Ya görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?Sen daha iyilerine layıksın
Haklısınız bahane bulmak için kendimi kasıyorumdirekt size karşı ilgisi olduğunu söylemediyse hayatımda biri var demeyin de; bu aralar vaktimi sevgilime ayırmak istiyorum o yüzden de seninle görüşmeye vaktim yok dersiniz. hala daha ısrar ediyorsa da daha keskin bir dille görüşmek iletişime geçmek istemediğinizi söyleyin. alttan almayın, mazeret bulacağım diye kendinizi zorlamayın ve sevgilime karşı yanlış olur gibi ucu açık bahaneler öne sürmeyin. ben istemiyorum, bu kadar.
Hiç yalan dolana girmedenYa görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?
Biriyle görüşmeye başladım, erkeklerle olan dostluğuma pek sıcak bakmıyor, kusuruma bakma diyebilirsinYa görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?
Bence cringe olur hatta sen yanlış anladın deyip üste çıkma imkanı vermiş olursun.Ya görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?
çok basit. diyelim ki bu akşam görüşelim dedi. bu akşam erkek arkadaşımla görüşücem kusura bakma demeniz yeterli. duygusal bi şeyler hissediyorsa devam etmez. yok o başka zaman görüşelim derse zaten arkadaş olarak görüyordur
Hayatımda biri var ve sen sürekli yazıyorsun sevgilimin yanlış anlamasını istemem deMerhaba üniversiteden bir arkadaşım var erkek , okulda bir kaç kez gördüm öyle çok muhabbetimiz yoktu . İkimizde mezun olduktan sonra instagramdan beni eklemişti , kabul ettim . Sonra mesaj attı . O dönemde girmek istediğim şu an vazgeçtiğim bir sınavı kazanmıştı bende o sınavla ilgili sorular soruyordum sürekli . Bir kaç kez görüştük ama benim ona farklı bir hissim olmadı . Onun farklı bir hissi olduğunu anladım . Bende uzaklaştım . Mesaj atıyordu , geç dönüyordum , görüşmek istiyordu bahane buluyordum . Her neyse ben bu kişiyi instagramdan da sildim zaten hayatıma biri girdi ve doğru olmaz diye düşündüm . Hayatımda biri var demedim ama artık instagramı sadece yakın çevreme açık kullanmak istiyorum dedim . Bu kişi sürekli olarak yazmaya devam ediyor . Direkt olarak hayatımda biri var demeli miyim yoksa saçmalık mi olur ? Açıkçası çekingen olduğum için ne demeliyim bilmiyorum çok uzattıysam kusura bakmayın
burcu ne?
(kendimi bir zamanlar her konuda yaşlar kaç canım diye soran zipzip gibi hissettimeskiler bilir old but gold ahdsgaajhd)
Sehir disindayim demek yerine erkek arkadasimla planimiz var deseydin keske.Ya görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?
Offf her konuda böyle bir bilip bilmeden atıp tutan oluyor nerden biliyorsun yanımda miydinAdamla birkaç kere bulusmaniz, adamın duygularını cogaltmis ne yazık ki. Bir kadın ilk bulusmada anlar karşısındaki adamin hoşlanıp hoslanmadigini.
Neden birkaç kere daha bulustunuz?
Burada yazmasaniz da umut verdiğinizi düşünüyorum ben sizin. Şimdi de nasıl kurtulacağım diyorsunuz.
Burcunu hiç bilmiyorum :)Ah formun eski günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?