Keşke dediğimiz ne varsa...

canada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
100
24
26
İstanbul
Arkadaşlar keşke dediğiniz ne ya da neler var? Ben keşke istediğim mesleği seçip ailemi dinlemeseydim diyerek başlatıyorum konuyu

Keşke bazı insanları hiç yakından tanımasaydım öyle uzaktaan uzaktan olsaydı . Keşke 17 li 18 li yaşlarımda o kadar saftirik olmasaydım :(

keşke sorsaydım derdin ne diye........
keşke kendime dur diyebilseydim...........
keşke onsekiz yaşıma geri dönebilseydim.........
keşke keşke dediğim hiç bişey olmasaydı............

Keşke altı yılımı değmeyecek birisi için heba etmeseydim...

Benim keskelerim cok malesef. Onun icin simdiki aklimla ama hicbir seyi yasamadan daha 15-16 yasinda olsaydim. Keske okudugum bolumu degil daha iyi bolumu okusaaydim, calisip. Simdi atanamayan bir ogretmenim. Diger keskelerim de olmazdi belki o zaman

17 18 ler hep cahillik geçlik işte kim keşke dese o çağlardaki hatasından malesef ben de dahil keşke her akıl verene boş konuşuyo gözüyle bakmadan biraz olsun anlayabilseydim. Ve keşke bugün beni anlayacakmış gibi karşımda yaşça küçükere akıl verme çabalarıma engel olabilsem keşke boş konuşmasam:) Varsın boş konuşsun büyükler keşke anlasa küçükler..

Meslek seçimi konusunda sonradan pişmanlık çok kötü oluyor.Bende mimarım dışardan bakıldığında çok hoş çok güzel bir meslek gibi duruyor ama huzur adına hiç birşey yok.Allah yardımcımız olsun.İnşallah bir an önce atanırsın canım benım

Benim keskelerim cok malesef. Onun icin simdiki aklimla ama hicbir seyi yasamadan daha 15-16 yasinda olsaydim. Keske okudugum bolumu degil daha iyi bolumu okusaaydim, calisip. Simdi atanamayan bir ogretmenim. Diger keskelerim de olmazdi belki o zaman

Varsın boş konuşsun büyükler keşke anlasa küçükler. Ah ne güzel yazmışsın.Keşke ergenlik dönemi diye sığındımız zamanlara tekrar dönüp yaptığımız hiç bir hatayı tekrarlamasak...

17 18 ler hep cahillik geçlik işte kim keşke dese o çağlardaki hatasından malesef ben de dahil keşke her akıl verene boş konuşuyo gözüyle bakmadan biraz olsun anlayabilseydim. Ve keşke bugün beni anlayacakmış gibi karşımda yaşça küçükere akıl verme çabalarıma engel olabilsem keşke boş konuşmasam:) Varsın boş konuşsun büyükler keşke anlasa küçükler..

Varsın boş konuşsun büyükler keşke anlasa küçükler. Ah ne güzel yazmışsın.Keşke ergenlik dönemi diye sığındımız zamanlara tekrar dönüp yaptığımız hiç bir hatayı tekrarlamasak...

Hata olduğunu yıllar sora anlıyoruz acısını çıkartıyo yıllar,bugün de ergenliğe sığınıyoruz napalım adı üstünde hata işte umarım hepimiz bedelini ödemişizdir artık çünkü nerde ters bidurum gitse,her seferinde geçmişin intikamı al işte diyorum kendimi alamıyorum içimde başka biri yaşar gibi olur bazen tarifi imkansız susmuyo içimdeki ses kahrol e mi :(

Keşke geçen sene daha sıkı tutsaydım ve ilk sene girseydim üniversiteye...

keşke 4 yıl öncemde sen olmasaydın
olmasaydınki senin peşinden gitmeseydim bende hayatımı hayallerimi sana göre belirlemeseydim !
tam bir çoçuklukmuş iişte !
keşke 3 yıl ı seninle geçirmemiş olsaydım okadar içli dışlı olmasaydık bilemezdik işte böle olcağını aşK tan okadar körmüşüm ben :20:
şuan sadece keşke dediğim şeylerden ve senden nefret ediyorum :47:
benim en büyük hatamsın sen en büyük KEŞKEM :50:

Son düzenleme:
Back
X