• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske hep nisanli kalsaydim offf

Bende hep diyorum bunu ya nişanlılık gibisi yok... Bi kere rahat rahat dolasiyosun geziyosun tozuyosun TV dizilerinden fırlamış gibi iki aşık mıç mıç hediyeler sürprizler tatlı tatlı sözler mesajlar yok aşkım önce sen kapatlar başbaşa yemekler falan filan.. Hic dusunmuyosun o zaman evi kim toplicak bulaşık yemek nolcak diye.. E adamlarda düşünmüyo bu evde ne yeniyor ne içiliyor diye.. Bi hayat savaşı yok daha nolcak hayat nişanlı çifte güzel... Sora bi evleniyorsun bi bakiyosun ev boyuna temizlik istiyo sn yapmassan is yapan arkani toplayan yok adam eve gelecek ocağa yemek koymakta gerek yani e eşinde bakiyo ay sonu gelmiş cep delik cepken delik haliyle g.tte delik oluyo gaz yapıyo tabi içinde birike birike... Hayat şartları zor anacim maalesef adamlarda suç yok... Adamın imkânı varda "hayatim bu haftasonu maldivlere mi gitsek" mi demiyor... Kendinize yeni heyecanlar bulun kuzucum bak kış geldi bizim icin en büyük heyecan doğalgaz faturası şuan :KK53:

Ya uzaktayken hersey cok tatli superdi heyecanlaniyordum aylarca bekliyodum nisanliyken hep mesaj atiyodu geziyorduk hep boyle olcak sandim taki evlenene kadar offff

Ben de düştüm ama senin kadar sert çakılmadım sanırım :) Eskiden çiçek falan alırdı..Geçen heveslendim bir kaç kez alttan alttan çiçek istediğimi söyledim ama adamda bir hareketlenme yok en sonunda direk söyledim ben çiçek istiyorum dedim böyle olmaz zamanı var dedi.Hangi zamansa bi gelmek bilmedi ben hala beklemede :) Hatırladığım iyi oldu yarın gidiyim de kendi kendime çiçek alıyım bari ne yapayım :D

Bende hep diyorum bunu ya nişanlılık gibisi yok... Bi kere rahat rahat dolasiyosun geziyosun tozuyosun TV dizilerinden fırlamış gibi iki aşık mıç mıç hediyeler sürprizler tatlı tatlı sözler mesajlar yok aşkım önce sen kapatlar başbaşa yemekler falan filan.. Hic dusunmuyosun o zaman evi kim toplicak bulaşık yemek nolcak diye.. E adamlarda düşünmüyo bu evde ne yeniyor ne içiliyor diye.. Bi hayat savaşı yok daha nolcak hayat nişanlı çifte güzel... Sora bi evleniyorsun bi bakiyosun ev boyuna temizlik istiyo sn yapmassan is yapan arkani toplayan yok adam eve gelecek ocağa yemek koymakta gerek yani e eşinde bakiyo ay sonu gelmiş cep delik cepken delik haliyle g.tte delik oluyo gaz yapıyo tabi içinde birike birike... Hayat şartları zor anacim maalesef adamlarda suç yok... Adamın imkânı varda "hayatim bu haftasonu maldivlere mi gitsek" mi demiyor... Kendinize yeni heyecanlar bulun kuzucum bak kış geldi bizim icin en büyük heyecan doğalgaz faturası şuan :KK53:

Supersin :KK56::KK45:

Su yazılanları okuyunca evlilikten soguyorum gercekten :(

1 yıl nişanlı kaldık ben sizin aksinize nişanlılık günlerini hatırlamamaya çalışıyorum. Dertten başka birşey olmadı o günler, sinir, stres, tartışmadan başka bir işe yaramadı..:KK53:

Üfff bende evlenmeyi dört gözle bekliyorum :KK53:
Arada kilometreler olunca heyecan hissedemiyorum. Birlikteyken vaktimiz çok güzel geçiyor. Ama önce halletmem gereken bazı şeyler var. Evlilik daha sonra :KK23:

Ben 4 aydır evliyim nisanlik güzeldi ama evlilik daha güzel mutlu olmak için eşinle bişeyler yapın mesela denize gidin deniz yoksa pikniğe vb imkanlar doğrultusunda her sabah uyandığında eşini görünce mutlu olmak bambaşka bişey nu eşine yaptığın her hizmet de mutlu oluyorsan senin verdiğin değerin 10 kat fazlasını sana verir

Ben onu çok seviyorum yeri geldi birbirimiz için fedakarlık yaptık ikimizin de birbirimizi alttan aldığı zamanlar oldu yani problemlerimizi hemen çözebiliyoruz sevgimizden, evlendikten sonra da böyle olacağını düşünüyorum ama içimde korku da olmuyor değil açıkçası çünkü şikayeti olanlar da evlenmeden önce tanıdıklarını düşünmüş ancak evlendikten sonra anlamadıkları nedenle değiştiklerini söylüyorlar.

Canım bence herkes tanıdığını düşünür dediğim gibi önemli olan karşındaki adam gibi adamsa dürüstse değişen bir şey olmaz hatta evlenince o nişan zamanı streste gitmiş oluyor daha keyifli hale geliyor:KK68:

bi benim sanırım tam tersini yaşayan =) nişanlıyken adam hödüğün tekiydi, aramazdı mesajlaşmazdık öyle sürekli romantik şeyler yapmazdı sinir olurdum ve korkardım hep böyle gidecek diye ta kii evlenene kadar.... adam birden 180 derece dönüş yaptı.. seni seviyorumlar.. iyiki evlenmişizler.. çok şanslıyımlar.. romantik anlar.. şaarkı söylemeler.. tabi nedenini de merak etmiyor değilim bu durumun..

(maşallah diyin):KK53:

ya ben size bir şey diyim mi kadınlar çiçek falan değildir arkadaşım neden biz kadınlar kendimizi böyle görüyoruz ki ay biz çiçeğiz ay ben piremsesim bana ilgi göstersinle falan kadınlık mı olur yaa biz kendimizi böyle ezik kırılgan görürsek adamlar nasıl görsün senin konunla alakalı değil belki ama çok yanlış düşünüyorsun kadın kadındır çiçek babandır diye bi laf var duydun mu bilmiyorum ama çok doğru yani kadın dediğin güçlü olmalı çiçek gibi kırılgan ve nazik değil sen de böyle kendini hala piremsez olarak görmeyip hayatın gerçeklerine odaklanırsan adam da bu kadar batmaz gözüne
ah ne çok katildim size...

Canim bende nisanliyken aranıyor pek diyodum evlendim yine aynı sonra ben takmamaya başladım şimdi kendi diyor aramiyosun sormuyosun diyor .ölsem haberin yok diye aliniyo

Ya uzaktayken hersey cok tatli superdi heyecanlaniyordum aylarca bekliyodum nisanliyken hep mesaj atiyodu geziyorduk hep boyle olcak sandim taki evlenene kadar offff
Canım benim nişanlılığım çok zor geçti, evlenince rahatladık seninkinin aksine. Hatta düğünümden bile nefret ettim. Düğünü terk edecektim neredeyse. Eşim çok agresif davranıyordu o dönemler ama çok düzgün bir adam olduğunu bildiğim için bundan sevgili olmaz ama koca olur diyordum :)) Ama evlenince rahatladık.

bi benim sanırım tam tersini yaşayan =) nişanlıyken adam hödüğün tekiydi, aramazdı mesajlaşmazdık öyle sürekli romantik şeyler yapmazdı sinir olurdum ve korkardım hep böyle gidecek diye ta kii evlenene kadar.... adam birden 180 derece dönüş yaptı.. seni seviyorumlar.. iyiki evlenmişizler.. çok şanslıyımlar.. romantik anlar.. şaarkı söylemeler.. tabi nedenini de merak etmiyor değilim bu durumun..

(maşallah diyin):KK53:
maşallah maşallah :) aynen benimde böyle oldu flört dönemim nişanlılığım berbattı bile bile evlendim.. ama şuan herşey çok güzel.. her geçen gün daha iyiye gidiyor..

Onceden onu opebilmek icin nerelerde gorusurduk ama evlenince dogru duzgun opusmede bitiyor.yani anliyacagin hersey siradanlasiyor tabi herkez boyle olacak diye bir durum yok kisiden kisiye degisir

Öncelikle bekar, nişanlı arkadaşlar evlilikten korkmayın inanın çok güzel evlilikler de var evet bdv'deki konuları okuyunca bazen benim de gözlerim fal taşı gibi açılıyor ama iyi örnekleri görmeye çalışıp, iyi düşünelim

Biz 3 yıllık evliyiz eşim sabah beni öpmeden çıkmaz (uykumdan uyandırır, yine de mızırdanmam hoşuma gider) her akşam geldiğinde öper, aşkımız hiç azalmadı, gün içinde mesajlaşırız, konuşuruz, birbirimize sık sık seni seviyorum deriz, gerçi bizim nişanlılık dönemimizde çok güzeldi (saglık sorunları hariç), ama iyi ki evlenmişim, işten dönüşünü dört gözle beklediğim eşim var...
Şans, kader, kısmet ya da sizinde dediğiniz gibi tamamen insanların yapısıyla alakalı bilemiyorum ama her zaman evlilikten sonra olumsuz yönde değişim olmuyor, umarım eski heyecanınızı yeniden yaşarsınız

Beklentileri yüksek tutmak hata.. Hiç birşey aynı devam etmiyor malesef.

Back
X