Keşke buluşmasaydım:(

Ben de boşandım. 10 yıldır tanıdığım adamların bile tavrı değişti. X hanım diye hitap edenler canımlı cicimli konuşmaya başladı. Erkek görünce kaçıyorum artık. Hepsini sildim engelledim.

bnmde arkadas vasıtasıyla tanıstıgım biri vardı, normalde ilgisi falan hoşuma gidiyordu. birbirimize foto vieo falan atmışlığımız var. Ama yüzyüze gördüğümde hiçbirsey hissetmedim ve begenmedim,, bi çekim olmadı aramızda ..o benden etkilenmiş ama ben görüştüğümüzde hicbirşekilde temas olmaması için uğraştım belli de ettim .. hoşlanmadıgm birine dokunmak tiksinç geliyor bana.

sizinkinin böyle oldugunu düşünmüyorum begenmese hiç sarılıp öpmek istemezdi. Bence niyeti farklıymış belki de evlenip ayrıldıgınızı bildiği için başka seyler düşündü. ama konuşmak istemiyor kısa ve net. Yazmayın , ulaşmayın bnce artık.

Canim malesef ki bosanmis oldugun icin
Senden rahatca faydalanabilecegini dusunmus,sen de tavrini koyunca:super:
Emeline ulasamamis oldu,
Asla ama asla gorusmemelisin.

Ciddi olmayacaksa hiç olmasın demiş
Sonra çocuk, evlilik olmaz biz iki arkadaşız diyen kızla buluşmuş
Haliyle mesafeli...
Bu kişi sen evlensen bile yıllardır senden vazgeçmemiş üstelik ( çok kıskandım)
Bu arada noldu bilmiyorum ama kırılan gururu ve yere saçılan egosu ona ufak bir mesafe kontrolü yaptırmış ona
Sorun ne neden böylesin diye soruluyor çünkü direk suçlu o
Neticede kız artık karşıma çıkma diyor
Tamamen objektif baktım olaya birde sen düşün istersen :(

Ciddi olmayacaksa hiç olmasın demiş
Sonra çocuk, evlilik olmaz biz iki arkadaşız diyen kızla buluşmuş
Haliyle mesafeli...
Bu kişi sen evlensen bile yıllardır senden vazgeçmemiş üstelik ( çok kıskandım)

Bu arada noldu bilmiyorum ama kırılan gururu ve yere saçılan egosu ona ufak bir mesafe kontrolü yaptırmış ona
Sorun ne neden böylesin diye soruluyor çünkü direk suçlu o
Neticede kız artık karşıma çıkma diyor
Tamamen objektif baktım olaya birde sen düşün istersen :KK43:

Ben beklemiş olduğunu düşünmüyorum maalesef. Görüşmedikleri o kaç yıl boyunca konu sahibi adamın neler yaptığını bilemez. Bir kaç paylaşımdan da bence beklediği sonucu çıkmaz. Bir şekilde bosandığını öğrenip yanaşmış ama niyet farklı... Keşke erkekler şu iğrenç zihniyetlerinden kurtulabilseler ve o eski sevgililer gibi insanlar bir tek kişiyi sevip yıllarca bekleyebilecek kadar asil olsa. Yani keşke dediğiniz gibi olsa :)

Ben beklemiş olduğunu düşünmüyorum maalesef. Görüşmedikleri o kaç yıl boyunca konu sahibi adamın neler yaptığını bilemez. Bir kaç paylaşımdan da bence beklediği sonucu çıkmaz. Bir şekilde bosandığını öğrenip yanaşmış ama niyet farklı... Keşke erkekler şu iğrenç zihniyetlerinden kurtulabilseler ve o eski sevgililer gibi insanlar bir tek kişiyi sevip yıllarca bekleyebilecek kadar asil olsa. Yani keşke dediğiniz gibi olsa :)

Sende haklı olabilirsin başta bende böyle düşünsemde o amaçta birinin maç İzliyorum gibi acemi bir bahaneyle soğuk yapmak yerine tam kızla buluşmuş etmişken tam gaz yılışıklığa devam edeceğini düşündüm. Beklemek derken tabi ki evde örgü örerek beklemedi, duygu barındırmayan paylaşımlar yaşamış olabilir. Ama normali iki üç uğraşıp sonra kızı bırakmasıyken yıllarca kopmamış yada kopamamış kızdan.

Sende haklı olabilirsin başta bende böyle düşünsemde o amaçta birinin maç İzliyorum gibi acemi bir bahaneyle soğuk yapmak yerine tam kızla buluşmuş etmişken tam gaz yılışıklığa devam edeceğini düşündüm. Beklemek derken tabi ki evde örgü örerek beklemedi, duygu barındırmayan paylaşımlar yaşamış olabilir. Ama normali iki üç uğraşıp sonra kızı bırakmasıyken yıllarca kopmamış yada kopamamış kızdan.
Bak bu benim aklıma da geldi ... kendisinden soğutmaya çalıştı onun peşimde koşup 2. Buluşmayı teklif etmesi gerekirken ........ acaba yılların acısını böyle bi intikamla mı çıkarmaya çalışıyor?

Bak bu benim aklıma da geldi ... kendisinden soğutmaya çalıştı onun peşimde koşup 2. Buluşmayı teklif etmesi gerekirken ........ acaba yılların acısını böyle bi intikamla mı çıkarmaya çalışıyor?
Buluşmayı teklif etmedi hatta maç izliyorum gibi saçma bahanelerle senden uzak durdu çünkü sen ona en başta çocuk ve evlilik istemiyorum seni ciddi düşünmüyorum demedin mi? En sonda beni bi daha arama demişsin, tamam işte sen ne istiyorsan onu yapmış. Ben biz kızları hiç anlamıyorum valla yapıp yapıp sonra neden diye düşünüyoruz :))

Buluşmayı teklif etmedi hatta maç izliyorum gibi saçma bahanelerle senden uzak durdu çünkü sen ona en başta çocuk ve evlilik istemiyorum seni ciddi düşünmüyorum demedin mi? En sonda beni bi daha arama demişsin, tamam işte sen ne istiyorsan onu yapmış. Ben biz kızları hiç anlamıyorum valla yapıp yapıp sonra neden diye düşünüyoruz :))
Evet ciddi birşey düşünmüyorum dedim ama çünkü ailesi için sorun olsun istemezdim o da dedi ailem istemezse alır eşimi giderim onlara muhtaç değilim vs.. ama isteseydi biraz daha çaba gösterirdi buluşmamızda kararımı degistirebilirdi o güveni veremedi maalesef..

Evet ciddi birşey düşünmüyorum dedim ama çünkü ailesi için sorun olsun istemezdim o da dedi ailem istemezse alır eşimi giderim onlara muhtaç değilim vs.. ama isteseydi biraz daha çaba gösterirdi buluşmamızda kararımı degistirebilirdi o güveni veremedi maalesef..

Herkesin karakteri farklı işte, onunda karakteri böyleymiş, senin beklediğin gibi biri değilmiş :( sen sözlerine kırılmayan gurur yapmayan, yüzsüzce peşinden koşacak birİni bekliyorsan bunlar sana güven veriyorsa kültür ayrımından kaynaklı olabilir, onlar bizim millete çok var :)))

Herkesin karakteri farklı işte, onunda karakteri böyleymiş, senin beklediğin gibi biri değilmiş :KK43: sen sözlerine kırılmayan gurur yapmayan, yüzsüzce peşinden koşacak birİni bekliyorsan bunlar sana güven veriyorsa kültür ayrımından kaynaklı olabilir, onlar bizim millete çok var :)))
Gurursuzluktan cok güven verecek birine ihtiyacım vardı beni benden cok düşünmesi sevmesi lazım ki 2. Evliligimin dogrulugundan emin olayım baktım ki onunki sadece lafta kaldı birde amaç cinselliğe dogru yöneliyor bende geri adım atmak zorunda kaldım

Gurursuzluktan cok güven verecek birine ihtiyacım vardı beni benden cok düşünmesi sevmesi lazım ki 2. Evliligimin dogrulugundan emin olayım baktım ki onunki sadece lafta kaldı birde amaç cinselliğe dogru yöneliyor bende geri adım atmak zorunda kaldım
Sen bilirsin canım, eğer kararının arkasındaysan ve doğru olanı yaptığına inanıyorsan doğru olan odur

Back
X