Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ayni evde insan herseyinin goruyor kirlisini afedersiniz gazini gegirmesi tuvaleti yani hersey siradanlasiyor bir de erkek benimdir artik deyince eski romantizim kalmiyor
Canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama bence gerçekten doğru insan sa eğer evlilik kadar güzel birşey yok...hakkaten iyi gün kötü gün o zaman anlaşılıyor nişanlıyken dedğin gibi gez toz eğlen kafasındaydık bizde ama evlenince paylaşmayı öğrendik bana öyle geliyor hele bide bebisin olursa bak seeen tadından yenmez :) benimde fikrim yok kasma kendini :)Yorumlariniz super icim acildi siz yazdikta fikirlerim degisti azcik
Biz ikimiz 22 yasindaydik 6 yillik evliyim ikimizde cocuk sayilirdik simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdimDört dörtlük evlilik tanımlaması nedir bilmem ama ben evliliğinden çok memnunum. Eşim ilk tanıdığım da ne idiyse şimdi de o. Zaman gecip paylaştıklarını arttıkça daha çok mutlu oluyoruz. Bu galiba evlenirken ne istediğini bilme, es seçerken gözünü açma, en önemlisi de olgunken olgun bir erkekle evlenmenin doğal sonucu...
ya ben size bir şey diyim mi kadınlar çiçek falan değildir arkadaşım neden biz kadınlar kendimizi böyle görüyoruz ki ay biz çiçeğiz ay ben piremsesim bana ilgi göstersinle falan kadınlık mı olur yaa biz kendimizi böyle ezik kırılgan görürsek adamlar nasıl görsün senin konunla alakalı değil belki ama çok yanlış düşünüyorsun kadın kadındır çiçek babandır diye bi laf var duydun mu bilmiyorum ama çok doğru yani kadın dediğin güçlü olmalı çiçek gibi kırılgan ve nazik değil sen de böyle kendini hala piremsez olarak görmeyip hayatın gerçeklerine odaklanırsan adam da bu kadar batmaz gözüneSorun kirlisi gazi degil sorun heyecanin kalmamasi biz kadinlar cicege benzeriz suyu erkek veriri oda olmayinca kururuuz erkekler bize istedigimizi verse ilgilense en tembel kadin bile kalkar donunu bile yikar
malesef hosgeldınYa uzaktayken hersey cok tatli superdi heyecanlaniyordum aylarca bekliyodum nisanliyken hep mesaj atiyodu geziyorduk hep boyle olcak sandim taki evlenene kadar offff
Biz ikimiz 22 yasindaydik 6 yillik evliyim ikimizde cocuk sayilirdik simdiki aklim olsa 30 dan once evlenmezdim
Benim nişanlılıgım bıle sıkıntılıydı en buyuk ıyılıgı yapıp bıraktı benıHemde ne aci ama kizlar evliligim dort dortluk diyen varsa ayakta karsiliyorum sizlere tavsiyem nisanliliginizin kiymetini bilin
Daha az önce nişanlımla heyecanımız hiç bitmesin diye dualar ettik sözler verdik. 2 haftacık kaldı biran önce kavuşmak için sabırsızlanıyoruz.Ama Şimdi bu konuyu okuyunca düşündüm ki erkekler de istemsiz değişiyor. Yoksa onlar da ister karısına ilk günkü heyecanla yaklaşmayı. Acaba bizde mi bi problem var
![]()
Insallah mutlu olursun eminol ilk aylar cok guzel ama cicim aylari bitiyor gecim aylari felan derken evlilikte insanlarin tanimadigi kisilikler cikiyor bosuna dememisler ayni evde yasayinca isler degisiyor.