KEŞKELERİM VAR

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Keşkelerim var ve acıtıyor, hamileyken beni döven adamı affedip hadi evliliğimize devamedelim dedim, ama o olaydan sonra güvenemedim, beni sevmediğini itiraf edip ağlattığında da yol vermedim, Allahım ben nasıl affederim diyorum şimdi, sanırım doğru olan herkesin kendi yoluna gitmesiydi ama işte olmadı çünkü babamın bize sahip çıkacağına yeterince inanmadım oysa babam elinden geleni yaptı bizim için.
şimdi bir yılanla evliyim ve bugün de yaptı yılanlığını, yine ona daha önce anlattığım bişiyi başıma kaktı, acıttı söylerken, tıpkı bir yılan gibi, sinsi ve zehirli...Ev huzurdur, ev rahatlıktır, ev ve eş özeldir, ona herşey söylenilmeli ama bu adamanlattığımherşeyi bana karşı kullanacak kadar sinsi
mantıken şöyle adam benisevmiyor, o yüzden üzülmemde önemli değil, önemliolan çıkar ilişkileri, dılarıdan x bir adam karısına hakaret edebilir ama eğer o adam güçlüyse eşimo adama bişi diyemez, bana laf söyletir,korumaz, duymamazlıktan gelir.
Keşke diyorum iyi bir e vliliğimolsaydı, güven huzur vesevgi duysaydım, özellikle gvenin çok eksikliiğini hissediyorum.kısa zamanda kendi hayatımı kurup defolup gidiyim bu evden, kendi evimde sadece güven huzur vesevgi olsun, böyle yılanlar istemiyorum.
bir haber izledim adamın biri karısını vekızını yanan evden kurtaermak istemişve hepsi birden ölmüşler, çok duygulandım ve eşim acaba bizi kurtarır mıydı yoksa hayatımdan iyiki çıktılar diye sevinirmiyidi diye sordumkendi kendime, sanırım bizikurtarmazdı, davranışlarına bakınca bizi sevmediğini anlıyorum ve okadar zor ki, sanırım k...ı yırtsa ki yırtmaz inanmıyorum inanmayacağım sevildiğime

geçen gün dua ediyim dedim, içinde bulunduğum durum düzelsin diye ama eşim beni sevsin ne olur sevsin dua edemedim, etmek istemedim, çünkü onun beni sevmesini istemedim, Allahımhayırlısı ne ise oolsun hakkımızda dedim.

Suçun büyüğü adamda degil sizde aslında.Ve bunu biraz biraz görmeye başlamanız iyi bi adım.Dilerim ikinci adımınız bu adamı defedip tedavi olmak olur

Sevmediğini söylediği halde neden çekiyorsunuz bu zorbayı?
Geç değil yarın çıkın gidin neden bitirmiyorsunuz?
sevmediğini söyleyeli, 2,5 yıloldu, 7 aylık hamileydim, şimdi evin içinde sakin sessiz, sadece yılanlık yapmakla meşgul, çokkızdırınca ona anlattıklarımı başa vuruyor yaniyılanlık yapıyor

Diyorlar ki Allah önce sağlık ve sonra huzur versin. Ama huzursuz bir ortamda yaşayamayınca hasta olur insan. Dünyaya bir kere geliyoruz ve mutlu yaşamak hakkımız. Mutlu olmamızı engelleyenlere de dur diyeceğiz elbet...
Arkadaşım, En azından kafanda bitirmişsin birşeyleri, bu da güzel. Sonraki adım için biraz cesaret...
Allah kolaylık versin...

bizim tartışmalr ve barışmalar çoğslmaya başladı, 4 günde bir tartışıyoruz, yalama yapan musluk gibi oldu ilişkimiz vıcık vıcık

Diyorlar ki Allah önce sağlık ve sonra huzur versin. Ama huzursuz bir ortamda yaşayamayınca hasta olur insan. Dünyaya bir kere geliyoruz ve mutlu yaşamak hakkımız. Mutlu olmamızı engelleyenlere de dur diyeceğiz elbet...
Arkadaşım, En azından kafanda bitirmişsin birşeyleri, bu da güzel. Sonraki adım için biraz cesaret...
Allah kolaylık versin...
güveni şefkati hissetmek isterdimyuvamda, ama ne güveni, yılana güven olur mu

Uyarayım kırıcı olabilirim .
Sürekli birisinden medet umduğun için şuan bu haldesin !
Kendin çalışıp çabalasan olmaz mı ?
Evet belki hayat standartların biraz düşecek ama sende bir şeyler başarmış olacaksın .
Mutlu olacaksın ve daha bir sürü şey ...

madem sizi sevmediğini söyledi ve dövdü. ki siz de belli ki eşinizden nefret ediyorsunuz eee neden sürdürüyorsunuz hala? boşanmanız için daha ne yapması gerek?

Uyarayım kırıcı olabilirim .
Sürekli birisinden medet umduğun için şuan bu haldesin !
Kendin çalışıp çabalasan olmaz mı ?
Evet belki hayat standartların biraz düşecek ama sende bir şeyler başarmış olacaksın .
Mutlu olacaksın ve daha bir sürü şey ...
kanka gibiyken mutluyuz, kendimi artık eşimin erkek arkadaşı gbi hissediyoruz, konuştuğumuz konuları bir bilsen sankierkek arkadaşı gibi normal zamanlarda, o kanka %80 evde(karakterinin%80'i), yılanlık zamanları çok yaman, tüm sırlarımı neden incindiğimi biliyor ona göre lafını söylüyo ve öyle acıyorki, bu adam öyle yılanki benim en savunmasız en zayıf yerlerimi biliyor ve tartıştığım an oradan vuruyor beni

Sen parası için evli kalmıyomuydun benmi yanlış hatırlıyorum.

Yani doğru hatırlıyosam duana onu ekle, eksik yapma duanı dicektim
burada bohemhayatı yaşamıyorum, sabahtan akşama kadar evde ikimizinoğluna bakıyorum, markete bile gidemiyorum, ben sadedce iş düzenim oturunca boşanacağımdmeişti, parası için evliklmak çok büyük bir itham

burada bohemhayatı yaşamıyorum, sabahtan akşama kadar evde ikimizinoğluna bakıyorum, markete bile gidemiyorum, ben sadedce iş düzenim oturunca boşanacağımdmeişti, parası için evliklmak çok büyük bir itham
İyide boşanmak istiyodu zaten eşiniz. Şuanda bakan adam boşanıncada bakar, bohem hayata gerek yok.
Ve siz bu yılan dediğiniz adamdan 2.yi yapmak istediğinizi söylemiştiniz.

Back
X