Keşke bir derdim olsaydı..

O kadar büyük bir beladan dönmüşsün ki, yat kalk şükür et.. Bir dert verdi Allah evet ama bu olay sayesinde bir ömrünü kurtardın. O adamın gerçek yüzünü gördün. Verilmiş sadaka varmış. Ben birde evlisin sandım + daha fazla üzülmüştüm. Allahın sevdiği kulu oldugunu bil bence. :)
Evet çok şükür ondan kurtuldum canım.allah korudu evlilik falan düşünemiyorum 3.sayfa haberi olurdu böyle biriyle evlenmenin sonu.haklısın canım hamd olsun

Ne olursa olsun yalnız hissedip eve kapanmayın. Utanacak , korkacak bir durumunuz yok . Zor günler de gecer inşallah saglıgına kavusur babanız.
Sağolun allah razı olsun inşallah kavuşacak.
Eve kapanma sebebim kimseye tahammülüm kalmadı artık gerçekten herkes o kadar bencil ki..hiç görüşmemeyi tercih ediyorum öyleleriyle.küçük bi ilçede yaşayınca da dışarda yapacak hiç bi şey yok malesef,ne bi avm ne bi sinema hiç bi şey..
Bazen o kadar daralıyorum ki..

Sağolun allah razı olsun inşallah kavuşacak.
Eve kapanma sebebim kimseye tahammülüm kalmadı artık gerçekten herkes o kadar bencil ki..hiç görüşmemeyi tercih ediyorum öyleleriyle.küçük bi ilçede yaşayınca da dışarda yapacak hiç bi şey yok malesef,ne bi avm ne bi sinema hiç bi şey..
Bazen o kadar daralıyorum ki..
Anlayabiliyorum,küçük yerleri az cok biliyorum.Belki düzenli yürüyüs yapabilirsiniz. Hareket iyi geliyor insana

Allah şifa versin okuyunca çok üzüldüm senin adına. ama içimde güzel bir umut var şu an, hiç ummadığın anda çok güzel bir şeyle karşılaşırsın belki.......

Back
X