- 4 Şubat 2017
- 455
- 1.236
- 63
- Konu Sahibi Emoandrock
Adama karşı çıkacak tek başına ayaklarının üstünde duracak cesaretin yok malesef. Gücün var ama cesaretin yok. Hayat seni o konuma yavaş yavaş getiriyor ama. Olacak olan zamanı geldiğinde olacaktır. İnş hakkında hayırlısı olur. Başka evlilikler böyle mi demişsin. Böyle olan da bir hayli fazla böyle olmayan da var. O evliliklerinde başka başka sorunları var. Evliliğinde sorun yaşamayan işinde yaşıyordur. Sınav dünyasında yaşıyoruz boşanıp başkasıyla çok mutlu olurum diye pembe rüyalara dalma yine çok mutsuz olabilirsin. Önce sağlığın yerinde çok şükür de çünkü daha sağlığı yerinde olmayan bir sürü insan var. Sonra biz kocalardan ibaret değiliz ki kavga edince dünya bitiyormuşcasına kahrolalım. Olabilir tartışmalar her zaman olur karşıda çıkılır polis te çağırılır karakola bile gidilir. Ama sen normalde de naif kırılgan birisin sanırım. Hiçbi zaman gerekli tepkiyi vermemişsin. Bi kere öyle bi kavgadan sonra aramış telefonla açmış susmuşsun ben olsam o telefonu asla açmazdım. Tamamen yok sayardım onu. Suratına bakmazdım isterse 1 ay isterse 5 ay. Taki pişman olana dek sürdürürüm. Anlama şekline bağlı. Gerekirse evi terk edecek kadar gözünü karartman gerekiyor. Ve 6 yıldır hiç böyle bi tepki görmemiş o adam senden. Evlilik bu şekilde oturmuş ilk aylar olsaydı bormal seni tanımıyo henüz derdim. Ama keşke çaresine daha önce baksaydın. Babana annene herşeyi anlat mutlu olmadığını kayınvaliden dahil herkese anlatmanı öneririm. Eşin bilsin senin mutsuz olduğunu. Mutsuzkende sana yıktığı görevleri yapma. Yemek yapma temizlik yapma misafir ağırlama. Bunları sadece sen mutlu olduğunda içinden geldiği zaman yaptığını hissettirmen lazım. Bide aşure yapmışsın. Bir an evvel ailene anlat bi büyükler otursun konuşsun. Bi kaç ay annene gidebilirsin kafanı dinle. Sonra da aile terapisti şartı koy. Mutlaka bi uzmana görünün