Universiteden mezun oldugumda esimle 2-3 aydir birlkteydik esim de ayni universitede 3.sinifti. birlkte iyi vakit geciriyorduk. Ben calismaya basladim esimin maddi durumu da pek iyi degildi nereye gtsek hep ben rlimi crbime atiyordum o zaman kiyamiyordum masumca geliyordu farkinda olsam biseylerin seviyoruz ya ...Bosluktaydim bi de ailemi cok sevsemde gtmek istemedim( keske mezun oldugum gbi ailemin yanina gtseydim herkes gbi ) sonra esim mezun oldugu gbi ise grdi nye bekliyoruz evlenelim.dedi ona gore cok mantikliydim. Benim ailemle onun ailesi arasnda cok fark vardi ben bunlari gormezden geldim fark kisaca benm babamin isi cevresindeki insanlar mesela hakim mudur savci doktor sifati olan bicok insanlar biz ailece onemsemedik ailem yeterki mutlu olun dediler annesi dugunde dedi bizm dururmumuz yok bisey yapamayiz hcbisey yapmadilar bana bilezik bile takmadilar.twk sey vardi benm yasim geciyordu ben baska guvenemem diye korkuyordum ve seviyordum o kadr buyuk fedakarliklar yapmismki gereksizmis. keske evlenmeseydim. Eşimle aramz iyi ama ben pismanim gözüm cok gec açıldı. Cok daha iyi bi aileye gelin olabilirdim aileme layik ve beni kullanmayam dahaa varlikli gercekten beni ben oldgum icin seven biriyle ...brn hicbiseye yanmasam eşimin benim boslugumdan faydalanmis olmasini kabullenemiyorum bi türlü. KESKE ZAMANI GERIYE ALABILSEM