ketılda süt ısıttım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi royas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kettle kireçlendiğinde içine baya bir resitansı öretecek kadar sirke koyup kaynatıyorum pırıl pırıl oluyor belki işe yarar:32:

ay canım ya çok güldürdün beni :)
valla ne iyi gelir bilemiyorumda
az bi miktar çamaşır suyu denesen absürd olur mu ki :)

ne mutlu bana bu akşam herkesi güldürdüm:40:çamaşır suyu benimde aklıma geldide evde katliam yapmak istemiyorum:27: bi ketıl için

çaydanlklar için kireç çözücüler var ondan sık canım içine anında temizler bir kaç saniyede:)

canım ya aynı hatayı bende yapmıştım akıl işte yanlış yaptığımı anladığımda çok geç olmuştu geçmiş olsun

benim eniştemde kettle da yumurta kaynatmış haşlansın diye ne güldüm varya:52:
benim sevgilimde yurtta kaettle da çay yapıyordu:52:

ketılın içine limon tuzu ve su koyup kaynatın ben rezistanstaki kireçleri böyle temizliyorum işe yarayabilir

sirke çözmüyor bende evde limon tuzu yokken denemiştim ordan biliyorum siz bi limon tuzu deneyin kireç denilen bişi kalmıyordu çünkü ben yaptığımda. oda olmazsa cif sıkıp biraz yumuşamasını bekleyin sonuçta ocaktaki yanık sütleride cif sıkıp bekleyip çıkartabiliyoruz işe yarayabilir:26:

sirke çözmüyor bende evde limon tuzu yokken denemiştim ordan biliyorum siz bi limon tuzu deneyin kireç denilen bişi kalmıyordu çünkü ben yaptığımda. oda olmazsa cif sıkıp biraz yumuşamasını bekleyin sonuçta ocaktaki yanık sütleride cif sıkıp bekleyip çıkartabiliyoruz işe yarayabilir:26:

tamam limon tuzunuda denerim ,şimdi cifide koyup kaynattım diycem gülüceksiniz evet onuda denedim iyice köpürdü ama oda işe yaramadı ketıl isyanlarda artık denemediğim şey kalmadım ama inat ettim bende

ne yumuşatırki bunu:26: rezistansı tamamen cife bulayıp 5 dk fln bekleseniz acaba yumuşarmıki kaynatmadan sadece cifle bekleseniz :26::26::26:

annem limon tuzuyla temizliyor ama sizinki olmamis heralde alin bi tane aman saglik olsun...
birde rezistansi gizli olanlarda belki birey olmazdi ama bununki direk tabaninda sanirim,

ne yapabilirimki canım çok üzülmüştüm hemen yenisini alamadım da,çünkü hastanede eşimin yanında refakatçiydim arkadaşımda onu bana verdiki çay için falan su kaynatayım ama maşallah ben ketılı çok amaçlı kullanmak isteyince.

Back
X