• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke hiç mesaj atmasaydım.

Canım bu olayların tepkilerin dozajı gittikçe artacaktır Dediğin gibi anlık durum bildirimi istetecek 30 yaşında aklı başında bi kızsın gerek yok böylesine kaldıramazsın
o anlık durum bildirimi bitmişti benim tepkilerimle o da haber vermiyordu bende . En son bu doktor mevzusunda resmen şok oldum ve devam etmedim.
Böyle bir şey olamaz yani

Kızlar merhaba,

Pandemi sürecinde gelip burda sizden yardım istemiştim. Özet geçeyim hemen. Liseden arkadaşımdı bu kişi daha dogrusu ben onu tanıyordum ama asla muhabbetimiz olmamıştı o dönem. Şuan 30 yaşımdayım yıllar geçti yani üzerinden öyle söyleyeyim.

Yaklaşık 2 ay önce falan beni sosyal medyadan eklemişti ama hiç yazmadı. Burada gelip yazayım mı diye sizlerden fikir istemiştim.
Sizler de yardımcı oldunuz . Gayet normal bir şekilde konuşabilirsin demiştiniz. Ben de yazmıştım . Beklediğimden iyi geçti gayet sıcakkanlıydı. Biz whatsappa falan geçtik ilerlettik samimiyeti.
Yaklaşık 1.5 aydır ara vermeden konuşuyoruz. Pandemi sebebiyle henüz yüzyüze görüşemedik ( başka bir şehirde . Bayramda gelecekti.)
Her şey iyi hoş birbirimize bişiler hissettiğimiz baya belli ama ikimizde yüzyüze görüşmeyi bekliyoruz. Hemde tanımak için bize bir süreç.

Fakatttttt asla olmuyor ya ben mi yapamıyorum anlamıyorum. Her şeye çok çabuk alınıyor bir kere. Yani kızıyor ok ama soğukluğu günlerce sürüyor. İlla suçluyum diyip özür dileyeceksin tarzı biri. suçlu olsam zaten özür dilerim o ayrı.
Ama her ufak şey de affet özür dilerim bana abartı geliyor.

olayı anlatayım siz söyleyin.Birbirimizden gün içinde haberimiz olsun diye konuşmuştuk. Ben bir yere gitsem ya da bir şey yapsam işte böyle böyle oldu tarzında. İzin almak gibi değil yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de dün işten izin almıştım. Konuşma aynen şu şekilde geçti ;

Ben : Günaydın, nasılsın bakalım ?
0: iyiyim canım yeni uyandım sen nasılsın ?
Ben: Bugün daha iyiyim ( dişim ağrıyordu biraz ) toparladım baya . Bugün de izinliyim . Ailecek serinleyelim dedik denize gideceğiz.
0: tamam canım. iyi olmana sevindim.

Sonrasında yaklaşık bir 10 dk sonra . Bi görseydim seni ( foto atıyoruz birbirimiz gün içinde ) ben de msjdan yaklaşık 2 saat sonra falan güneşlenirken bir foto attım. Devamı şöyle ;

0: Benim niye haberim olmuyor.
Ben: Söyledim ya gideceğim diye. O 2 saatlik sürede denizde olduğum için şimdi gördüm msjını .
0: hayır gidiliyor ama geldim denmiyor .

Kızlar şaka mı bu? Gideceğim demişim zaten. Yola çıktım , yoldayım son 5 dk. tarzında anlık bilgilendirme mi yapacağım.
Ben mi yanlış düşünüyorum ya.
Sonrasında ben gayet normal konuşuyorum falan. Beyfendi dünden beri bi suratlar bi tripler sankı kıyamet kopmuş gibi.
Bugün sabah dayanamadım sonunda konuşmak için niye böyle davranıyorsun tarzı yazdım.

Paşam iyice coştu. İşte Yok kızgın değilmiş bana ( normal kızacak bir şey yok çünkü)
Bende dedim ki sürekli en ufak bir sorunda günlerce tavır yapıp konuşmuyorsun ( ki en nefret ettiğim şeydir. Babamın bu huyundan dolayı yıllardır çekiyoruz .)
Bana cevap olarak senin hatalı davranışların yüzünden oluyor bunlar. Ya görende bu kız ne yapmış der ya inanılmaz.
Ben de suçlu olduğumu düşünmüyorum yazdım.
O zaman konuşacak bir şey yok yazmış. Bence de yok dedim bende .
Anlaştık yazmış.

Kızlar Allah aşkına ne şimdi bu ?
30 yaşımdayım ben ya 30 . Ergen ergen tripler falan. Ben mi yanlış düşünüyorum. Sinirimden çatlıcam olduğum yerde ya.

Düzgün gitsin bir şeyler olabilir diye bir taraflarımı yırtıyorum adama bak ya. Keşke baştan hiç yazmasaydım. Bir de burnu düşse yerden almaz asla yazmaz yani biliyorum.

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin.
Ben olsam zaten baştan hiç bulaşma böyle şeylere derdim.... Diyen oldum dinlemeliydin.. Bence başka bir ilişkisi var müneccim değilim olmayada gerek yok

Diyen olduysa dinlemeliydin kaçak göçek erkek bu da.... Neyi neden istediği belli değil öbürüyle küsken yazmış ara düzelince senden uzaklaşmış hep si bu... Araştır çıkmazsa burdayım

Diyen olduysa dinlemeliydin kaçak göçek erkek bu da.... Neyi neden istediği belli değil öbürüyle küsken yazmış ara düzelince senden uzaklaşmış hep si bu... Araştır çıkmazsa burdayım
sonra bambaşka bir duruma evrildi. İlgili vs ama aşırı manyak derecede kıskanç ya da hasta diyeyim çünkü yaptığı kıskançlıkta değil bambaska bir şey.

Bu saçmasapan durumları olmadığında iyi biriydi aslında ama tabii ki doktor erkek mi diye sordugunda benim için o defter kapandı.

Back
X