- 5 Ocak 2018
- 33
- 10
- 3
- 30
Herkese günaydın. Derdimle uyandım paylaşmak istedim. Nişanlımın benimle birlikte değilken ya da haberim yokken alkol almayacağına dair sözü vardı. Zaten çok nadir içer ama istemiyorum içmesini ya da o illa içmek istiyosa bende bilmek istiyorum. 1 haftalığına şehir dışına gitmişti iş için ve o sırada bir gün büyük bi tartışma yaşadık. Gecesinde beni aradı, sesinden her şey belliydi içmişti yani ama takılmadım konuştuk problemimizi de hallettik. Bende yaptığını üzüntüsüne verdim o öyle söyledi çünkü bana. Neyse işlerini halletti döndü. Dün bana telefonundan fotoğraf gösteriyodu bakarken silinen fotoğraflara takıldı gözüm bir baktım çerezler biralar kendine ortam kurmuş evde. Bizim tartıştığımız tarihle fotoğrafın tarihi farklıydı ama hiç sesini çıkarmadı anlamasam o gün diye bana yutturacak hala. Sonra anladığımı anlayınca özürler diledi bunda bi şey yok evde tek başıma içtim, kızarsın diye söylemedim ama şimdi çok mahcubum filan diye. Bunda bi şey olmadığını bende biliyorum, öyle farklı bi ortamı yok zaten kendi kendine evde içmiş ama kızacağımı bildiği bi şeyi benden böyle gizlemesine hatta elinden gelse çevirecek olmasına üzüldüm. Şu an hala soğuğum ona karşı. Ben mi abartıyorum kuruyorum bilmiyorum ama aklımda hep benden bi şeyler gizleyebildiği düşüncesi dönüyo takılı kaldığım tek nokta bu. Nasıl bi yol izliyim uzatıyım mı yoksa her iki tarafı da daha fazla üzmeye gerek yok mu bilemedim.