ketılda süt ısıttım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi royas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence hiç çıkartmak için uğraşmayın gidin ve yenisini alın..... bir arkadaşım bana aynısını yapsa ödünç verdiğim kettleda süt kaynatsa temizleyip getirse ve ben bunu fark etsem çok kızardım. arkadaşınızın (yada her kim ödünç verdiyse) güvenini sarsmayın yenisini alın kurtulun...

Gülümsememe sebep oldunuz.
Çok yaşayın,Üniversite yıllarında bizde böyle bir şey yapmıştık:1:

Arkadaşınıza yeni bir ketıl alın ve durumu izah edin.

valla benimde gülümsememe neden oldu bizde yurttayken kettle da makarna yapardık hatta mantı yapmışlığım vardı:) eğer gizli rezistanssa bulaşık fırçasıyla rahat temizleniyor kokusuna bişey diyemem tabi bence de yenisini al:)

canımm benimde küçk kardeşim biz evde yokken yapmş aynısınıı gülmüştükk onaa biz ocağı yakamadığı için yapmştı ama:))herneysee sakın temizlemeklee uğraşmaa çünkü temizlenmiyr vee kokusuu kalıyorr naparsan yapp bidahaa su ısıtıp kullanamıyosun..hemen gidip bitanee yeni aynı markadan al arkadaşınaa..sonrada durumu izah et..süt ısıttığını temzlieyip götrmeyi bile düşünmee..arkadaşının iyi niyetini suistimal etmiş olursun..bidahaadaa birinden ödünç bişey alınca dikkatli kullanmanı tavsiye ederim..yadaa hiç alma..

bence yenisi al ver yerine..
sizin ketılınıza süt kaynatıp ve size bunu söylemeden geri verseler tepkiniz ne olurdu?

bencede yenisini almalısın.. böyle bişey başıma gelse düşünmem bile nasıl çıkarırım diye yenisini alırım kendimin olsa çabalarım çıksın diye ama başkasının malı

bence yağ sökücülerle temizlemeyi dene fişe takmadan tabii sıcak su ve yağ sökücü işe yarayabilir kimyager tavsiyesi istersen tabii :40: bulaşık deterjanları da çok iyi yağ söker buarada :34:

hepğ yapğmayı istedigim şeyy:))amay apmaya cesaret edemegim şeyde diyebilirzz arrtık at gitsin o ketılı:)

kızlar ketılın sahibi kardeşim ona söyledim zaten sıkıntı yok abla dedi aramızda böyle şeyler problem olmaz ama ben vermek istemem o şekilde onun için temizlemeye çalıştım sirke işe yaramadı malesef ama telle falan biraz temizlendi gibi ama benim içime sinmedi olmazsa rezistansını değiştirtirim

bence yağ sökücülerle temizlemeyi dene fişe takmadan tabii sıcak su ve yağ sökücü işe yarayabilir kimyager tavsiyesi istersen tabii :40: bulaşık deterjanları da çok iyi yağ söker buarada :34:

yağ sökücüde koydum beklettim oda işe yaramadı canım malesef

ketılda süt ısıtmak mı :37:
çok ilginçsiniz kızlar neden böyle bişey yaptınız onuda yazın bari :27:

arkadaşların dediği gibi temizlemeyle olmaz sen en iyisi aynısından al bitane
ama ketılın sahibene süt ıstıttım deme bence rezistansı yandı de sana kızmaz en azından birde etrafa rezil olursun:51:

sızın adınıza uzuldum ama bı yandanda kızdım baskasının olan ve sıze emanet verılen bır urunu nasıl sut koyupta kaynatırsınız.ne yaparsanız yapın anlasılcaktır en ıyısı yenı bır urun alıp vermek

sonuç böyle olucanı bilsem zaten yapmazdım ayrıca anlaşılıcak diye bi derdim yok zaten söyledim ketılın akıbetini

ketılda süt ısıtmak mı :37:
çok ilginçsiniz kızlar neden böyle bişey yaptınız onuda yazın bari :27:

arkadaşların dediği gibi temizlemeyle olmaz sen en iyisi aynısından al bitane
ama ketılın sahibene süt ıstıttım deme bence rezistansı yandı de sana kızmaz en azından birde etrafa rezil olursun:51:

niyemi ısıttım canım sıkıldı şu ketılda bi süt ısıtıyımda can sıkıntım geçsin dedim ay ne alemsin yaa ayrıca yalan söylemenin ne gereği var niye rezil oluyumki

Son düzenleme:
niyemi ısıttım canım sıkıldı şu ketılda bi süt ısıtıyımda can sıkıntım geçsin dedim ay ne alemsin yaa ayrıca yalan söylemenin ne gereği var niye rezil oluyumki

Aayy çok güldüm ya. :D

Orasını burasını değiştirmek zahmetli ve uzun bir iş.
Çok pahalı olmasa gerek; yenisini almak en güzeli bence de.

Son düzenleme:
kızlar ketılda süt ısıttım rezistansına süt yapışıp yandı bi tuhaf oldu benim değildi bide yerine vermem lazım neyapabilirim yardım edin ne olur sakın siz böyle bi hataya düşmeyin

ay canım ya çok güldürdün beni :)
valla ne iyi gelir bilemiyorumda
az bi miktar çamaşır suyu denesen absürd olur mu ki :)

[alt üstüüü bir kıçı kırık ketil yaaa at cnm hiçde üzülmee boşverrrrr ayıp olcak rezil ocak ibede yok insan bu hata d ayaparr sevaptaaaa

[alt üstüüü bir kıçı kırık ketil yaaa at cnm hiçde üzülmee boşverrrrr ayıp olcak rezil ocak ibede yok insan bu hata d ayaparr sevaptaaaa

aynen canım hayat deneme yanılmalarla dolu denedim ve yanıldım bukadar:1:

Back
X