Eli sıkı adamla yaşamak çok zor arkadaşım. Benim eşimde böyle maalesef ama kendinden de kısar. Sadece bana değil yani.
Daha dün tartıştık iyi ki çalışıyorum yoksa sen beni aç bırakırdın dedim. Ağrına gitmiş beyefendinin.
Neden işe girmiyorsun? Çalış bence. Yani dedim ya birikim vs... için kendisi de fedakarlık yapsa tmm diyeceğim ama tek taraflı kısması çok kırıcı.
Allah sabır versin cnm...
merhaba arkadaslar baslıkta yazdıgım gıbı keske keske dıyorum hep cunku nedenlerı var evlendım hersey hızlı gelıstı aslında evlenmeyıde düşünmuyodum ama neyse... su ankı durumda eşime bazen bakıyorum ıyız ama bısey yapıyorr hersey bıtıyorr dayanamıyorum bazı seylerınee evde olmak okadar kotukı keske calısan bı bayan olsaydımm o zmn her ıstedıgımı alırdım gecenlerde cok hosuma gıden bsy olduu parasıda cok deıl kendı o parayı nerelere verıyor... dedım alıyımmı yok soyle yok boyle almamı ıstemıyorr ya bıkerede yalvartna bee he dedı sonunda tmm dedı beklıyorumm hadı alalım dermı dıye tık yokk alıstı adam benı evınde hızmetcı gıbı kullanmayaa ne olacakkı bısey almaya bıle hakkım yokmus anladım bunu telefonumun haftalardır tl sı yok hıcc parca tl bıle alıyım demıyyor yanı anlıcanızz ben ve herseyım o kadar gereksızkı adam bana bsy almak ıstemıyor.... daha neler neler kalbım o akadr acıyorkı keske evlenmeseydım bı işe gırer calısırdım ıstedıgımı alırdım karsım a ıyı bırısı cıkınca evlenırdım ama olmadı kaderım buymuss boyle kdr olmaz olsnn koca elıne bakk ıstedıgını alama cevremdekılere bakıyrum ımrenıyorumm keske herseyı gerıye döndurebılseydım herseyı degıstırırdım basta bu eşim olacak adamı sonra bana yasattıklarını degıstırırrdım yepyenı bır hayatım olurduu ama allah buyuk siz siz olun kımse ıcın kımseyı kırmayın hele elın üç kurusluk tanımadıgınız adamı ıcın aılenıze sırt cevırmeyın kırmayın yada bır baskasını... basta melek gıbı gorunuyorlar sevıyorum dıyorlar sonra o ımzaa atıldıktan sonra hıcbır degerı kalmıyor ne benım ne baskabırseyın... aranızda varm bu benım yasadıklarımı yasayann
inan bu durumları yaşayan bir tek sen degilsin arkadaşım.ben üni.mezunu hemde lisams mezunuyum.benimle okuyanlar 2 3 milyar maaş alıyolar fakat ben başta evde oturmayı tercih ettim.[salagım].bende maddi konuda senin gibi istedigimi alamıyorum ama şukrediyorum yinede.iyi günlerin gelecegini umutla bekliyorum.sen herhalde ailenle eşin yuzunden bozmussun aranı.bu oldugu için sen biraz bunalmışsın.ALLAHTAN benim ailem çok destek çıktı.yoksa bende bunalıma girebilirdim.sabret arkadaşım.bak yavrunda varmış. inan şu anda hayatının en kötü günlerini yaşadıgını düşünüyorsan bundan kötü olmayacak.bu senin en dip noktan.bundan sonra yukselişe geçersin inş.eşinde seni zamanla anlar.dinler.empati yapar.
bütün erkekler değil bencil erkekler
bende çalışmıyorum ev hanımıyım ve okumadım da yani mesleğimde yok
ama eşim ne istersem yapmaya çalışır sağolsun
bende evde boş durmuyorum ama elişi yapıyorum bazen satıp biriktiyorum
sonra pazar market alışverişlerinden biriktiyorum
harçlık vermiyor ama dediğim gibi ne istersem alır
sizde mesela şunu çok beğendim alalım mı alsak mı yerine ben bunu alıcam diyin
birde arkadaşlarınız yok mu paralı günlere filan katılsanız
keşke evlenmeseydim lafını kocan sana istediğini almıyor diye yazdıysan çok yanlış tamam erkekler bizim istediklerimizi masraf görür tersler ama bu evliliğimizi bu şekilde değerlendirme hakkını bize vermez.
Benimkiside senin gibi bazı şeyleri masraf olarak görür hatta istedim diye tersler ama bazen öyle jestler yaparki aklın durur. Örneğin seni ne zaman arasam çamaşır asıyorsun dedi kurutma makinası aldı. Öyle ucuzundan da değil 2500 tl verdi. Geçende durup dururken 5 tane reşat altını almış getirdi eve süpriz yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?