Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.
Mutluyuz aslinda seviyoruz birbirimizi iyi bi es ev işlerin de de yardimci olur sevkatlidir maddiyati herseyi gecsemde o zaman boslugumda beni kullanmis oldugunu düşünmek bana dürüst olmadığını bilmek beni çıldırtiyo once mantkli geldim ona zamanla da sevdi beni sevdgini herkes söylüyor gözünün icine bakiyor diyo herkes...smdi tatile ailemn yanina geldim annemin evi cok güzel cok rahat eski arkadaşlarım biri avukatla evlendi diğeri dis hekimiyle biri fabrikatorun oğluyla evleri kendilerinin ve mis gbi esyalar almislar benm esim ayda 1500 tl kazaniyor evimiz yok esya da cok az kiradayiz aileme cok uzagim smdi esim benm memleketime gelmek istemiyor ben zenginlge cok ozenmiyorum yeterki sevileyim mutlu olaym hayrli bi eşim olsun dye evlendim ama beni kahreden eşim aslnda sevgi de degil mantık evliligi yapmis parcalari birlsstirince anliyor insan.. ablam soylemisti hem guzelsin hem isin iyi cok daha iyi taliplerin ckar dye ben kmseyi dinlemedm
Canim sen herseyi bilerek görerek secmissin.esini taniyarak sevmissin.ve emin ol esinde seninle mantikli oldugun icin degil yani para icin falan degil sevdigi için evlenmistir.eski Türk filmlerinde kaldi parasi icin kizla evlenmek.sevgiyle kurulmus ve içinde sevgi olan evler cok fazla yok etrafimizda.bencede sımsıkı saril eşine. Ve arkadaslarinin hayatlarini izleme.ve eminimki onlarin senden fazla şeyleri olsada sende olanda onlarda yoktur.huzurlari yoktur belkide.ve sen istediğin seyleri ev araba esya bunlari esinle birlik olup yapabilirsin.benim durumum senden cok daha kötüymus ki ben bunlari hatirlayip huzurumuzu kacirmiyorum.benim esim ve ailesi durumlari gayet iyi olduklari halde kötü gösterip bisürü masraftan kaçtılar. Biz kiz tarafiyiz diye cekilmeyip herseyi biz yaptik.bicok sey uktedir hâlâ icimde. görücü usulü evlendik tanimiyordum esimide ailesinide.aklima geldikce kuduruyorum ama getirmemeye çalışıyorum. Çünkü esim cok iyi.cok seviyor.ben düğün mevzularini acinca ben sana istedigin herşeyi alirim ama biraz zaman diyor.ama bunu yalandan demiyor.gayret gösteriyor. Kayinvalidemlerede gidince ohh bi para harciuorum bi harciyorum.bir yil bişe almayip biriktirip onun yaninda harciyorum.hatta beni güne götürdüğü zaman günde bi kadin bi markanin pijama takimlarini ic çamaşırı takimlarini falan satiyor butun gelinler aliyor parasini kv.ler ödüyor. Bende aliyorum kv.mi ödemeye mecbur bırakıyorum. Hıncimi böyle cikariyorum.ama eşimle arami bozacak seyleri asla yüksek sesle söylemiyorum tatli dille içimdeki ukteler olarak anlatıyorum. Oda Allah razi hayir demiyor hemen yapamasada zamana birakiyor.dugunum benimde hic hayalimdeki gibi olmadi ama ne yapayim kimin hayalindeki gibi olduki deyip avutuyorum kendimi.
..canim bak simdi bazi doktor ogullari vardir giderler fakir bir kiz alarlar cevre ne kadar guzel fakiri sevindirdi diye soylerler ama bazi zenginler de o kadar mala mulke duskun olurlarki eslerini bile hatda cocuk bile gozlerine gorsenmez kendi hayatlarini kendileri yasarlar paralariyla
bazi kadinlar da zengin olunca fakir erkekle evlenince yazik kiza gitdide kimi buldu derrler fakiremi kaldi derler
bak simdi kimi fakir kimi zengin ama bazilarinda insanlik yok
senin esin iyi biri olmasaydi sevmek ne kelime nefret bile ederdin ondan seviyorsan demekki iyi biri
benimde esimin ailesi bir kucucukde olsun altin takmadilar esimin anasi babasi yok ama zengin halalari birde kiz kardesi kucuk erkek kardesleri var hic birinden bir cop gormedik ben aile kurunca esimin isi bile iyi diyildi
sonra sukurler olsun Rabbime hersey duzeldi herseyimi kendisi aldi corabimdan tutmus altinima kadar simdi olmayan altinlarim da var ama onu da alir ilerde diyip hic takmiyorum bazen kusuyorum bende gelindim neden ailesi bana hicbirsey takmadilar diye ama sonra dua ediyorumki Rabbim esime ruzi versinde o alsin onun almasi daha mutluluk verici
neyse sana tavsiyem seviyosan seviliyorsan hic huzursuz olma para icin vakti gelince oda olur Allahin izniyle
nice zenginler var mutsuz huzursuz Allah korusun sen bugunumuze sukur de Tanrim yuzunu guldurur
acda acikda kalmiyorsun buna sukur dilerim hersey gonlunce olsun
Hepinize teşekkür ederim kafam bi an cok karıştı bazi seyler tetikliyo iste düşünceleri bu gecici bi durum onu da biliyorum
.
Mutluyuz aslinda seviyoruz birbirimizi iyi bi es ev işlerin de de yardimci olur sevkatlidir maddiyati herseyi gecsemde o zaman boslugumda beni kullanmis oldugunu düşünmek bana dürüst olmadığını bilmek beni çıldırtiyo once mantkli geldim ona zamanla da sevdi beni sevdgini herkes söylüyor gözünün icine bakiyor diyo herkes...smdi tatile ailemn yanina geldim annemin evi cok güzel cok rahat eski arkadaşlarım biri avukatla evlendi diğeri dis hekimiyle biri fabrikatorun oğluyla evleri kendilerinin ve mis gbi esyalar almislar benm esim ayda 1500 tl kazaniyor evimiz yok esya da cok az kiradayiz aileme cok uzagim smdi esim benm memleketime gelmek istemiyor ben zenginlge cok ozenmiyorum yeterki sevileyim mutlu olaym hayrli bi eşim olsun dye evlendim ama beni kahreden eşim aslnda sevgi de degil mantık evliligi yapmis parcalari birlsstirince anliyor insan.. ablam soylemisti hem guzelsin hem isin iyi cok daha iyi taliplerin ckar dye ben kmseyi dinlemedm
.Canim nekadar zamandir evlisin.ilk yilimda bende cok kafaya takip üzülüyordum. Iki yilim bitti.simdi daha rahatim takmamayi öğreniyorum galiba.inan zamanla unutuluyor.esin ne diyor uktelerine.hic esine söz ettinmi bunlardan? Cok aileci bi insanmidir?
.