- Konu Sahibi Kumralada_01
Saçını kestane rengi hint kınasıyla boyayan var mı? Bende boyamayı düşünüyorum da sonuç kestane saç boyaları gibi simsiyah mı oluyor koyu kahve mi oluyor bilemiyorum bilen varsa yardım edebilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiakşamlar arkadaşlar size bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
benim 15 yaşındaki kızım tutturdu siyah saç istiyorum diye bende koyu kahveye ikna ettim siyaha yakın ama tam siyah değil diye ve bunuda normal boyalar yerine hint kınası ile yapma taraftarıyım ben hiç kına kullanmadım kendime kızımında ilk deneyiminde zarar görmesini istemiyorum sizler sanırım öncedende kullandınız herhangi bir zararı varmı ? boyaması zormu ? ve nerden bulabilirim ? herhangi bir marka tavsiye edermisiniz teşekkürler![]()
ben kahve hint kınasıyla boyamıştım bildiğin siyah olmuştu.kestane de siyah olur heralde
canım ben de saçıma iki kere kına yaktım. hint kınası değil ama sanırım. aktardan almıstım kına seti diye. normal kına var bi de kestane kabukları felan var bez bi torbanın içinde o kestane kabukları kaynatıosun o suyla karıyosun kınayı bi de rastık var içinde onu da katıosun. benim saçlarım normalde koyu kahve siyaha çok yakın boyalı gibi durmuo ama güneşte ışıl ışıl parlıyo ve yumuşacık saçlarım.
tabiki hint kınasında da bazı kimyasallar var tamamen bitkisel bir şey olsa öyle simsiyah yapamaz saçı.ama gözle görülür bir zararı yok en azından bir seferlikten birşey olmaz.boya gibi ağır bir kokusu da yok zaten.8 saat saçında tutmasına gerek yok 2-3 saat yeterli.kınayı çamur kıvamına getirip saçına süreceksiniz ve kendi kendine saçın kurumasını bekleyeceksiniz.kuruduktan sonra yıkayabilirsiniziyiakşamlar arkadaşlar size bi sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
benim 15 yaşındaki kızım tutturdu siyah saç istiyorum diye bende koyu kahveye ikna ettim siyaha yakın ama tam siyah değil diye ve bunuda normal boyalar yerine hint kınası ile yapma taraftarıyım ben hiç kına kullanmadım kendime kızımında ilk deneyiminde zarar görmesini istemiyorum sizler sanırım öncedende kullandınız herhangi bir zararı varmı ? boyaması zormu ? ve nerden bulabilirim ? herhangi bir marka tavsiye edermisiniz teşekkürler![]()
hint kınasıyla boyamadan önce kızıldı evet akıyor ama 1 senede falan.kızıllar çıkmıştı yine 1 sene hiç boyamamıştım.Boyamadan önceki rengi neydi acaba? Ve sonradan aktı mı ya da rengi açıldı mı kınanın?
slm kızlar
yaklaşık 1 saat önce sürdük kınamızı umarım güzel olur koyu kestane tavsiye etti aktar siyaha en yakın renk oymuş az önce taradık baya bi koyulaşmış geldi bana saat 6 gibi yıkıcaz
kumaralada sanırım bizim rengimiz bu olucak elde edince foto çekip koyarız![]()
Eki Görüntüle 251190
oldumu bilmiyorum resim yükleme işi :S
Olmuş güzel de hazırlamışsın :) Sanırım tam siyah olmuş?
3 paket kına tam yetti cnm kızımın saçına bayada uğraştım her teline yesin diye bide uçlarda gölgelenmiş saçları vardı zor oldu kapatması tam siyah demesekte siyaha yakın yani baya koyu kestane oldu isteidmiz gibi umarım sende istedin rengi elde edersin :)
Teşekkürler :) Zahmet olmazsa gündüz yani güneş ışığında çekilmiş bir fotoğraf yükleyebilir misin?