Keşke ölsem

Kim kim yaşıyor o evde anlamadım ki ?
Görümce kapıyı açtıgına göre başkalarıda var anlaşılan ?
Eşin seni kilitliyor ve kimse yardımcı olmuyor mu ?

Yakmis olabilirsin. Ama yaktigin yer bugine kadar olandir.
Bundan sonrasi yanmasin diye kendini cikarmak icin ugrasmalisin. Ailen destek verecek gucte anladigim kadariyla.
Sikayet ederek kendine aciyarak cozum bulamazsin. Ne olduysa oldu.
Simdi aklinla bir cozum yolu bulmalisin. Elalem ne der'i birakacaksin. Bak elalem yok ortada sen odada kilitli kaldiginda.

cikamayacaksanız bilgileri atın burdan yardımcı olurlar arkadaslar maddi durumunuz yoksa adli yardimli bosanmaya basvurabilir ceza islerinde karsi karşiya gelmemek icin barodan vekil olarak avukat isteyebilirsiniz kendinize bu eziyeti etmeyin uzaklaştırma kararı aldırın şikayetçi olun raporu da emniyet yine aldirir bian önce cıkın yada arayın 155 i

İnternet erişimi olup buraya kadar girip konu açabilen kadın polise de ulaşır merak etmeyin.

Konu sahibi aç camı imdat diye bağır.
Yarın öbür gün internet erişiminde olmazsa öyle yaparsan en azından ölmezsin.

Bi tuhaflık var sanki. Bi şeyleri eksik ya da fazla anlatıyor gibi geldi konu sahibi

1.cisi keşke yalan olup ve şimdi bende bazı arkadaşlarım gibi mutlu olabilsey dim de buraya mutluluğunu paylaşsaydım
2.cisi kardım kırık dedim telefonum değil şimdiden kart olmasa dahi baglanilabiluo
Yorumlariniz için teşekürler

Çıktın mı kaçtın mı o evden?

neden yardım taleplerimizi reddediyorsun o zaman?
söylediklerinin hiç elle tutulur bir tarafı yok, ölmek isteyecek kadar çaresiz hissediyorsan, hala neden korkuyorsun?
konuyu açıp yarım saat sonra tamam ben çıkarım diyorsun madem çıkabiliyorsun neden konu açtın, insanlara da kötü hissettiriyorsun,
ve sana son kez yeniden söylüyorum, orda zorla kilitli tutuluyorsan her tür desteği sağlarım, polisi ararım, gerekirse bakanlıklarla irtibat kurmaya çalışırım, burası dağ başı değil, kimse kimseyi zorla bir yere kapatamaz. lütfen hem ölmek istiyorum diye konu açıp hem bahaneler üretme.

Türk Ceza Kanunun 109. maddesinde de açıkça belirtildiği gibi;

Bir kimseyi hukuka aykırı olarak bir yere gitmek veya bir yerde kalmak hürriyetinden yoksun bırakan kişiye, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası verilir.

Kişi, fiili işlemek için veya işlediği sırada cebir, tehdit veya hile kullanırsa, iki yıldan yedi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

Bu suçun;

* Silahla,

* Birden fazla kişi tarafından birlikte,

* Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,

* Kamu görevinin sağladığı nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,

* Üstsoy, altsoy veya eşe karşı,

* Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı, işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza bir kat artırılır.

Bu suçun mağdurun ekonomik bakımdan önemli bir kaybına neden olması halinde, ayrıca bin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

Suçun cinsel amaçla işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek cezalar yarı oranında artırılır.

Bu suçun işlenmesi amacıyla veya sırasında kasten yaralama suçunun neticesi sebebiyle ağırlaşmış hallerinin gerçekleşmesi durumunda, ayrıca kasten yaralama suçuna ilişkin hükümler uygulanır.

İlgili Yargıtay kararında da görüldüğü gibi ;

“… Olay öncesi müşteki eşini darp eden sanığın, ertesi günü sabah eşinin dışarıya çıkmasını engellemek amacıyla üzerine kapıyı kilitleyip, mağdurenin evden çıkmasını engellemek şeklinde gerçekleşen eyleminin kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçunu oluşturduğu ve 5237 sayılı TCK.nun 109 /l. madde ve fıkrası uyarınca mahkumiyetine karar verilmesi gerektiği gözetilmeden yazılı gerekçe ile beraatine karar verilmesi, ..Bozmayı gerektirmiş C. Savcısının temyiz itirazları bu itibarla yerinde görülmüş olduğundan hükmün bu sebepten dolayı istem gibi ( BOZULMASINA )” T.C. Yargıtay 8. Ceza Dairesi 2010/4900E. 2010/13352K. 1.12.2010T.

*alıntı

yani şikayetçi olursan kocan cezaevini boylar, sana da hiçbir şey yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…