Kibarca nasıl reddedilir ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba üniversiteden bir arkadaşım var erkek , okulda bir kaç kez gördüm öyle çok muhabbetimiz yoktu . İkimizde mezun olduktan sonra instagramdan beni eklemişti , kabul ettim . Sonra mesaj attı . O dönemde girmek istediğim şu an vazgeçtiğim bir sınavı kazanmıştı bende o sınavla ilgili sorular soruyordum sürekli . Bir kaç kez görüştük ama benim ona farklı bir hissim olmadı . Onun farklı bir hissi olduğunu anladım . Bende uzaklaştım . Mesaj atıyordu , geç dönüyordum , görüşmek istiyordu bahane buluyordum . Her neyse ben bu kişiyi instagramdan da sildim zaten hayatıma biri girdi ve doğru olmaz diye düşündüm . Hayatımda biri var demedim ama artık instagramı sadece yakın çevreme açık kullanmak istiyorum dedim . Bu kişi sürekli olarak yazmaya devam ediyor . Direkt olarak hayatımda biri var demeli miyim yoksa saçmalık mi olur ? Açıkçası çekingen olduğum için ne demeliyim bilmiyorum çok uzattıysam kusura bakmayın

Sen daha iyilerine layıksın
Ya görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?

direkt size karşı ilgisi olduğunu söylemediyse hayatımda biri var demeyin de; bu aralar vaktimi sevgilime ayırmak istiyorum o yüzden de seninle görüşmeye vaktim yok dersiniz. hala daha ısrar ediyorsa da daha keskin bir dille görüşmek iletişime geçmek istemediğinizi söyleyin. alttan almayın, mazeret bulacağım diye kendinizi zorlamayın ve sevgilime karşı yanlış olur gibi ucu açık bahaneler öne sürmeyin. ben istemiyorum, bu kadar.

Haklısınız bahane bulmak için kendimi kasıyorum

Ya görüşelim demiş şu an bulunduğum yerde eğitimde , şehir dışındayım dedim dönünce olsun diyor çat diye sevgilim var yazsam cringe mi olur ?
Hiç yalan dolana girmeden
Dostluğunu sevdiğini lakin
Şuan için duygusal bir ilişki içerisine girmeyrceğini hazır hissetmediğini falan söyle
Yalan 1 ken 1000 olur hiç önermiyorum
Biraz kalp kırıklığı olur belki ama başa çıkılır

Biriyle görüşmeye başladım, erkeklerle olan dostluğuma pek sıcak bakmıyor, kusuruma bakma diyebilirsin

Bence cringe olur hatta sen yanlış anladın deyip üste çıkma imkanı vermiş olursun.
Görüşmek istediğinde erkek arkadaşımla planım var başka zaman umarım falan yazman yeterli olur.

Ben bu zamana kadar hiç bir karşı cinsin kibarca atlatıldığını görmedim.
Yürümek isteyen yürüyor illa durduramıyorsun.
İstemediğini söyledikten sonra
İletişimi keseceksin, engelleyeceksin.
Erkek arkadaşım var falan deme bazıları saçma saçma pisleşiyor.

verilecek en doğru cevap bu

Hayatımda biri var ve sen sürekli yazıyorsun sevgilimin yanlış anlamasını istemem de

Adamla birkaç kere bulusmaniz, adamın duygularını cogaltmis ne yazık ki. Bir kadın ilk bulusmada anlar karşısındaki adamin hoşlanıp hoslanmadigini.

Neden birkaç kere daha bulustunuz?

Burada yazmasaniz da umut verdiğinizi düşünüyorum ben sizin. Şimdi de nasıl kurtulacağım diyorsunuz.

Offf her konuda böyle bir bilip bilmeden atıp tutan oluyor nerden biliyorsun yanımda miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…