- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.216
- 698
o Zamandan istemediği belliymiş zaten. Olsun diye zorlamış'' Bir buçuk haftadır konuşuyoruz, kalkmış şiir yazmış '' dedi konu sahibi eski konuda, asıl ben orda koptum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o Zamandan istemediği belliymiş zaten. Olsun diye zorlamış'' Bir buçuk haftadır konuşuyoruz, kalkmış şiir yazmış '' dedi konu sahibi eski konuda, asıl ben orda koptum.
Arkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
'' Bir buçuk haftadır konuşuyoruz, kalkmış şiir yazmış '' dedi konu sahibi eski konuda, asıl ben orda koptum.
Bende çok fazla üstüme düşülmesinden çocukmuşum gibi davranılmasından hoşlanmamBence düşüncenizde haklısınız daha yüz yüze bile gelmeden bu kadar samimiyet sahiplenme bence de gereksiz ama yapmacık buluyorum demeseniz daha iyi olurdu tabi
![]()
Adam ne demiş ki bu kadar değersiz oldu gözünüzde? Çıplak foto mu istedi ya da ne bileyim abazanlik göstergesi bir şey mi dedi?
Dikkatli ol demiş...
Adam sizden yolun başında kurtulmuş. Ayrıca yazım dilimizden çok ukala biri olduğunuzu hissettim. Adam umrumda değil amalar falan. Ne kolay insan harcıyorsunuz. Umarım en yakın zamanda sizi hiç umursamayan birine aşık olursunuz. Öyleleri yaranır size. Zoruma gitti adamın suçsuz yere böyle sepetlenmesi yahu
Konu sahibi arkadasim bu adam kac haftadır seni oyalayan aracının yönlendirme yaptığı çocuk mu? Ben hatta arama yazma demiştim
Kibar beyefendi mesajınıza cevap verdi mi
Hiç bekleme o bundan da nazlı triplidir benceYok yok bu o değil ondan ses yok hala:))
Valla cidden kibarmisEvet verdi önemli değil canın sağolsun dedi :))
Valla cidden kibarmis
Ben tripli mesajla cevap verip bir de üstüne gönül alınmasını bekleyenleri gördüm![]()
Onu anladık.Yok şiiri bana yazmamış eski yazdıklarından :)
Onu anladık.![]()
Herşeyin fazlası insanı sıkar boğar, hele ki bu devirde hiç tanımadığın görüşmediğin birine nasıl bu kadar üstüne düşüp bağ kurabilir ki tepkiniz yerinde bence ,Arkadaşlar biriyle konuşuyordum aşırı kibar takılıyordu. Yemeğini yedin mi işte sürekli seni rahatsı etmiyorum dimi. Yok sen yemeden boğazımdan geçmez. Neyse söyledim baya açık açık bana yapmacık geliyor diye azalttı biraz. Bu gece de şöyle bişey oldu. Ben pandemi riskli bi yerde çalışıyorum sürekli dikkatli ol diyordu bende tamam diyordum. Bugün daha riskli bi yere görevlendirildim. Üst üste 5 kez filan tamam dememe rağmen lütfen çok dikkatli ol deyip duruyor. Patladım bende daha görüşmediğin biriyim yani bu kadar endişeleniyor olamazsın abartıyorsun yapmacık geliyor kendimi çocuk gibi hissediyorum dedim. Atarlandı kibar beyimiz zaten bu devirde birini düşünmek kabahat bilmemne.karşındakini çocuk gibi azarlayamazsın bunu unutma dedi. Bende öyle olduğunu düşünüyosan konuşmayalım dedim peki dedi ben de peki hayatta başarılar dedim. Burada ben mi ayıp ettim sizce? Adam umurumda değil ama ben de hata var mı onu merak ediyorum ayıp mı ettim dürüst olmakla?
Adam buldumcuk olmuş. Görmemişin sevgilisi olmuş misali'' Bir buçuk haftadır konuşuyoruz, kalkmış şiir yazmış '' dedi konu sahibi eski konuda, asıl ben orda koptum.
Valla cidden kibarmis
Ben tripli mesajla cevap verip bir de üstüne gönül alınmasını bekleyenleri gördüm![]()
Aman salla yaa ugrasmaya degmezGünahını almışım ya uzatmadı normale döndü![]()
N narviSiz abartmışsınız. Eşim bana sana aşık oldum dediğinde çok çok yeni tanışmıştık ve yüz yüze görüşmemiştik.