merhaba arkadaslar baslıkta yazdıgım gıbı keske keske dıyorum hep cunku nedenlerı var evlendım hersey hızlı gelıstı aslında evlenmeyıde düşünmuyodum ama neyse... su ankı durumda eşime bazen bakıyorum ıyız ama bısey yapıyorr hersey bıtıyorr dayanamıyorum bazı seylerınee evde olmak okadar kotukı keske calısan bı bayan olsaydımm o zmn her ıstedıgımı alırdım gecenlerde cok hosuma gıden bsy olduu parasıda cok deıl kendı o parayı nerelere verıyor... dedım alıyımmı yok soyle yok boyle almamı ıstemıyorr ya bıkerede yalvartna bee he dedı sonunda tmm dedı beklıyorumm hadı alalım dermı dıye tık yokk alıstı adam benı evınde hızmetcı gıbı kullanmayaa ne olacakkı bısey almaya bıle hakkım yokmus anladım bunu telefonumun haftalardır tl sı yok hıcc parca tl bıle alıyım demıyyor yanı anlıcanızz ben ve herseyım o kadar gereksızkı adam bana bsy almak ıstemıyor.... daha neler neler kalbım o akadr acıyorkı keske evlenmeseydım bı işe gırer calısırdım ıstedıgımı alırdım karsım a ıyı bırısı cıkınca evlenırdım ama olmadı kaderım buymuss boyle kdr olmaz olsnn koca elıne bakk ıstedıgını alama cevremdekılere bakıyrum ımrenıyorumm keske herseyı gerıye döndurebılseydım herseyı degıstırırdım basta bu eşim olacak adamı sonra bana yasattıklarını degıstırırrdım yepyenı bır hayatım olurduu ama allah buyuk siz siz olun kımse ıcın kımseyı kırmayın hele elın üç kurusluk tanımadıgınız adamı ıcın aılenıze sırt cevırmeyın kırmayın yada bır baskasını... basta melek gıbı gorunuyorlar sevıyorum dıyorlar sonra o ımzaa atıldıktan sonra hıcbır degerı kalmıyor ne benım ne baskabırseyın... aranızda varm bu benım yasadıklarımı yasayann