• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske hep nisanli kalsaydim offf

Ya burda o kadar çok sevgiliyken/nişanlıyken çok ilgiliydi çok güzeldi çok seviyordu hiç beklemezdim evlenince değişti başka bir adam oldu yazıları okuyorum ki beynimi işgal etti resmen. Sevgilimi çok iyi tanıyorum ailesinin içine girdim resmen yani her şey ciddileşmeye başlıyor, her şey çok güzel bana hiç kıyamaz hep çok ilgilidir çok mutluyuz birlikteliğimizden. Ancak burda olduğumdan beri bununla çok karşılaşıyorum korkar oldum bu kadar mülemmelliğin arkasında evlenince değişecek bir adam mı var acaba :KK17:
Cnm bence korkacak birşey yok bende sevgiliyken ailesinin içine girdim her şekilde tanıdım ve evlenince de daha da düzeldi sadece annesine düşkünlüğü biraz arttı gözün korkmasın cnm bayan da biraz dikkat edecek erkekler ilgi sevgi isterler

Ya burda o kadar çok sevgiliyken/nişanlıyken çok ilgiliydi çok güzeldi çok seviyordu hiç beklemezdim evlenince değişti başka bir adam oldu yazıları okuyorum ki beynimi işgal etti resmen. Sevgilimi çok iyi tanıyorum ailesinin içine girdim resmen yani her şey ciddileşmeye başlıyor, her şey çok güzel bana hiç kıyamaz hep çok ilgilidir çok mutluyuz birlikteliğimizden. Ancak burda olduğumdan beri bununla çok karşılaşıyorum korkar oldum bu kadar mülemmelliğin arkasında evlenince değişecek bir adam mı var acaba :KK17:
Korkma canım herkesin durumu aynı değildir karşısındaki kişiyi tanımamaktan kaynaklanıyor bu yoksa evlenince de karşındaki kendini saklamadıysa dürüstse aynı adam değişmez HoppaEvlenince bir şey değişmiyor bana göre ya da ben senelerce tanıdım öyle evlendim ondan mı bilmiyorumHoppa

Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor
Ayy çok güldüm valla çok iğrenç haklısın bu tür rahatlıklari çok olur onlarda insanlık hali deyip geçecez
[/QUOTE]

Beklentiniz neydi de karşılayamadı adam. Gitsin annesinin evinde mi karşılasın ihtiyaçlarını. Babanızla annenizin ilişkiside böyle değil miydi? Kendinize mutsuzluk aramayın lütfen. Alışırsınız merak etmeyin :)

Ahhhh ahhhh keske bir pencere olsa, sana esimin evlenmeden onceki halini ve simdiki halini gosterebilsem. (Kotu bir huy anlaminda degil, ilgi alaka hediyeler surprizler cicekler offf offff :))))

Cnm bence korkacak birşey yok bende sevgiliyken ailesinin içine girdim her şekilde tanıdım ve evlenince de daha da düzeldi sadece annesine düşkünlüğü biraz arttı gözün korkmasın cnm bayan da biraz dikkat edecek erkekler ilgi sevgi isterler

Korkma canım herkesin durumu aynı değildir karşısındaki kişiyi tanımamaktan kaynaklanıyor bu yoksa evlenince de karşındaki kendini saklamadıysa dürüstse aynı adam değişmez HoppaEvlenince bir şey değişmiyor bana göre ya da ben senelerce tanıdım öyle evlendim ondan mı bilmiyorumHoppa
Ben onu çok seviyorum yeri geldi birbirimiz için fedakarlık yaptık ikimizin de birbirimizi alttan aldığı zamanlar oldu yani problemlerimizi hemen çözebiliyoruz sevgimizden, evlendikten sonra da böyle olacağını düşünüyorum ama içimde korku da olmuyor değil açıkçası çünkü şikayeti olanlar da evlenmeden önce tanıdıklarını düşünmüş ancak evlendikten sonra anlamadıkları nedenle değiştiklerini söylüyorlar.

Ahhhh ahhhh keske bir pencere olsa, sana esimin evlenmeden onceki halini ve simdiki halini gosterebilsem. (Kotu bir huy anlaminda degil, ilgi alaka hediyeler surprizler cicekler offf offff :))))
Bu psikologlar tarafından bile açıklanıyor doğal diye flört döneminde bu hediyeler ilgi alaka daha çok olur diye tabii istisnalar da gösteriyorlar umarım o istisnalara girebiliriz. Ben de çok bir şey elbette beklemem yaşlandıkça kayboladabilir zaten ancak özel günleri unutmamasını isteriz her şeyi geçtim sevgisi azaldı bitti kötü düşüncesiz bir adam oldu durumu var, o kadar değişmesin yeter. :KK64:

Seni uzmek istemem ama aynen oyle benimki evlenmeden once oyleydi ki saatlerce birbirimize ask sozcukleri ilgilenmeler diyirdum dunyada boyle erkek yok evlendikten sonra gercekte boyle bir erkek yok tam bir baltaymiss

Kimse mükemmel degildir dört dörtlük olmasak bile dört üçlük bir evliligim var diyebilirim :) çünkü fazla bir beklenti icinde olmadim evlilik ne sevgili ne nisan dönemine benzemeyecegini biliyordum bu nedenle cikardigi kirlileri gazini sorun etmedim :)
Sorun kirlisi gazi degil sorun heyecanin kalmamasi biz kadinlar cicege benzeriz suyu erkek veriri oda olmayinca kururuuz erkekler bize istedigimizi verse ilgilense en tembel kadin bile kalkar donunu bile yikar

Seni uzmek istemem ama aynen oyle benimki evlenmeden once oyleydi ki saatlerce birbirimize ask sozcukleri ilgilenmeler diyirdum dunyada boyle erkek yok evlendikten sonra gercekte boyle bir erkek yok tam bir baltaymiss
İnan bana senin adına çok üzüldüm yerine kendimi koyarak ancak bende yaşamadan göremeyeceğim sanırım.

Valla ben nişanlı kalsaydım kafayı yerdim heralde. Hayatımın en zor dönemiydi ya.
Bu arada sen hiç osurmuyor musun?:110: adam kendi evinde de osuramayacaksa nereye gitsin, dama mı çıksın?
Çok doğru kendisi ne yapiyosa artık :KK70:
Ben genelleme yaptim tabiki yapacak anlatamadim ben galiiba yani hicbirsey eskisi gibi olmuyor hayat monotonlasiyor onu anlatmak istoyorum

Hemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
Çok şükür 14 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim şanslı biriyim evliliğim dört dörtlük diyebilirim tabi biz kadinlarada çok is düşüyor herşeyin başı sevgi saygi

Back
X