- Konu Sahibi defnem2009
Evet keşke evlenmeseydim keşke...4 yıllık evliyiz artık mutluyuz diyemiyorum çünkü mutsuzuz..paylaştığımız hiç bir şey yok ortak yönümüz sadece kızımız onunla haşır neşir oluyoruz..daha öncede bir paylaşım açmıştım aldatıldığım ve ailesi ile ilgili problemlerimle ilgili.zaten aldatıldıktan sonra bu hallere geldik..güvenmiyorum ona karşı olan saygım bitti aynı evde 2 yabancı ben öyle görüyorum sosyal hayatta bitti dışarı sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için çıkıyoruz zaten akşam 10.30 da geliyor işten 1 gün izinli ne kadar paylaşım olabilir ki konuşmaya çalıştığımda ise hep kavgaya dönüşüyor karşılıklı oturup muhabbet dahi edemiyoruz ailece görüşebildiğimiz kapımızı çalıcak kimse yok kendi bekar arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum boşanmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum nasıl baş ederim diye bu arada 4 aydırda hiç bir münasebetimiz yok 2009 yılında aldatıldığımı öğrendim o olaydan bu tarihe kadar belki 10 defa ilişkiye girmemişizdir o kadar diyim siz anlayın ne o istiyor ne ben bitmişiz yani arkadaşlar ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.