Keşke tavlayabilsem

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.344
14.355
498
37
Merhaba .
Bir kaç gün önce tatile çıktım turla beraber . Annem de yanimdaydi.
Evlenmek üzere olduğum ilişkim biteli 1 ay olmak üzere . Kötü bittiği için galiba acı çekmiyorum hemde hiç .
Gayet rahatım.
Neyse konuya geleyim tur rehberinden çok hoşlandim . Değişik bir his oldu. Aşk değil tabi ama görünce mutlu oluyordum. Iletisimimiz var . Birbirimizde numaralarimizda var . Beraber başbaşa bir yerlerde de oturduk bu 1 hafta içinde . Gel gör ki bana ilgisi olduğunu sanmıyorum. Konuşuyorduk , beraber yuzuyorduk filan ama yani onda bana karşı bir şey hissetmedim. Bugün bitti tur ayrildik. Bir okul kaydı meselesi var konusabilecegim tek konu da o zaten .
Ben bu adamın nasıl ilgisini çekebilirim ? Hiç sonradan hoslandigi kişinin dikkatini çekebilen oldu mu ? Nasıl oldu ?

Edit:tavladim ^^

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberler genelde çapkın olur sana tersi denk gelmiş bu iyi bise aslında senin acindan sevgilisi olmadigına eminmisin?
Neden bilmem adamın uzun bi ilişkisi varmış gibi geldi bana

Sana pas vereceği olsaydı beraber yüzerken olurdu...:KK14:
Bence sende unut boşa umitlenme...

Watsaptan facebooktan falan ara once sevgilisi olmasinda.Sonrasi kolay eklersin facebooktan iki sohbet olursa olur.

Rehberler genelde çapkın olur sana tersi denk gelmiş bu iyi bise aslında senin acindan sevgilisi olmadigına eminmisin?
Neden bilmem adamın uzun bi ilişkisi varmış gibi geldi bana

Watsaptan facebooktan falan ara once sevgilisi olmasinda.Sonrasi kolay eklersin facebooktan iki sohbet olursa olur.

Hayır sevgilisi yok . Konuştuk onu laf arasinda hayatında kimse yokmuş . Beraber bir şeyler yeme teklifini de o yaptı . Biz gruptan ayrı takılalim bir şeyler yiyelim başbaşa diye . Ama ne bileyim ya sanki arkadaşca söylemiş gibi geldi .
Bir de yüzerken hep beni çağırıyordu yanına paraşütle atlarken beraber atlayalim sen böyle gel yanıma dedi . Aklım karışık kızlar =)

Merhaba .
Evlenmek üzere olduğum ilişkim biteli 1 ay olmak üzere . Kötü bittiği için galiba acı çekmiyorum hemde hiç .
Gayet rahatım.
Neyse konuya geleyim tur rehberinden çok hoşlandim . Değişik bir his oldu. Aşk değil tabi ama görünce mutlu oluyordum. Iletisimimiz var . Birbirimizde numaralarimizda var . Beraber başbaşa bir yerlerde de oturduk bu 1 hafta içinde . Gel gör ki bana ilgisi olduğunu sanmıyorum. Konuşuyorduk , beraber yuzuyorduk filan ama yani onda bana karşı bir şey hissetmedim. Bugün bitti tur ayrildik. Bir okul kaydı meselesi var konusabilecegim tek konu da o zaten .
Ben bu adamın nasıl ilgisini çekebilirim ? Hiç sonradan hoslandigi kişinin dikkatini çekebilen oldu mu ? Nasıl oldu ?

bence eğer illa da denemek istiyorsan bu işi arayarak değil, mesajla yap ve sadece 1 kez dene
o kayıt meselesiyle ilgili bir mesaj at, bu bir adım olmuş olur
ikinciyi atma! bırak ikinci adım ondan gelsin, gelmezse üs-te-le-me!
haaa, ikinci adım derken
sana cevap verirse bunu bir adım olarak algılama
cevaptan sonra, arkadaşlığınızı sürdürmek için herhangi bir girişimi olursa, onu adım olarak algıla:KK39:
gerisini, olayların gelişimine göre düşünürsünHoppa

bence eğer illa da denemek istiyorsan bu işi arayarak değil, mesajla yap ve sadece 1 kez dene
o kayıt meselesiyle ilgili bir mesaj at, bu bir adım olmuş olur
ikinciyi atma! bırak ikinci adım ondan gelsin, gelmezse üs-te-le-me!
haaa, ikinci adım derken
sana cevap verirse bunu bir adım olarak algılama
cevaptan sonra, arkadaşlığınızı sürdürmek için herhangi bir girişimi olursa, onu adım olarak algıla:KK39:
gerisini, olayların gelişimine göre düşünürsünHoppa
Ablacikkkkkk :KK36::KK36:

Benim olsun o di mi :KK33:

Hayır sevgilisi yok . Konuştuk onu laf arasinda hayatında kimse yokmuş . Beraber bir şeyler yeme teklifini de o yaptı . Biz gruptan ayrı takılalim bir şeyler yiyelim başbaşa diye . Ama ne bileyim ya sanki arkadaşca söylemiş gibi geldi .
Bir de yüzerken hep beni çağırıyordu yanına paraşütle atlarken beraber atlayalim sen böyle gel yanıma dedi . Aklım karışık kızlar =)
Nekadar zaman geçti 1 hafta 10 gün bekle bi girişimde bulunmazsa sen ara sor şansını dene acaba olurmuydu dicegine denedim olmadı dersin en azindan ben çok gurursuzumdur aşk söz konusu olunca hiç gelemem öyle mutlaka ararım dayanamam :)

Merhaba .
Gayet rahatım.
Öncelikle bir kaç gün bekle şöyle 4-5 gün bekle ki ondan sonra mesaj at ki buda okul ile ilgili olsun ve sonra bak bakalım sohbeti devam ettirme çabasında mı ? ona göre davranırsın

Guzel gelismeler bunlar o zaman okulla ilgili sohbeti ortaya at sorunu sor ve tesekkur et gerisi o istiyorsa gelir ;)

Çok sabırlıysan giriş böyle bir yola ben yaptımda 2 yılımı aldı tavlamak bendeki hırsta olmuştu biraz ama neyse sabrın sonu selamet sonuçta

Merhaba .
Gayet rahatım.

Sizi üzmek istemem ama çok bel bağlamanızı tavsiye etmiyorum.

Kardeşim de 4 sezondur jeep safari turları düzenliyor bir turizm beldesinde (hatta muhtemelen sizin gittiğiniz beldede).

Neredeyse her tur kafilesinden kafa dengi birkaç kişi, bazen tüm aile çıkar frekanslarının tuttuğu. Müşterileriyle yemeğe de çıkarlar, eğlenmeye de giderler.

Hatta her yaz mutlaka evimize de misafir olur bir iki kız arkadaşı ama bunlar pek uzun soluklu ilişkiler olarak görülmez.

Eğer size bir şeyler hissetmiş olsaydı muhakkak açık ve net sinyaller alırdınız çünkü günlerinizin sayılı olduğunu o da biliyordu, yüzyüzeyken kesinlikle bir adım atardı.

Şahsi fikrim bu yönde ama şansımı denemek istiyorum diyorsanız umarım sizin için en hayırlısı ne ise o olur.

Aklınızda kalmasın bahaneniz varsa bi mesaj atın derim. Eğer sizi etkileyecek birini bulmuşsanız kolay kolay bırakmayın.

Neden olmasın belki sizi tanıdıkça o da benim olsuun der. Bu işlerin matematiği yok ki. açık net söylemeseniz de da accık flörtten zarar gelmez. Bence sosyal medyadan ulaşın. İlla ciddi olcak diye bir şey yok belki de o sizin istediğiniz gibi değil. Güzel zaman geçirmek için bile değer. Bolşanslar.

Telefonun varmış onda...ilgisi varsa o seni arar zaten...ben aslaaa mesaj falan atmazdım...olumlu dönüş olmazsa kendimi yerim çünkü...

Canim sanmiyorum yaa onun kesin sevdigi biri vardir hatta suan mesajlasiyolardir yada sarilmis film izliyolardir ;)

Merhaba .
Gayet rahatım.
kelin merhemi olsa kendi basina surer hesabi..
bu konuda engin tecrubelere ulaairsan veni de haberdar et olur mu??

Back
X