Deveye diken hesabı valla yaranılmıyor insanlara adam haklı
Ayıp etmişsin valla. Önyargılısın bence, hiç tanımıyorsun ki nerden bilebilirsin gerçekten böyle bir insan olmadığını.
Herkesin tarzı farklıdır, o da öyleydi demek ki...
Tahammül edemediğiniz bir davranış olduğu için tepki vermeniz doğru olmuş
Fikirleriniz uyuşmayabilir ben ona birşey diyemem ama bu şekilde söylemeniz olmamış kibar şekilde görüşmesek daha iyi olur demeniz yeterdi yaniÖyle mi diyorsunuz ya bilemedim bende üzüldüm
Ayıp yada ayıp değil, bu önemli olan bu değil...Ayıp mı ettim bilmiyorum
+1Deveye diken hesabı valla yaranılmıyor insanlara adam haklı
Biraz ayıp etmişsiniz gibi . Bu durumun size hissettirdiklerini rahatsızlıklarınızı kelimeleri seçerek kırmadan haksız durumuna düşmeden söyleseydiniz daha uygun olurdu aslında. Şimdi genel tabloya bakılınca şımark bir kızı düşündüğü için laf yiyen bu adam gördüm... B arada banada yapmacık gibi tavrı ..Arkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
Fikirleriniz uyuşmayabilir ben ona birşey diyemem ama bu şekilde söylemeniz olmamış kibar şekilde görüşmesek daha iyi olur demeniz yeterdi yani
Hatırlarım sanki eski konunuzu. Siz zaten gıcık oluyorsunuz adama
Ama bence şu son olayda ayıp etmişsiniz. Adını bile bilmediğimiz insanlar covidle yüz yüze gelince endişeleniyoruz onlar için. Beyefendinin de sizin için endişelenmesi çok normal.
Bu kadar istemiyorsanız görüşmeyim olsun bitsin, bu adamla hala niye konuşuyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?