- Konu Sahibi incognito35
Haklısınarada dişlerini göstermek lazım
bırak sen kötü bilsinler ama kullanamasınlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınarada dişlerini göstermek lazım
bırak sen kötü bilsinler ama kullanamasınlar
Tamam aklımdaİnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında değiştiğinizi söylerler..Bu kalsın aklınızda.
Bundan sonra herkese ederi kadar değer veriyorum, demekki ederin düşmüş derdim.
Ah ah derin bir iç çekti.. ne doğru şu söylediklerinizÖnce bir neden? derdim sanırım. Ne anlatabilecek acaba diye merakımdan.
Ona göre bir cevap verirdim. Bir çok cevap verilmiş söylenebilecek zaten... Seni eskisi gibi kullanamayınca bir de sinirlenip sana suç atıyorlar bazen, sanki çok kötü bir şey yapmışsın gibi pişkin bir karşılık alabilirsin.
Aslında haksız değilsiniz, niye bu kadar iyi niyetlisiniz diyorlar ya, içinizden geliyor işte, seviyorsunuz ama tersi davranışlar bir noktada bu raddeye getiriyor insanı. Maalesef bir yerde değişmek zorunda kalıyoruz. Doğruyu öldürüyor insanoğlu.
Aslında herkesten aynı tepkiyi beklemek de doğru değil ama kullanmaları da doğru değil.
Çok teşekkğr ederim bu güzel nasihatleriniz içinmaddi manevi kan emici bu yaratıklardan kurtulmani dilerim :))) sende uyanmissan artkk. daha dikkatli olda seni sömürmelerine izin verme..
Ben kendimi suçlu hissediyorum biri bana değiştin dediği zaman. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi. Galiba başta çok fazla fedakarlık yapıyoruz. Alıştırıyoruz karşımızdaki insanları. Onlarda beklentiye giriyorlar. İlgiyi azaltınca da bozuluyorlar sanırımBiran acaba ben mi yazdım diye düşündüm vallahi birebir aynısı KV de bana diyo bu aralar kimse nasılsın neyin var demiyor degistin demek kolay geliyor.. evet değiştim dedim ben degisiyorum da .. degistin demek yerine elinizi uzatın yardım edin akıl verin sakinlesmem için ortam hazirlayın.. kolayına kaçmayın dedim artık yani ne yapayım yok degismedim dedikçe daha sık duydum bu lafı.
Ben de çok suçlu hissettim ilk başlarda kendime kızdım ağladım sürekli farkında olmadan haklı olduğum konularda bile özür dilemeye başladım hatta.. ama ben alttan almaya devam ettikçe söylemler arttı ben de en sonunda aldım karşıma söyledim böyleyken böyle diye o günden beri düzelme var gibi suçluluk hissetmeden hareket etmelisiniz kim olursa olsun sizden daha değerli kimse yok unutmayinBen kendimi suçlu hissediyorum biri bana değiştin dediği zaman. Sanki yanlış birşey yapmışım gibi. Galiba başta çok fazla fedakarlık yapıyoruz. Alıştırıyoruz karşımızdaki insanları. Onlarda beklentiye giriyorlar. İlgiyi azaltınca da bozuluyorlar sanırım
Haklısınız inşallah bende düzelirim.. henüz o suçluluk duygusunu atamadım üstümden.. haklı olduğum halde suçlu hissediyorum çok saçmaBen de çok suçlu hissettim ilk başlarda kendime kızdım ağladım sürekli farkında olmadan haklı olduğum konularda bile özür dilemeye başladım hatta.. ama ben alttan almaya devam ettikçe söylemler arttı ben de en sonunda aldım karşıma söyledim böyleyken böyle diye o günden beri düzelme var gibi suçluluk hissetmeden hareket etmelisiniz kim olursa olsun sizden daha değerli kimse yok unutmayin
İnsanlara yaptığınız fedakarlıklar bir süre sonra sizin göreviniz oluyor.
Bunu öğrendiğimden beri herkesle mesafeliyim. (aile fertleri dahil)
Hem niye bu kadar iyilik meleğisiniz?
Gerek yok bence kendi yolunuza bakın.