ketılda süt ısıttım :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi royas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne yumuşatırki bunu:26: rezistansı tamamen cife bulayıp 5 dk fln bekleseniz acaba yumuşarmıki kaynatmadan sadece cifle bekleseniz :26::26::26:

cifi suyla beraber yaptım işe yaramadı bu yararmı bilmiyorum

annem limon tuzuyla temizliyor ama sizinki olmamis heralde alin bi tane aman saglik olsun...
birde rezistansi gizli olanlarda belki birey olmazdi ama bununki direk tabaninda sanirim,

evet rezistans direk tabanda böyle kıvrımlı bişey ama limon tuzunu denemedim onuda alıp deniycm

bende yeni evlendiğimde aynı hatayı yapmıştım ve ketıl düzelmedi bidaha o koku karartı hiç geçmedi ve koku dahada
kötüleşmişti çöpe gitmişti:(

porçöz derimm..
asitli o kesin söküp atar koy beklet..

sen içini ferah tut.emanet ketılla süt ısıtmayız zaten..:34:
karbonatlı suyla kaynat,yağ çözücü ile cifle ov..olmadı yenisini al..

laf sokmaya gerek yok, belli çok akıllısın ısıtmazsın eminim:52: böyle yorum yapıcaksan hiç yapma

en iyisi rezistansı sök..:27::28:
7-8 sayfa olmuş bi ketıl şeysi ,vayyy beee..:52:

Son düzenleme:
bi ketıl meselesi bile kavga oldu ya nese. Bulaşık deterjanını bende çok duymuştum siz o linktekileri teker teker deneyin elbet işe yarayanı çıkar kolay gelsin:6:

şekerim ,siz yapmayın diye temennide bulunmuşsun, cvp yazdım ,neden alındın ki?:121:

ben bu hataya düşmeyin diye uyardım sadece ayrıca alınmadım iyi niyetli yorum yapmak çok iyi bişey biliyomusun 'şekerim':51:

O ketildan daha da hayır gelmez o kadar şey koyup temizledikten sonra bile alan kişi demez mi ne kokuyor bunun içi kimyasal kimyasal. :37:

O ketildan daha da hayır gelmez o kadar şey koyup temizledikten sonra bile alan kişi demez mi ne kokuyor bunun içi kimyasal kimyasal. :37:

şuan içinde hiçbir koku yok sadece biraz sirke kokuyo oda kullandıkça çıkar diye düşünüyorm

bi ketıl meselesi bile kavga oldu ya nese. Bulaşık deterjanını bende çok duymuştum siz o linktekileri teker teker deneyin elbet işe yarayanı çıkar kolay gelsin:6:

herkese teşekkür ederim herkesçok yardımcı oldu herkes iyi niyetli olmak çok önemli bişey

çıkar sirke kokusu 1 günde noldu bi gelişme varmı rezistansta :49:

biraz telledim temizlendi gibi ama alt kısmı kaldı sadece bide bulaşık fırçası dedi bi arkadaş onunlada uğraştım temizlendi gibi

Back
X