çok güzeller iyi günlerde kullanman dileğiyle
bu arada peynir şekillendirici nerden aldın canım :)
çok güzeller iyi günlerde kullanman dileğiyle
bu arada peynir şekillendirici nerden aldın canım :)
Kesra'cım topiğin hayırlı olsun canım. Hepsi çok güzeller, Allah ağız tadıyla, mutlulukla kullandırmayı nasip etsin..
çok güzel canım herşey güle güle kullan inşAllah..:) kavanozların çok güzel nereden aldın acaba?:26:
çok güzel canım herşey güle güle kullan inşAllah..:) kavanozların çok güzel nereden aldın acaba?:26:
Konu sahibi ben değilim ama kavanozlar konusunda fikir vermek istiyorum. Ben bulunduğum şehirden büyük bir marketten 10 gün önce o kavanozlardan 6 adet aldım. Dün 4 tanesinde noktalar şeklinde paslar oluştuğunu gördüm.
Kavanozların altında stainless steel (paslanmaz çelik), inox, 18/10 yazıyor yani su deyse bile paslanmaması gerek.
Mağazayı aradım adam bana şunu dedi " Çin mallarını iade alamıyoruz. Biz kavanozları firmaya geri gönderemeyiz ya da imha edemeyiz." dedi. Daha sonra da " kavanoz ve cam eşyalar iade alınmıyor" Şok geçirdim duyduğumda. Çin malı imiş alınmıyormuş.
Alışveriş yaparken dikkatli olun özellikle çeyiz alışverişi yaparken.
Konu sahibi arkadaşta kavanozları görünce üzüldüm açıkçası. Güle güle kullan aldıklarını
Konu sahibi ben değilim ama kavanozlar konusunda fikir vermek istiyorum. Ben bulunduğum şehirden büyük bir marketten 10 gün önce o kavanozlardan 6 adet aldım. Dün 4 tanesinde noktalar şeklinde paslar oluştuğunu gördüm.
Kavanozların altında stainless steel (paslanmaz çelik), inox, 18/10 yazıyor yani su deyse bile paslanmaması gerek.
Mağazayı aradım adam bana şunu dedi " Çin mallarını iade alamıyoruz. Biz kavanozları firmaya geri gönderemeyiz ya da imha edemeyiz." dedi. Daha sonra da " kavanoz ve cam eşyalar iade alınmıyor" Şok geçirdim duyduğumda. Çin malı imiş alınmıyormuş.
Alışveriş yaparken dikkatli olun özellikle çeyiz alışverişi yaparken.
Konu sahibi arkadaşta kavanozları görünce üzüldüm açıkçası. Güle güle kullan aldıklarını
güle güle kullan canım cicilerini
iyi günlerde kullanın :)) herşeyiniz çok güzel
öncelikle topiğin hayırlı olsun canım.. aldıkların da çok zevkli. güzel günlerde kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?