- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Neyse olan olmuş , kimseden kimseye fayda yok birkez daha kanıtlanmış olmuş...
Kendinizin halletmeside daha güzel , neden başka insanlara minnet dıymak zorunda kalasınız.
Hayırlısı olsun. Kısa sürede yurda yerleşirsiniz inşallah
Konuyu okumadan önemli bir şey yazacağım. Çok renk kullanmasanız da bizim retinalarımız sağlam kalsa olmaz mı?
Üniversiten gelişimdi galiba ? bölümün neydi ? inş mezun olunca iş bulabilirsin.
Bide bravo sana mı diyolar çok komik hem söz verip tutmuyolar okul açıldı hâlâ onları bekliyosun hem üste çıkıyolar iyi yapmışsın içindekini söylemekle. Inşallah sorun çıkmadan mezun olabilirsin
el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış.
ne olursa olsun kimseye el açma.
her işini kendin hallet.
Herşeyin düzelmesine çok sevindim..
ama anlamadığım nokta bu adamların gidip görüşmesi için kim ayarladı dedin ailen mı?
Yaşamadan hiçbir şeyi bilemeyiz. Keşke demeyin, yaşamışsınız öğrenmişsiniz.
Sayfada yazılmıs üniversitenin ismi.. o üniversite para konusunda pek sıkıntılı üniversite değil diye biliyorum. Vakıftı sanırım. 2 kuzenim orda okudu. Akraba indirimimi yaptılar ne yaptılar bilmiyorum ama 50 burs olmasına rağmen bildiginiz sanki 90 burslu okudular.. torpil her yerde.
Bende anlayabiliyorum sizi. Benzerini yaşadım. 75 bursluydum. Son senemde parasal sıkıntılar yaşadım... düşünün 6 bin tl ödeyemedim uygulamalı bir bölüm benimki. Ailemizde vardı profosor baska bir üniversitede görevli olan. İşte o dedi benim orda arkadaşlarım var hepsini tanıyorum para konusunda ekstra taksit yaptırırım bişey yaptırırım. Az az ödersin ama ödersin bitirirsin. Sonuç fosss... Yani bu gibi durumlarda üniversiteyle alakası olmıyan kişilerden medet ummamak lazım...
Geçmiş olsun canım Allah yolunu açık etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?