Keşke nişanlanmasaydık

Guziee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
150
51
118
39
öncelikle herkese mrb , ben 28 yaşındayım ve 6 yıllık bir birliktelikten sonra nişanladım ve hayatım karardı resmen nişanlımla hiç anlaşamıyoruz. 1,5 aydır sürekli kavga tartışma , benimle sorunları bir türlü bitmiyo ve bıktım artık bende devam etmek istemiyorum daha fazla her günüm ağlayarak geçiyo :43:
Bizim gibi nişanlı çiftlere bakıyorum özeniyorum resmen , evlenecekleri günü iple çekiyolar , birbirlerine kenetleniyorlar ama biz öyle olamoyoruz Neden ya Neden keşke hiç nişanlanmasaydık :59::59::59:
Sizce ben ne yapmalıyım ? ne yapsam yaranamıyorum , her tavrım hareketim onu rahatsız ediyo :14:
:58::58::58::58::58::58:

canım bence hiç uzatmaya gerek yok ,bi insan arkadaş olarak evlat olarak çok ıyı olabılır ama evlılık sorumluluguna gıremeyebılır sıkabılır siz sanırsam birbirinize hiç uymayan bi çiftsiniz bence uzatıp kendını uzme sımdı boylese evlenınce ne olur acaba

eğer tartışmalarınız aileler devreye girdikten sonra başladıysa durum farklı bence. eşimle uzun süre flört ettik. nişanlıyken çok sık kavga ediyorduk ama hep anne-baba mevzularıydı. bizi bize ne benim tarafım bıraktı ne onun. ne zaman ki evlendik, çok şükür huzurluyuz.dök,düşün. tartışmaların kaynağı ne? tolore edebileceğin şeyler mi değil mi? başkaları yüzündense şu gergin süreçten olabilir.amaaaaa karakter çatışması yaşıyorsanız senin destekçin olmuyorsa,nişan bozmaktan daha zoru boşanmak inan.artılarını eksilerini sakince düşün.

Son düzenleme:
Neden dayanamazsın ?
6 yıldır birliktesiniz diye mi ?
6 yıl evlilikten sonra ne hale geleceğinizi düşün.
Veya şu anki halinizle geçireceğiniz bir 6 yılı...
Belki faydası olur. :68:

cnm şimdi böyle nişanlıyken böylesiniz peki ya evlenince daha çok sorun çıkacak boşanmaya kadar gidecektir bence uzatmanın bi anlamı yok geç olmadan yol yakınken ayrılın derim

Son düzenleme:
üzüldüm,Allah en doğru kararı alabilmeyi nasip etsin,hayırlısını,gönlünüze göre versin..kimse mutsuz olmak için evlenmezki..aynı evde olmadığınız halde bu kadar kavga ediyorsanız aynı evin içinde çok iyi anlaşan çiftler bile çakışıyorsa ne olur bilemiyorum..

bide bişey takıldı aklıma,6 yıl anlaşıyormuydunuz nişanlanınca mı değişti? yani 6 yıl hır gürle geçipde siz buna rağmen nişan kararımı almıştınız?

Bence nişanlınla adam akıllı otur konuş.üzüntülerini endişelerini söyle.aşılamayacak şeylerse ayrılman en doğrusu olacak sanrıım.Hakkında ne hayırlı ise o olur inş.

Biraz düşün bakalım hangi konularda tartışıyorsunuz? Yukarda bir arkadaşın dediği gibi kişilik çatışmasıysa anlaşamıyorsanız o zaman ayrılık olması en doğrusu sanırım ama nedenleriniz farklı şeyse, araya aileler karışıyorsa veya gergin zamanlar geçiriyorsa nişanlın, bu da sana yansıyorsa ona göre geriye doğru bak ve düşün bakalım. Birde 6 yıldır anlaşıpta son 1.5 yıldır neden anlaşamıyorsunuz ki, bir yüzük bu kadar değiştirir mi ki insanı? Ben sanmıyorum. Sevgisinde bir değişiklik var mı peki? Bir de aşılamayacak konular mı tartıştığınız şeyler?

Son düzenleme:
birden kendimi gördüm nedense. biz de nişanlandıktan 2 ay sonra o benden uzaklaşmaya başladı ve sürekli tartışıyorduk. bir laf sokmalar birşeyler.. gerçi sizde uzaklaşma yok, ne konuda tartıştığınızı da yazmamışsınız. ben 7 ay kan kustum. en sonunda dayanamadım ayrıldım. sonra gördüm ki iyiki ayrılmışım. o insanla ömür geçmezmiş. sonradan farklı şeylerde öğrendim onun böyle davranmasıyla ilgili ama artık bir önemi yok...

eğer tartıştığınız konuları biraz daha açarsanız daha iyi olabilir yardımcı olmak açısından.

bencede tartışma sebebi önemli..oturup bu sebepler üzerine konuşmanz lazım.bence elinizden gelen herşeyi yapın eğer düzelmıorsa o zaman ayrılın ki aklınızda bi süphe kalmasın.Elinizden geleni yaptgnızı düşünuorsanzmaalesef yapck bşy yok :(

canım arkadşalara katılıyorum ben de, eğer altı senenin sonunda nişanlanmanın keyfini çıkarmak yerine birbirinizi üzüyorsanız, sorun var demektir; ama ne açıdan ya da hangi konularda tartıştığınız çok önemli. bunu analiz edip, senin için en uygun olan şeyi seçmeni umuyorum. allah kolaylık versin, mutluluklar dilerim.

öncelikle keşke nişanlanmasaydık diye bişey yok.olmamalı...çünkü nişnlılık zaten tanıma,kaynaşma,ailelerin uyumunu görme evresidir...
nişanın sonunun evliliğe varması kadar,ayrılığa varmasıda gayet doğal.
öncelikle sanki evlenmiş gibi düşünmekten kurtul.sadece nişanlısınız...
ya evli olupta böyle düşünsen nolacaktı?

sanırım nişanlın beklediğin ilgiyi göstermiyor..bunun kaynağına in...senden kaynaklı olarak mı böyle davranıyor,şahsına ait sorunlar mı yaşıyor yoksa ailelerin çatışması size mi yansıyor bunu bi belirle ve bna göre konuşun,başka yolu yok...
madem sorun olduğunu düşünüyorsun,biran önce nişanlınla konuş halletmeye çalış...
hayırlı haberlerini bekliyoruz :kkk:

olmayınca olmuyo bitti malesef tesekkür ederim herkese

ayrıldınız mı? birde benim gözlemlediğim bi konu var flört dönemi uzun süren ilişkilerin sonu genelde ayrılık oluyo. bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim 1 sene geçti üzerinden aynı şekilde olan arkadaşlarımda var 7 yıl ilişkisi olan 10 yıl ilişkisi olan ama malesef evlilikle sonuçlanmıyo,

Guzi63, hakkında hayırlısı olsun. Üzülmen çok normal. Ama belki de seni daha güzel şeyler bekliyor. Her şerde bi hayır vardır derler.

herşeyin hayırlısı canım.. birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından ya da olmaması gerektiğinden olmuyordur... inan buna, sıkma hiç canını...

Back
X