keşke hayır deseydi ama bişey deseydi

gaasem

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
305
0
621
36
Niğde
ewet öyle dertliyim ki seviyorum seni dedim şiirler yazdım aldırmadı face mesajla sadece profil resmini değiştirmekle yetindi resmini koymana gerek yoktu ben sen olduğunu biliyordum istemiyorum sevmiyorum seni desen yeterdi dedim ama cevap vermedi ne seni seviyorum dedi nede sevmiyorum 4 ay oldu ne bir cevap yazıyor ne bir haber var ne olacak kendime kızıyorum seni sevmeyen istemeyen birinin peşinden neden gidiyorsun diye ama kalbim söz dinlemiyor işte senağlama senağlama benim gibi olan var mı niye bu erkekler kendilerini sevenlerden kaçıyorlar :çok üzgünüm: senağlama kafam karışık söylediklerim için pişmanım keşke sevdiğimi hiç bilmeseydi

ewet öyle dertliyim ki seviyorum seni dedim şiirler yazdım aldırmadı face mesajla sadece profil resmini değiştirmekle yetindi resmini koymana gerek yoktu ben sen olduğunu biliyordum istemiyorum sevmiyorum seni desen yeterdi dedim ama cevap vermedi ne seni seviyorum dedi nede sevmiyorum 4 ay oldu ne bir cevap yazıyor ne bir haber var ne olacak kendime kızıyorum seni sevmeyen istemeyen birinin peşinden neden gidiyorsun diye ama kalbim söz dinlemiyor işte senağlama senağlama benim gibi olan var mı niye bu erkekler kendilerini sevenlerden kaçıyorlar :çok üzgünüm: senağlama kafam karışık söylediklerim için pişmanım keşke sevdiğimi hiç bilmeseydi

canım kendini ağırdan al hiç birşey sorma bence aramada kaçan kovalanır derler dene bir bakalım eğer hiç aramaz sormassada boşver bende oyle derdım kalbım soz dınlemıyordıye ama zaman ıste goreceksın kı gececek....

bu kadar korkak bır ınsanı sevmemelısın. lutfen kalbıne söz geçir ve bu defterı kapat canım. eger kapatamıyorsan kendı kendıne hıç bır beklentın olmadan sev. kendını bu degersız adam yuzunden kuçuk duşurme. resmını degıştırmış bir de ne tipler var yaw.

bende onun için kızıyorum zaten bişey dese istemiyorum dese anlarım derim ki istemiyor ama tenezzül edip cevap vermiyor beni kızdıran kendimden nefret ettiren bu bu arada en son 4 ay önce yazdım ondan sonra yazmadım yazmam da zaten ama şuanda aynı ilde değiliz ben onun olduğu ile gitmek zorundayım gittiğimde sevmiyorum falan demesinden korkuyorum aslında
senağlama

gıttıgınde kendıne özguvenlı ol. burnun yuksekte olsun, neler kaybettıgını görsun zavallı korkagımız. hıç takma delı kız. sevdıgını de bellı etme, sert te davranma, kaçma sende onun gıbı. karşılaşırsan mutlu bır gulumseme ıle hatırını sor geç hatta. aptal et onu.

sen üstüüne düşme belki ozaman o senin peşinden gelir
akışına bırak eğer o da seviyosa çabalar zatenn

teşekkürler yazdıklarınız için çok saolun yanımda olduğunuz için ewet bende kaçmalıyım galiba onun yaptığını yapmalıyım

ılişkinin boyutu da önemli canım...

Bir geçmişiniz var mı? Ne kadar tanıyorsun?

Sadece görmeyle mi aşık oldun ya da sevdin?

Aranızda sadece senin sevmen onun susması gibi bir şey var ise bence kendini daha fazla kaptırma...

Zaman öyle bri akıp gidiyor ki ahhh ahhh lar kalıyor geriye...

Sevgilerimle....

açıkcası bazı insanlar için sessiz kalmak olumsuz yanıt vermek anlamına gelir ve o kişi resmini değiştirerek sana yanıt vermediğini göstermek istemiş.sanırım seni daha farklı görüyordu yada senle ilgili kafası karışık kaçmak yerine olumlu düşünmek yerine bence en olumsuzuna alıştırmalısın kendini.

İlişkinin boyutu da önemli canım...

Bir geçmişiniz var mı? Ne kadar tanıyorsun?

Sadece görmeyle mi aşık oldun ya da sevdin?

Aranızda sadece senin sevmen onun susması gibi bir şey var ise bence kendini daha fazla kaptırma...

Zaman öyle bri akıp gidiyor ki ahhh ahhh lar kalıyor geriye...

Sevgilerimle....

yok cnm bir geçmişimiz ama tanıyoruz birbirimizi yani merabamız var ama bu benim abim arkadaşı yakın arkadaşı hemde onun için susuyor olabilir ama susmaktansa sevmiyorum ben seni kardeşim olarak görüyorum demesini beklerdim ben

açıkcası bazı insanlar için sessiz kalmak olumsuz yanıt vermek anlamına gelir ve o kişi resmini değiştirerek sana yanıt vermediğini göstermek istemiş.sanırım seni daha farklı görüyordu yada senle ilgili kafası karışık kaçmak yerine olumlu düşünmek yerine bence en olumsuzuna alıştırmalısın kendini.
çok olumlu düşünmüyorum aslında seviyor diye kendimide kandırmyorum ama yanına gidince nasıl davranmam gerektiğini bilmiyordum aslında bana karşı bişley söylermi beni kırarmı bu yazdıklarımdan dolayı diye korkuyorum ben kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yok cnm bir geçmişimiz ama tanıyoruz birbirimizi yani merabamız var ama bu benim abim arkadaşı yakın arkadaşı hemde onun için susuyor olabilir ama susmaktansa sevmiyorum ben seni kardeşim olarak görüyorum demesini beklerdim ben

Abovvvvvv bunu bana hiç iyi söylemedin canım...

Arkana bakmadan kaç diyeceğim böyle birşey yaşadığım için yıllar öncesinden tabi herkesin ki bir değildir muhakkak...

İnşallah hakkında hayırlısı olur....

ÖyLe iyi anLıyorumki Şuan seni ..
8 Aylık bir ilişkim var.Ve şuan aynı durumdayım.
Çok değişti arayıp sormaz oldu.
Msne girer yazmaz oldu.
Her aklıma gelişinde içim cayır cayır yanıyor.
Hergün Lanet ediyorum kendime artık umursamicam diyorum.
Yapamıyorum yine ben konuşmaya çalışıyorum.
O beni deli gibi seven insan nereye gitti hiç bilmiyorum.
Kendimi kandırıyorum hep bi şans daha bi şans daha diye
Ama tükendim artık bende ne yapıcağımı bilmiyorum. :(:(:(

ÖyLe iyi anLıyorumki Şuan seni ..
8 Aylık bir ilişkim var.Ve şuan aynı durumdayım.
Çok değişti arayıp sormaz oldu.
Msne girer yazmaz oldu.
Her aklıma gelişinde içim cayır cayır yanıyor.
Hergün Lanet ediyorum kendime artık umursamicam diyorum.
Yapamıyorum yine ben konuşmaya çalışıyorum.
O beni deli gibi seven insan nereye gitti hiç bilmiyorum.
Kendimi kandırıyorum hep bi şans daha bi şans daha diye
Ama tükendim artık bende ne yapıcağımı bilmiyorum. :(:(:(
bizim malesef bir ilişkimiz olmadığı için bazı şeylere katlanmak belkide daha kolaydır yaşanmışlık yok ortada aslında bütün sorunda bu ama :)

Yanii:sm_confused: en azından aradaki merhabalaşmanın hatırına, tanıklığın hatrına
iyi veya kötü bir cevap vermesi gerekirdi canım..Seni çok iyi anlıyorumyerimseniben
cesur davranmışsın, ne mutlu sana -ki, sevdiğin kişi senin onu sevdiğinden
haberdar ve her an bir U dönüşü yapabilir,:Saruboceq: inşAllah o da sana karşılık
verir ve çok mutlu olursun canım!:1hug:

Yanii:sm_confused: en azından aradaki merhabalaşmanın hatırına, tanıklığın hatrına
iyi veya kötü bir cevap vermesi gerekirdi canım..Seni çok iyi anlıyorumyerimseniben
cesur davranmışsın, ne mutlu sana -ki, sevdiğin kişi senin onu sevdiğinden
haberdar ve her an bir U dönüşü yapabilir,:Saruboceq: inşAllah o da sana karşılık
verir ve çok mutlu olursun canım!:1hug:
iyi dileklerin için çok teşekkürler cnmm a.s. ama erkekler bizim kadar ince düşünmüyorlar sanırım sevmiyorsa cevap verme gereğide duymuyorlar malesef

Back
X