Keşke :(

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Cuma günü ablamın kına gecesi vardı kızlar ve elimden geleni yapmadım onun için :(
Kendimi okadar kötü hissediyorum ki ağlamaktan gözlerim top gibi oldu.
Nebileyim, salona girdiğinde üzerine gülyaprağı serpebilirdim veya ışık efekti vs vs :(
Arkadaşlarım tarafından okadar yalnız bırakıldım ki, sağolsunlar hiç biri arayıp ta bir ihtiyacın varmı şöyle böyle yapalım demedi :(
Haftalardır koşturmaktan feleğim şaştı aklıma sonradan geldi bütün bunlar. Birde annem 'keşke güzel bir organizasyon yapsaydın' demez mi az önce. Dünya başıma yıkıldı sanki, yatağıma uzandım keşkelerle boğuşuyorum işte.
Sorumlusu benim biliyorum aylar önce biliyordum kına gecesi tarihini ama nişan kına ve düğün hepsi üst üste oldu ve hala kendime gelemedim yorgunluktan.

Benim biricik ablam herşeyin en iyisine layık ama ben bir kardeş olarak ona en iyisini sunamadım, çok vicdan azabı çekiyorum :43:

basindan gul yapragi dokseydin daha mi mutlu olacakti evliliginde??? olan olmus takma, annen madem o kadar cok istiyordu fikri onceden verseydi ya da kendisi organize etseydi :19:

bu tarz torenlerde illaki mukemmel olmuyor hersey...evliliginde mutlu olsun en guzel onun icin :34:

evlendikten sonrada yapabilirsinki birşeyler
ablanın evine gittiğinde yada size geldiğinde alternatif jestler düşünebilirsin.
süpriz vakitsiz yapılandır zaten.

mutluluklar dilerim ablacın için.

ağlayacak birşey yok bunda .yani bende demiştim nişanımda düğünümde böle böle yapıcam falan filan hiçde yapamadım her istediğimi zaten çok hızlı oldu .önemli olan bunlar değil bence iki insanın geçinmesi mutluluğu .o yüzden takılma .

Çok abartıyosun.. Kasten birşey yapmadıysan bu kadar ağlanacak bi durum yok ortada..

Bu arada bana da gül yaprağı dökülmedi ama şu ana kadar hiç aklıma bile gelmemişti.. Bu büyük bir eksiklik değil yani..

Ayrıca ablanda önem verse kendi ayarlar sana ya da bir arkadaşına şu gül yaprağını vakti gelince döker misiniz derdi..

Ağlama seninkinde yaparsınız artık :34:

Kusura bakmayın ama bu dert bile değil...
Kendi kendinize üzülmek için yer arıyorsunuz galiba..:25::25:

Bu tür olaylarda hiç planlandığı gibi gitmez ki.. Sen düşünsen bile mutlaka bir aksilik çıkardı canım. Boşver, kafanı takma :31:

Saçmalamışsın bence. Gül yaprağı serpmedin diye ablan mutsuz mu sanki şu anda. Emin ol aklının ucundan bile geçmemiştir. Bunun için üzülüp birde konu açmışsın ya ne diyeyim...

ablanın evden ayrılışına üzülüyorsun bence bu kadar:) gül yaprağına falan gerek yokki zaten,hem herşeyi de sen düşünemezsin , suçlu hissetme kendini.

Canım abartmışsın biraz...
Gül yaprağı serpmedin diye ya da ışık efekti olmadı diye ablanın mutluluğundan birşey eksilmez ki...

Cuma günü ablamın kına gecesi vardı kızlar ve elimden geleni yapmadım onun için :(
Kendimi okadar kötü hissediyorum ki ağlamaktan gözlerim top gibi oldu.
Nebileyim, salona girdiğinde üzerine gülyaprağı serpebilirdim veya ışık efekti vs vs :(
Arkadaşlarım tarafından okadar yalnız bırakıldım ki, sağolsunlar hiç biri arayıp ta bir ihtiyacın varmı şöyle böyle yapalım demedi :(
Haftalardır koşturmaktan feleğim şaştı aklıma sonradan geldi bütün bunlar. Birde annem 'keşke güzel bir organizasyon yapsaydın' demez mi az önce. Dünya başıma yıkıldı sanki, yatağıma uzandım keşkelerle boğuşuyorum işte.
Sorumlusu benim biliyorum aylar önce biliyordum kına gecesi tarihini ama nişan kına ve düğün hepsi üst üste oldu ve hala kendime gelemedim yorgunluktan.

Benim biricik ablam herşeyin en iyisine layık ama ben bir kardeş olarak ona en iyisini sunamadım, çok vicdan azabı çekiyorum :43:

bişey söyleyeyim mi abartıyosun.önemli olan ablan o gece mutlu oldu mu olmadı mı ona bak sen.sen ve annen düşünür böyle bişeyi ablanın o telaştan ve mutluluktan aklına gelmez öyle şeyler.bide gereksiz ne gerek var bende yeni evlendim.3 ay oldu.küçük basit bi kına gecesiydi.bben bide o kadar şaşalı şeyler düşünüyodum ki.ama iş o zaman gelince telaştan bu kadarı oldu.ama mutluyum hemde çok.öyle güldü efektti düşünme senin bu kadar ablan için çabalaman düşünmen bile yeter benim yanımda ne kardeşim vardı ne başka biri düğününmü de kınamıda tek yaptım.unutma onun yanındaydın.bu herşey değer

Kızlar gül yaprağı sadece bir örnekti, başka bişeyde olabilirdi ben yapmadım aklıma gelmedi o üzüntüden telaştan :(
Yemekleri içecekleri bile ben servis yaptım arkadaşlarım öyle oturdular hiçbiri yardım ermedi, düğün sahibiydim bide düşünün

tatlım üzülme önemli olan birbirinize hayat boyu destek çıkmanız..Sen o gittiği içinde hüzünlenmişsin biraz vicdan yapma bunda bişey yok:7:
bende şuan kardeşimden uzaktayım ve hep aklıma onunla yaptığımız kavgalar gelir hüzünlenirim keşke üzmeseydim kardeşimi diye oluyo böyle şeyler üzülme

Ben yeterince üzülüyorum canım koskoca odada tek başıma kaldım, ablamla aynı odada yatıyorduk şimdi o yok :43:

Senin neden üzüldüğün şimdi belli oldu.. :)
Sen ablan gitti diye üzülmüşsün bu kadar, gül yaprağı sadece bahane..
Seni anlıyorum. Benimde bir ablam var o da evlense ben koca bi boşlukta kalırım.. Dert ortağım, sırdaşım, arkadaşım, yeri geldiğinde annem olan insan yanımda yok çünkü.. :25::25:
O yüzden süsü falan takma bu kadar. Ablan mutlu mu mutlu. Gerisi önemli değil. :34:

Bence cok abartiyorsun ALLAH baska dert vermesin...

Annenin organizSyonu sana yuklemeside cok sacma yani bi organizasyon yapmak gerekiyorsa bunu bastan soyleyebilirdi dugun gectikten sonra soylemesi sadece seni uzer ve aklina geldikce keskelerle gecirirsin
Ayrica uzerinden gul atilmasini isteseydi ablan kendisi ayarlar ve soylerdi maglum kina ablanin kinasi neyi nasil istiyor kendi bilir organizasyonu ayarlamak biraz kendine dusuyor neyse mutluluktur onemli olan:34:

Back
X