. Babana moral vereceksin. Yapacak başka bir şey yok. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Onlarda öyle dedi. Evet ama brri sanki zekarette gibi dedi aci çekiyo agrisi cok yikildim ben tektim bide bende yasamiorum suan ates düştüğü yeri kavruldum ben adeteee Nasil bas edecem akil ver bana
Kuzum benim ne olur toparla kendini babana moralli görün.Allahın mucizeleri çoktur buna inan..Yediğine ,içtiğine bol dua oku şifa duaları rabim sizi yanlız bırakmasın inşallah lütfen ingiliz karbonatını araştır.Akciğer kanserine iyi geliyormuş .En sevdiği yemekleri yedirin,temiz dağ havasına çıkarın biliyorum şu an çok saçmaladım.Bende yakın zamanda bu acıyı yaşadım ve öğrendiğimde senin gibi tektim.Çok acı çokBabamin pet filmi sonuclandi kötü cikiti .Devlet hastensndeki ilk dr radyoterapi ya kemoterapi dedj pet film cikinca bölümde baska dr vardı soncuu aldım iceri girdim.Ve direk yüzme akciğer kanserii onu biliyorum dedim .Vefati bu yüzden olacak hazrlkli olun dedi daha 54 yaşında babacığım. ;( sonra radyoterapi ye kemoterapi yae getirin ağrısı diner dedi sanki zekarette yikildim yigildim kaldim. Baska bisy soramadim.ciktm aagla agla devlet hastensi bu normal yani.sonclarini aldim ozele götürdüm dr bayan saolsin brazda olsa ilimli konuştu yaylms heryer koltk altna boyuna sicramis kemoterapi olmasi lazm ilerlemis soncuu dedi. Gec kalınmış dedi.elimzden geleni yapacm hastayı gormem lazım dedi kot huylyms sonc kotu yikildim aldgum cevaplrla zeo duryorum ayakta babam beni beklerken stres yapmış demedim ona yaran buyums dedim kemoterapi alcan deddm. Iyilsrm diyo askim babam.hayatimjn soki gercrkler aci ne kadar yaşayatablrsek lafi tamamn iyilesmez tek basima karsilastim bunla ykildim.Anlatamam.yani halimi Allahtan umut kesilmez iyilesir diye umut ediyorm umutlarimi bitiirselerde vucuduna yarayip yaramadigini gorcez dedi inşallah iyilesir keske ömür feda edilebilecek bisy olsa dusunmeden veriridm bi iki hastaneye sorim diyorm ozel napacagim ben ya nasl mucadele edecm iyilesir mj babam bakinca yuzne agliyasjm geliyo
İnsallahYaşlılarda hastalık daha yavaş ilerliyor diye duymuştum ben ne kadar doğru bilmiyorum . Bol bol dua et .Geçmiş olsun .
Bizede boyle mucizler lazm sizde gecms olsun ağlarim diye yannda duramıyorim. Yikildim yüzüme uzulmeisn diye tek kendim gittim bide hastaneye ömrümden on yil gitit belkideCanım, çok ama çok geçmiş olsun. Doktorlarin her dedigine bakma nolur. Allah isterse herşey olur, Rabbimiz bizimle. Şafi ismiyle sifalar versin inşallah, bütün hastalara. 8aralikta ben dünyanın 5para etmedigini daha iyi anladım, babam beyin kanamasi geçirdi. Hem de heryere yayilmis kan, doktorlar öyle seyler soylediler ki... hissettiklerini gercekten anlayabiliyorum, babam şimdi nasıl mı? Yasamaz dedikleri adam, yürüyor kendi işini görüyor:) dua et canim, Allah'tan başka kimse bilemez kimin iyilesip iyilesmeyecegini. Tedavi olsun, iyi beslensin, moraliniz iyi güçlü olun ve en önemlisi bol bol dua edin. Ben inaniyorum iyilesecek, bütün hastalar iyilessin inşallah...
Bizede yasama suresini uzatiriz diyolar birisi 1 ay sonra olecek gibi konuştubiz çok araştırmıştık bu yöntemleri birebir gidip görüşmüştüm ama bizim durum çok vahimdi kimse birşey yapamadı![]()
Hemen bakıyorumAllah acil şifalar versin. Tıbben yapilmasi gerekenleri geciktirmeden yapın. Moral çok önemli. Size özelden bir link göndereceğim. Kanserle mücadele edenlerin ve çok güzel sonuçlar alanların paylasimlari var. Umarım yapacaklarınız konusunda fikir verir.