- 5 Ekim 2015
- 33
- 24
- 3
- Konu Sahibi Mesmerizer
-
bu durumlarda herkese tövbe etmek düşerMerhaba kızlar bu benim ilk konum, böyle olmayı ben de istemezdim, hareketlerimi dizginlemeye çalışıyorum ama, o akla tık diye gelen ilk düşünce yok mu beni deli ediyor, o bir 5 snlik kibir hali... Bir de takıntılı biriyim. Anlık kibir ve sonra gelen vicdan azabı ve bir de takıntılı düşünce yapısı üst üste eklendi mi, gecelerim günlerime geçiyor. Beni rahatsız eden bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum, bundan bir kaç yıl önce çalıştıığım yerde pek hoşlanmadığım biri vardı (aslında bana direkt zararı yoktu ama). Ben sıcak yerde büyüdüm kömür sobası falan bilmem, bunun memlekette hala kullanıyorlarmış. Bir gün zehirlenmişler. Bir de bu kadın yapılmaması bir hareket yapmış. (Söyledi öyle yapılır mı dedim) Ya böyle bilmediğim için hala kömür sobası mı kaldı ve öyle yapılır mı gibisinden kadını kınadım 5sn liğine içimden. Ama bunu ona hissettirmemeye çalıştım.
Bu bana hep oluyor. İçimde yara oldu açsam da özür dilesem de sonuçta o kınamayı yaptım. Aklıma geldikçe, kendimi kötü hissediyorum.
Şu an da bunu yazmamın sebebi bizim kombi arızalı kendi kendine kapanıyor, genel bakım yapıldı, bundan bir şey olmaz dedi bakım yapan kişi, ama baya maliyetli olur bir parçanın değişmesi gerekir dedi. Böyle de idare edene kadar kullanabilirsiniz dedi. Sadece ben olsam sorun değil ama etrafımdaki insanların da benim yüzümden zarar görmesini istemiyorum. Malum kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz, defalarca tecrübe etmeme karşın, o 5 sn lik kibir ve ardından gelen küçümseme, allahım sana sığınıyorum. Ama ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba kızlar bu benim ilk konum, böyle olmayı ben de istemezdim, hareketlerimi dizginlemeye çalışıyorum ama, o akla tık diye gelen ilk düşünce yok mu beni deli ediyor, o bir 5 snlik kibir hali... Bir de takıntılı biriyim. Anlık kibir ve sonra gelen vicdan azabı ve bir de takıntılı düşünce yapısı üst üste eklendi mi, gecelerim günlerime geçiyor. Beni rahatsız eden bir konuyu sizle paylaşmak istiyorum, bundan bir kaç yıl önce çalıştıığım yerde pek hoşlanmadığım biri vardı (aslında bana direkt zararı yoktu ama). Ben sıcak yerde büyüdüm kömür sobası falan bilmem, bunun memlekette hala kullanıyorlarmış. Bir gün zehirlenmişler. Bir de bu kadın yapılmaması bir hareket yapmış. (Söyledi öyle yapılır mı dedim) Ya böyle bilmediğim için hala kömür sobası mı kaldı ve öyle yapılır mı gibisinden kadını kınadım 5sn liğine içimden. Ama bunu ona hissettirmemeye çalıştım.
Bu bana hep oluyor. İçimde yara oldu açsam da özür dilesem de sonuçta o kınamayı yaptım. Aklıma geldikçe, kendimi kötü hissediyorum.
Şu an da bunu yazmamın sebebi bizim kombi arızalı kendi kendine kapanıyor, genel bakım yapıldı, bundan bir şey olmaz dedi bakım yapan kişi, ama baya maliyetli olur bir parçanın değişmesi gerekir dedi. Böyle de idare edene kadar kullanabilirsiniz dedi. Sadece ben olsam sorun değil ama etrafımdaki insanların da benim yüzümden zarar görmesini istemiyorum. Malum kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz, defalarca tecrübe etmeme karşın, o 5 sn lik kibir ve ardından gelen küçümseme, allahım sana sığınıyorum. Ama ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?
Dile dokmedigin surece sorun yok bence...
sonucta kimseyi incitmiyorsun...
Yaptığınız yanlışın farkındasınız bu güzel bir şey.Zamanla hep kendinize tekrar edin insanların yaşamları vs. beni ilgilendirmez ,içten bile olsa yargılamaya hakkım yok diye.
Ben kimseyi yargılamıyorum ,her gün bunu kendi kendime söylüyorum .Bir gün balkondayken bir kadın gördüm ,çok absürt giyinmişti ,yani garip ,ama gerçekten tuhaftı .Ben içimden dedim ki "kadının giyinişine bak bu ne ya böyle giyi.." derken sonra yargılamamam lazım dedim içimden ,benim böyle bir şeye hakkım yok .Ne kadar yapmasam da çok nadir düşüncesizlik yapabiliyorum kendi kendime bile olsa söyleyerek : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?