Keşke çok güzel olsaydim o zaman belki...

Bknz burun dudak mesafesi konusu.konumu okursaniz aydinlanacaksiniz
Kaldi ki guzel olabilmek para meselesi
Git kredi cek yaptir agzini gozjnu gelsin kocalar😂😂😂😂
Ahahah linc edilmeden once saka yaptigimi da soyleyeyim de
Guzel olmak degil de cekici olmak onemli.cok cekici olabklirsin tavrinla konusmanla gulumsemenle....

Bir arkadaşımı anlatayım size. Kendisi öyle güzel falan değildir sıradan bir kızdır. Ki bunu küçümsemek için söylemiyorum gerçekten öyle. Orta boylu orta kilolu kahverengi saçlı kahverengi gözlü bir kız işte. Ama ilginç bir şekilde erkekler etrafında pervanedir. Hem de öyle cinsellik amaçlı falan değil. Gece bir mekana gideriz gece sonunda en az bir erkek ondan hoşlanmış olur. İlişkilerini hep o sonlandırır ve ayrılmak istediği zaman erkekler istemez ısrar ederler gönlünü yapmak için bin takla atarlar. Arada ona arkadaşlarla takılırız bunun sırrı ne bize de söylesene diye. Yani ben bunun sırrını bilmiyorum ama güzellik olmadığı kesin. Hatta bazen ciddi ciddi merak ederim bu kız sihirli mi diye:KK64:
özgüven ve bakışlar

34 yasindayim hoşlandigim hic bir erkek bana istedigim gibi ne sevgi ne ilgi gosterdi en son birisi vardi 2 gunde bir ariyor ne irtibati tamamen kesiyor nede yeterli ilgiyi gosteriyor sitemde etsem konussamda hic bir sey degismiyor boşverdim artik şimdi birine ufaktan bir beğenim olustu başlarda yakindi zamanla oda uzaklasti çok cirkin bir kadin degilim kendime gerekli bakimi ozeni de gosteriyorum giyim vs olsun davranislarima gelince karsimdaki kisiye guven veren bir halim var bunu hayatima giren herkes soylemistir hepsinin bir anda dert ortagi oluyorum zaten fikirlerime onem verdiklerini hissediyorum ama diyorum ki şoyle çok guzel olsaydim belki daha farkli olurdu ( Yakisikli tiplerde sayilmazlar ama) o zaman belki deli divane olurlardi pesimde çok bunaltan yuzzsuzluk yapanda bir tip degilim ama neden neden neden ya kafayi yiyecem oz guvenim yerlerde
Allah çirkin bahtı versin derler bilirmisin :KK11:

Bknz burun dudak mesafesi konusu.konumu okursaniz aydinlanacaksiniz
Kaldi ki guzel olabilmek para meselesi
Git kredi cek yaptir agzini gozjnu gelsin kocalar😂😂😂😂
Ahahah linc edilmeden once saka yaptigimi da soyleyeyim de
Guzel olmak degil de cekici olmak onemli.cok cekici olabklirsin tavrinla konusmanla gulumsemenle....
Ya biriyle olmak icin cook guzel olmaya ihtiyac yok.kadin olman ve nefes alman yeterli.bakislar ve ses tonu kknusmalar da cook onemli.
Ama guzel olmak eger zekiysen sana her kapiyi acar.hem zeki hem guzel kadin demek iltra basari demek.ben istiyorum sahsen.su sinavi atlattiktan sonra hizlandirivam bisileri.is icin lazim bana bu durum geciyorum kocayi.

34 yasindayim hoşlandigim hic bir erkek bana istedigim gibi ne sevgi ne ilgi gosterdi en son birisi vardi 2 gunde bir ariyor ne irtibati tamamen kesiyor nede yeterli ilgiyi gosteriyor sitemde etsem konussamda hic bir sey degismiyor boşverdim artik şimdi birine ufaktan bir beğenim olustu başlarda yakindi zamanla oda uzaklasti çok cirkin bir kadin degilim kendime gerekli bakimi ozeni de gosteriyorum giyim vs olsun davranislarima gelince karsimdaki kisiye guven veren bir halim var bunu hayatima giren herkes soylemistir hepsinin bir anda dert ortagi oluyorum zaten fikirlerime onem verdiklerini hissediyorum ama diyorum ki şoyle çok guzel olsaydim belki daha farkli olurdu ( Yakisikli tiplerde sayilmazlar ama) o zaman belki deli divane olurlardi pesimde çok bunaltan yuzzsuzluk yapanda bir tip degilim ama neden neden neden ya kafayi yiyecem oz guvenim yerlerde
Güzellikle olmuyor bunlar. Kendine güvenin yoksa, hayat enerjin yoksa, suratın mahkeme duvariysa dünya güzeli ol yanında en fazla 2 gün dururlar.

Ya buluşma talebinde çok nadir bulunuyolar mesela sevgilisin insan gormek istemezmi her firsatta haftada bir kere mesela yetecek bana.Hergun aranmaliyim mutlaka gibi seyler ben belli ediyorum begendigimi ozledigimi
Bunu sürekli sen yapıyorsan sorun orda başlıyor. Hopp cebe giriyorsun. Seni merak etmesine, özlemesine, senin için bırseyler yapmasına fırsat ver.

Çok yanlış düşünüyorsun cevrede çirkin kadinlar da var yakışıklı erkeklerle evli tam tersi de mümkün ölçüt güzellik degil bence baska bir enerji.

Bir insan sizi güzelliginiz için sevecekse hic sevmesine daha iyi:KK20: yaşlandiginiz zaman böyle görünmeyeceksiniz sonuçta. Siz her şeyiniz ile çok güzelsiniz:KK66: kusurlarimiz bizi biz yapan şeylerdir. Onlar kör ise onların kaybı:KK36: gülün şimdi. Çünkü gülmek size çok yakışıyor:KK200:

Bir arkadaşımı anlatayım size. Kendisi öyle güzel falan değildir sıradan bir kızdır. Ki bunu küçümsemek için söylemiyorum gerçekten öyle. Orta boylu orta kilolu kahverengi saçlı kahverengi gözlü bir kız işte. Ama ilginç bir şekilde erkekler etrafında pervanedir. Hem de öyle cinsellik amaçlı falan değil. Gece bir mekana gideriz gece sonunda en az bir erkek ondan hoşlanmış olur. İlişkilerini hep o sonlandırır ve ayrılmak istediği zaman erkekler istemez ısrar ederler gönlünü yapmak için bin takla atarlar. Arada ona arkadaşlarla takılırız bunun sırrı ne bize de söylesene diye. Yani ben bunun sırrını bilmiyorum ama güzellik olmadığı kesin. Hatta bazen ciddi ciddi merak ederim bu kız sihirli mi diye:KK64:
Net akıllı 😂

Bir insan sizi güzelliginiz için sevecekse hic sevmesine daha iyi:KK20: yaşlandiginiz zaman böyle görünmeyeceksiniz sonuçta. Siz her şeyiniz ile çok güzelsiniz:KK66: kusurlarimiz bizi biz yapan şeylerdir. Onlar kör ise onların kaybı:KK36: gülün şimdi. Çünkü gülmek size çok yakışıyor:KK200:
Canim benim ne guzel motive edici bir mesaj çok taylisin cok tesekkur ederim

Kaybetme korkusunu.
Ben bunu bilir bunu soylerim.
Anladığım kadarıyla ilişki başlıyor ama yürümüyor karşı tarafa her an gidebilirim izlenimi vermeniz gerekiyor. Erkekler çantada keklik olayını sevmiyorlar malesef.
Onlar için heran gidebilecek birini elde tutmak ego meselesi oluyor çünkü kendilerini başarılı goruyorlar. Bir de bunu deneyin

Estetik olun nerenizi güzelleştirmek isterseniz

Merhaba 🙂
Öncelikle bu sorunu ilk ne zaman yaşadığınızı, o an neler hissettiğinizi ve sonrasında ise artık o sorunun başınıza gelmemesi için ilişki boyutunda hangi davranışlarınızı değiştirdiğinizi hatırlamanızı önerebilirim.

Örneğin; 25 yaşınızda x kişisi ile flörtleşirken veya sevgili iken gayet mutluyuzdunuz,feminen hissediyordunuz. X kişisi size bir takım sorunları olduğunu fakat bunu paylaşamayacagını veya anlatıp sizin çözemeyeceğinizi aktardı. Daha farklı nedenlerle hayatınızdan çıktı bu kayıp sizi üzdü.

Yukarıdaki gibi bir örnekten sonra hayatınıza giren bir erkeğe daha anaç yaklaşarak yanlış bir kodlama yapıyor olabilirsiniz.

Yaşadığımız ilişkilerde bir sorun farklı kişiler üzerinden tekrar tekrar bizi buluyorsa burada değiştirmemiz gereken şeyler vardır ama bu saçımız makyajımız değil fikrimce.

Sorununuza odaklanıp ilk nerede neden vuku ettiğini bulmak ve nedenini anlayarak çözebilmeniz dileğim❣️

Back
X