Keşke tutsaydım ağzımı keşke :(

böyle babayı bende af etmezdim kız babalara yakışmıyacak hayat tarzı! Rahmetli babamın sözü vardı çalma başkasının kapısını çalarlar kapını! Annede artık gerçekleri öğrendiğine göre ona morel ve destek ol

söylemekle en iyisini yapmissin üstelik bu zamana kadar icinde tutabilmissin ben onu yapamazdim insan hazmedemiyor degil mi kendi baban neler yapiyor oysa senin face ndeki iki üc okuldan arkadasini görünce cildiriyorrr böyle seylere cok sinirleniyorum yaaa ama sen en iyisini yapmissin canim benim en dogru olanini yapmissin keske söylemeseydim diye bence bi an bile aklindan gecirme ayni durum benim basima gelseydi ben annemi cok afedersin enayi yerine koymus gibi hissederdim insan bi takim seyleri hazmedemiyor yediremiyor,annende bilsin nasil biri oldugunu ...

eevt ddedıgım gibi görmezden geldi annem vee mecburr kabullendii sizin için dedi amaa tabiki düşünceleri deişmişş tavırlarıda deişcektirr herkesinn yapacagı gibi...olan olduu artık iyki demişimm evett diyorumm vee daha konusmadım onunladaa dahaaa bakalım bana karsı tavrı nasıl olcak aman cokda umrumdaa şu saatee kadr su yasımaa kadar yanımdamıydıı hayıırrrr yoktu hiçbir zaman şimdiden sonrada olmasın..

çok iyi yapmışsın.. haketmiş zaten. üzme kendini annen üzülecektir elbet ama ayakta uyutuluyor olmasından iyidir...

kesinlikle doğru olmuş asıl annen bunca sene söylemediğin için üzülebilr

Back
X