- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
konun biraz anlaşılması güç ama yaşın çok küçük 17yle 18 yaş arasında bile çok fark var duygu durum açısından.
kendinden sevginden emin olabilirsin ama 3 sene nedir ki ? kaç senelik evli insanlar boşanıyor.kaç senelik nişanlılar sevgililer ayrılıyor? sizin ayrılmıcagınız ne malum ?
hiç okumuyo musun bu forumda acaba severek evlendik eşim şöyleydi böyleydi şimdi aldattı beni dövdü beni vs vs.bunlar hayatın gerçekleri.
hepsi bi yana anneniz yaşınız küçük olduğu için zarar görebileceğinizi düşünüyordur.henüz okuyorsunuz sevgilinizin işi yok cesaretinizi sorguluyordur anneniz.
ayrıca 14 yaşında başlanmış bir ilişki çocukluk aşkıdır neler değişir neler..
ayrılsaydık bu zamana kadar ayrılırdık ki ailesinin içine girmezdim. size göre çocukluktur siz gençliğinize 30lu yaşlarda başladınız sanırım. nerden biliyorsunuz ayrılacağımızı ? ben size şimdi mi evlenelim dedim. ya da 18 oldugumda hemen evlencez mi dedim ? tabikide önce bi mesleğimizi alalım zamanı geldiğinde evlencez.fikrinizi hemen 18 yaşında evlenecek diye yöneltmeyin. ben sadece annemin bana olan davranışlarını yazmak istedim. merak etmeyin 18imede gelsem 70imede gelsem fikrim aynı kalacak. çocukluk aşkı olsaydı eğer gelip geçerdi ya da çoktan biterdi. 3 seneden beri o beni, ben onu çekmek durumunda olmazdık. canım unutma evlenecek olanlar çiftler birbirine benzermiş. insanız insan insana benzer. insanı yaşı değil yaşadıkları olgunlaştırır siz nereden bileceksiniz.bu arada benim hayatım, benim yaşadıklarım, benim kararım açıkcası sizi ilgilendirmez.ayrıca severek evlenip mutsuz olan çiftler var biliyorum. görücü usulüyle evlenip mutsuz olanlarda var. belkii hayırlısını istemedikleri içindir. o yüzden ben rabbimden herşeyin hayırlısını istiyorum belki biz ilerde evlendiğimizde mutlu olan çiftlerden oluruz. kendi hayatımdaki geleceğimle ilgili kararları ben veririm sizz değil...
pardonda o zaman ne diye buraya konu açtın ki ? kimse bu çocukca duygulara destek vermez çocuklar dışında.ayrılsanız şimdiye kadar ayrılmazdınız çünkü zaten çocuklukta başlamış bi ilişki ve henüz birbirinizden başka bir ortam görmediniz.hele bir üniversite bir iş hayatı o zaman görüceksiniz.ha bi üniversite hayatınız bi iş hayatınız olmazsa ikinizden birinin tek taraflıda olsa zar zor yürür.dediğimiz insanlar 10 sene sonra ayrılanlar ayrılsalardı şimdiye kadar ayrılırlardı mı diyoruz.yoo ayrılıyorlar işte bunun bi garantisi yok ki.sizin adınıza karar verende yok zaten bişey yazmışsınız bizde yorum yaptık kaldıramıcaksanız konu açmayın.
Canım benimde 2 senelik bir ilişkim var biliyorsun annem tanıyor ara ara görüşürüzde beraber.
Karşı değil onunla olmama ama bu ilişkinin ciddiyetine fazla inanmıyor yani lise aşkı gözüyle bakıyor sanırım bu durumdan rahatsız oluyorum ama ikisinide bi arada yürütmeye çalışıyorum sadece sabrediyorum bu ilişki ilerledikçe dahada ciddiyeliştikçe annemde kabul edicek durumu öyle düşünüyorum.
Tabikide annem bi yana dünya bi yana ama sevdiğim kişide çok önemli benim için.
Sende öyle düşün ne anneni üz ne sevdiğinden vazgeç.
biliyorum canım. öyle yapıyorum ama şu forumda bazı kişiler var ki seni anlayamıyorlar. sanki hiç sevmemiş gibiler.
Haklısın canım ama bazen en yakının bile seni anlamıyor düşünceler çok farklı oluyor.
canımmm umarım çok çok mutlu olursunuz yasadıklarınızı cektiginiz çileyi özlemi senden başka kimse bilmez. bizimde 3 senemiz oldu sabredersek daha ileriye gider ilişkimiz. saygı ve sevgi olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir. bizede bu ilişkiyi zirveye taşımak ve ilişkimizi bitecek sananlara göstermek olur. umarım allahın izniyle çok mutlu oluruz hepimiz :)Tesadüfen gördüm bu konuyu yazasim geldi senin anlattıkların bi zamanlar benim yaşadıklarıma benziyor yanlız ben 18 yaşında sevmeye başlamıştım ve şehirlerimiz farklıydı anneme o zaman anlattığımda bana demediğini bırakmamıştı bende babama anlattım herald içinden nasılsa uzak ayrılırlar diye geçirdi ve anlayışla karşıladı şimdi nerdeyse 5 sene olacak sevgimiz zerre kadar eksilmedi nişanlandik baharada evlencez nasipse annem babam benden çok onu sever oldu demem o ki sabredin akışına bırakın hayirliysa eğer rabbim tüm engellere rağmen yardım eder ve kavuşursunuz
canımmm umarım çok çok mutlu olursunuz yasadıklarınızı cektiginiz çileyi özlemi senden başka kimse bilmez. bizimde 3 senemiz oldu sabredersek daha ileriye gider ilişkimiz. saygı ve sevgi olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir. bizede bu ilişkiyi zirveye taşımak ve ilişkimizi bitecek sananlara göstermek olur. umarım allahın izniyle çok mutlu oluruz hepimiz :)
inşallah canım :) inşallah gerçekten seven herkes çok mutlu olur birbirinize her zaman kol kanat gerin sevginiz hiç bir zaman eksilmez allahın izniyle ve ailende karşı geldiği o insanı damadı değil oğlu olarak görür.dediğim gibi burda anlatamıyorum ama rabbim mutluluğu nasip ediyosa hiç kimse engel olamıyor bi mucize veriyo.darısı sizin tüm sevenlerin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?