- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
Yaaa inanılmaz sevindim.17 çok iyi bi değer 1 hafta kalaya göre.
Zate olmasa 5 in altı çıkardı kesin.
Şimdi hiç panik yapma ve bence bat 2 hafta geçene kadar bekle.
Sonra gider kalp atışı kese baktırırsın.senin önceden düşük mü vardı ölü doğum mu?
Ayy neden kimyasal olsun ki durduk yere.istersen dış gebelik olmadığından emin olmak için gün aşırı kan ver.zaten sonuçlarda abartı bi artış olursa dış gebelikten şüphelenip müdahale ediliyormuş.bir arkadaşım dr a geç gittiği için tüplerinden biri alındı da ordan biliyorum.Bana da degerim iyi geldi adetime 1 hafta oldugu icin canim. Ama kimyasal gebelik degildir insallah ve degerim yukselir.
8. Ayda bebegimin kalbi durdu canim. Kanimda da pihtilasma cikti o yuzden o kadar bekleyemem kesin hamile oldugumu anladigimizda her gun pihtilasma ignesi vurulucam o nedenler takip etmem gerek. Insallah guzel haberler aliriz hayirla saglikla canimm ya dua ett banaaa :)
Canım tecrübelisin aslında ama dr lar için önemli olan son adet tarihi.ada_aras canim bugun keseyi gormeye gittim. Cok sukur kese göründü. 3mm miş. 4 haftaliksin dedi.. benim dr um izindeydi o nedenle baska bi dr a muayene oldum cok fazla da bisi soramadim. 3mm olmasinda anormal bi durum yok di mi? Bana gore 4 degil hatta 3 haftaligim cunku anca 3 hafta once yumurtlamam oldu. Insallah kese buyur bi sorun olmaz dua eder misin bana.. haftaya persembe, cuma tekrar gidecegim insallah.
Canım tecrübelisin aslında ama dr lar için önemli olan son adet tarihi.
Onlar ne zaman yumurtladığınla ilgilenmez.
Sen boyuta milime hiç takılma.ben de 20. haftadayım.bebeğim 25 cm 350 gram.Allahım mucize resmen :)
Tabi ki hep dualarımdasın.
amin inşallah canım sende heyacan korku sevinç hepsi bir aradaYuhhuuuuuu :)))) hayirli ugurlu olsun. Saglikla al kucagina bebisini insallah.
Kuzuum çok sevindim.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
amin canım inşallah değerim 2036 çıktı kese görülmedi inşallah dış gebeli değildirKuzuum çok sevindim.rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Kuzum sayılara takılma.vajinal mi baktırdın karından mı?dış gebelikte değer çok yüksek seyrediyor diye biliyorum.amin canım inşallah değerim 2036 çıktı kese görülmedi inşallah dış gebeli değildir
karından baktı canım bugün tekrar gidecem umarım görürüzKuzum sayılara takılma.vajinal mi baktırdın karından mı?dış gebelikte değer çok yüksek seyrediyor diye biliyorum.
Kuzum senin Sat kaç?karından baktı canım bugün tekrar gidecem umarım görürüz
tatlım dün gördük keseyi rahmim kalp şeklinde perde var çok riskli durumdayım erken doğum riski var ve düşük riskim daha fazla tekrar aynı şeyleri yaşamaktan deli gibi korkuyorumKuzum senin Sat kaç?
Dr a gittin mi?inşallah görmüşsündür keseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?