Merhaba herkese .. Ben 22 yaşındayım. 6 yıldır biriyle beraberim ve artık kısmet olursa evlilik düşünüyoruz. İsteme ve aile arasında nişan yaptık. Yazın düğün düşünüyoduk ve arastirmalara başladık. Düğün parası aileler arasında ortak olcak.
Düğün yerlerinden begendiklerimizi aradık ve fiyat aldık. Fakat yemeksiz bile 10bin altında fiyat veren 2 yer var oralarda gerçekten güzel değil.
O kadar para vermek de içimden gelmiyor açıkçası. İnsanlar 2 saat eglenecekler diye o kadar parayı resmen çöpe atmak istemiyorum. Zaten ben oynamayı bilmiyorum kendim eglenemem sanırım
En sonunda nikah olsun dedik. Düğüne vereceğimiz paraya yurtdışına gideriz daha çok egleniriz dedik bu sefer de aileler girdi araya tabiki. Basta bu fikri begenip, mantıklı düşünmüşsunuz diyen insanlar aile büyüklerinin baskılariyla düğün olması gerektiğine inandirildilar sanırım. Çünkü benim babaannem mesela çıldırıyor düğün için. Elinden gelse hemen şimdi yapar
ailelere göre şuan durum düğün yapılması. Biz karar vercekmisiz,onlar her şekilde uyarlarmis ama nikaha kimse gelmezmis, düğün 1kere yapılırmış,ilerde pisman olabilirmisim,onlari düşünmeyecekmisiz bu onların goreviymis.E tamam karari bize birakiyolar da istiyolar düğün belli her şekilde. Evet iki tarafında durumu kötü değil ama süperde değil. İllaki elleri sıkıscak. Ve ben bu parayı gerçekten sokağa atmak istemiyorum. Onları da kırmak istemiyorum. Şimdi aileler kararı bize bıraktı,nişanlım da sağolsun sen ne istersen ben uyarım diyerak bana.. Kafa patlatan benim yani.
Şimdi size sormak istediğim düğün yapmadan sadece nikah yapan,pişman olmayan aksine iyi ki böyle yapmışım diyen var mı? Gerçekten pişman olur muyum ? Bide
düğünde takılacak takılarla aynı mı olur nikahta takilanlar
nisanlimin baska bi sehirde evi var o satılacak ama üstüne para koymak gerekirse takilanlar kullanılacak. Buda önemli bi ayrıntı bu nedenle bizim icin. Şimdiden teşekkürler :)
Düğün yerlerinden begendiklerimizi aradık ve fiyat aldık. Fakat yemeksiz bile 10bin altında fiyat veren 2 yer var oralarda gerçekten güzel değil.
O kadar para vermek de içimden gelmiyor açıkçası. İnsanlar 2 saat eglenecekler diye o kadar parayı resmen çöpe atmak istemiyorum. Zaten ben oynamayı bilmiyorum kendim eglenemem sanırım
En sonunda nikah olsun dedik. Düğüne vereceğimiz paraya yurtdışına gideriz daha çok egleniriz dedik bu sefer de aileler girdi araya tabiki. Basta bu fikri begenip, mantıklı düşünmüşsunuz diyen insanlar aile büyüklerinin baskılariyla düğün olması gerektiğine inandirildilar sanırım. Çünkü benim babaannem mesela çıldırıyor düğün için. Elinden gelse hemen şimdi yapar
Şimdi size sormak istediğim düğün yapmadan sadece nikah yapan,pişman olmayan aksine iyi ki böyle yapmışım diyen var mı? Gerçekten pişman olur muyum ? Bide
Son düzenleme: