Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi? veya kıbrısda donasyon yaptıranlar lütfen buyursun.

KIBRISTA YUMURTA DONASYONUNU HANGİ MERKEZDE YAPTIRDINIZ. VE HAMİLE KALANLAR

• HAMİLEYİM

OY: 2 22,2%
  • HAMİLE DEĞİLİM

OY: 7 77,8%

• Ankete Katılan
    9
Merhaba ben 46 yasindayim artik adetlerim duzensizlesdi son carem donasyon.ama artik madden ve manen bitigim .kredi cekil son sans kibrisa gidicem nerenin basari orani yuksek

bu sayfaya yaz canım bende donayon düşünüyorum. erken menopoz var bende tüp bebekle olmadı sen buldun mu merkez yaz

canım bugün 4 ayrı merkezle konuştum kafam çorba gibi oldu insan hangi merkeze güveneceğini şaşırıyor allah kolaylık versin bize

Kibris bahceci icin Doktor Zehra Onar sayfasi var. Kibristaki doktor Zehra Onar. O sayfa size yardimci olabilir.
Eger imkaniniz varsa kibrisa gidip hastaneleri yerinde incelemek, oradaki kisilerle, hastalarla gorusmek cok daha faydali olur. Ben bunlari yapmadim. Hicbir bilgim olmadigi icin televizyondaki reklama guvenerek basladim. Gercekten kendilerini cok iyi pazarliyorlar.

caanım bende konustum zehra hanımla bir kaç sorum vardı bugünde doktor murat bey aradı oda aynı klinikteymiş sen ne tedavisi gördün hangi merkeze gittn bide?

caanım bende konustum zehra hanımla bir kaç sorum vardı bugünde doktor murat bey aradı oda aynı klinikteymiş sen ne tedavisi gördün hangi merkeze gittn bide?
ben de orada donasyon yaptirdim. Murat Bey yeni mi baslamis? Onu tanimiyorum.

ben de orada donasyon yaptirdim. Murat Bey yeni mi baslamis? Onu tanimiyorum.
slm hasat Hanim siz donasyon yaptirdiginizini yazmissiniz.

bende yaptirmak istiyorum kararimi verdim fakat icime bir hüzün cöktü ne hissedecegimi bilmiyorum. lütfen bana yazarmisiniz ne hissetdiniz ? cocuk size benzedimi bir baska kisinin yumurtasi olarak psykolijiniz nasildi? biraz desdeklermisiniz beni rica etsem.cok istiyorum ama bir yandandan o Kadar soru lar varki beynimde

meral merhaba evet donasyon çok zor ama onu kabullenip te o bile olmaması daha zor benim öyle oldu allah yardımcınız olsun allah herkesin gönlüne göre versin

meral merhaba evet donasyon çok zor ama onu kabullenip te o bile olmaması daha zor benim öyle oldu allah yardımcınız olsun allah herkesin gönlüne göre versin
slm siz denediginiz halde olmamasi elbetde cok üzücü,bende deniyecegim amma velakin cok zor bir durum.Allah cocuk istiyen herkese nasip etsin ins.

slm hasat Hanim siz donasyon yaptirdiginizini yazmissiniz.

bende yaptirmak istiyorum kararimi verdim fakat icime bir hüzün cöktü ne hissedecegimi bilmiyorum. lütfen bana yazarmisiniz ne hissetdiniz ? cocuk size benzedimi bir baska kisinin yumurtasi olarak psykolijiniz nasildi? biraz desdeklermisiniz beni rica etsem.cok istiyorum ama bir yandandan o Kadar soru lar varki beynimde
Merhaba
Donasyon yaptirdim ama sonuc negatif. keske hamile olsaydim , cocugumu dogursaydim da cocuk bana benzemeseydi. Ama maalesef kimyasal gebelik oldu . Baskasinin yumurtasi diye dusunmeyin , lutfen. O esinizin bebegi ve siz onu 9 ay karninizda tasiyacaksiniz. Baba belli anne belli. Arkadasim evlatlik edindi. Cocuk o zaman 3 yasindaydi simdi 10 yasinda arkadasim dogursaydi bu kadar ona benzemezdi. Donor secimi yapilirken anne veya babaya uygun donor seciliyor. O nedenle gonlunuzu ferah tutun. O sizin cocugunuz olacak kimsenin de bilmesi gerekmez.

Merhaba
Donasyon yaptirdim ama sonuc negatif. keske hamile olsaydim , cocugumu dogursaydim da cocuk bana benzemeseydi. Ama maalesef kimyasal gebelik oldu . Baskasinin yumurtasi diye dusunmeyin , lutfen. O esinizin bebegi ve siz onu 9 ay karninizda tasiyacaksiniz. Baba belli anne belli. Arkadasim evlatlik edindi. Cocuk o zaman 3 yasindaydi simdi 10 yasinda arkadasim dogursaydi bu kadar ona benzemezdi. Donor secimi yapilirken anne veya babaya uygun donor seciliyor. O nedenle gonlunuzu ferah tutun. O sizin cocugunuz olacak kimsenin de bilmesi gerekmez.

Günaydin hasat

sonucun negativ olmasina cok üzüldüm cünki evlat hasreti cok baska bir duygu.tekrar denemeyi düsünüyormusun ?
ben halbusa genc baska bi bayandan yumurtalik alininca kesin oluyor sanmistim,burdaki baska yorumlarida okudum negativ olanlarda varmis sasirtim.
ben nasil kabullenecegimi düsünürken birde negativ sonuc alabilecegim konu varmis onu düsünmemistim.
bir yandan haklisiniz olsunda en azindan caninizdan kaninizdan büyüyor yumurtalik kücücük bisi ama siz bunu kendi kaninizdan büyütüyorsunuz.
hic yokdan iyidir yani caresizlik cok kötü maalesef ya kabulleneceksiniz yada o tadi hic tadamiyacaksiniz.

bence tekrar dene oluncaya Kadar cünki ilerde daha cok üzülürsünüz son reddeye Kadar gidin

saygilar sevgiler

hasatcım çok geçmiş olsun meralin dediği gibi pes etme asla bende cok düşündğm hep acaba mı dedim ama evlat özlemi öyle bişeyki sonunda karar verdim donasyona şimdi harıl harıl merkez bakıyorum inşallah emeklerimizn sonucunuda alırım

hasatcım çok geçmiş olsun meralin dediği gibi pes etme asla bende cok düşündğm hep acaba mı dedim ama evlat özlemi öyle bişeyki sonunda karar verdim donasyona şimdi harıl harıl merkez bakıyorum inşallah emeklerimizn sonucunuda alırım
Neseli umarim sen basarili bir sonuc alirsin
Genelde hep kibrisda yaptiriyorlar ama hangi hastane iyi bilmiyorum. Insallah bulur ve cocuk sahibi olursun. Istiyen herkese Allah nasip eder insallah

Günaydin hasat

sonucun negativ olmasina cok üzüldüm cünki evlat hasreti cok baska bir duygu.tekrar denemeyi düsünüyormusun ?
ben halbusa genc baska bi bayandan yumurtalik alininca kesin oluyor sanmistim,burdaki baska yorumlarida okudum negativ olanlarda varmis sasirtim.
ben nasil kabullenecegimi düsünürken birde negativ sonuc alabilecegim konu varmis onu düsünmemistim.
bir yandan haklisiniz olsunda en azindan caninizdan kaninizdan büyüyor yumurtalik kücücük bisi ama siz bunu kendi kaninizdan büyütüyorsunuz.
hic yokdan iyidir yani caresizlik cok kötü maalesef ya kabulleneceksiniz yada o tadi hic tadamiyacaksiniz.

bence tekrar dene oluncaya Kadar cünki ilerde daha cok üzülürsünüz son reddeye Kadar gidin

saygilar sevgiler

Merhaba,
Ben de sizin gibi biliyordum. Genc yumurta ile ilk seferde olur.
Ama maalesef olmuyor. Doktorlarin soyledigi % 80 garanti ancak 3. seferde oluyor.
Benim 1 tane tup bebek, 1 tane donor transferi yaptirdim.
Mayista tekrar gidecegim. O zaman 3. olacak. Insallah olur.
Allah utandirmasin. Esim bu kez son dedi.
Kibris donasyon isi Suriyelilerin sisme botla yunanistana gitmesi gibi birsey.
Belirsiz. garanti yok. Hatta ben onlarin basarisini daha fazla buluyorum.

Kontrol sifir.

Merhaba,
Ben de sizin gibi biliyordum. Genc yumurta ile ilk seferde olur.
Ama maalesef olmuyor. Doktorlarin soyledigi % 80 garanti ancak 3. seferde oluyor.
Benim 1 tane tup bebek, 1 tane donor transferi yaptirdim.
Mayista tekrar gidecegim. O zaman 3. olacak. Insallah olur.
Allah utandirmasin. Esim bu kez son dedi.
Kibris donasyon isi Suriyelilerin sisme botla yunanistana gitmesi gibi birsey.
Belirsiz. garanti yok. Hatta ben onlarin basarisini daha fazla buluyorum.

Kontrol sifir.

Insallah bu sefer positiv olur.
Ben de haziranda deniyecegim bu iki ay hazirlanma süresi,terminim haziranda kismetse.ilk deneyimim olacak bende garanti bakiyordum fakat öyle degilmis. 8 bin eur da tutari var pesin azda degil.ama ilerde daha cok pisman olmaktansa son sansi denemede fayda var.sonucta para bulunurda cocuk bulunmuyor.
Allah hepimize yardim etsin.
Hasat iyi haberlerini bekliyoruz.

Insallah bu sefer positiv olur.
Ben de haziranda deniyecegim bu iki ay hazirlanma süresi,terminim haziranda kismetse.ilk deneyimim olacak bende garanti bakiyordum fakat öyle degilmis. 8 bin eur da tutari var pesin azda degil.ama ilerde daha cok pisman olmaktansa son sansi denemede fayda var.sonucta para bulunurda cocuk bulunmuyor.
Allah hepimize yardim etsin.
Hasat iyi haberlerini bekliyoruz.
Tesekkur ederim . Evet son sansi da denemek lazim. 8 bin Euro neden? Fiyatlar neden bu kadar farkli?

Tesekkur ederim . Evet son sansi da denemek lazim. 8 bin Euro neden? Fiyatlar neden bu kadar farkli?

Ben almanyada yaptiriyorum.sadece yumurtalar 4 bin eur .kibris 5 bin diyor fakat ucak bileti oteli ile gine ayni fiata maal oluyor.birde tutacakmi oda var. Hetta ben acabalardayim vazgecmeyi bile düsünüyorum.hadi olmadi sar baştan. Olumsuz taraflari agir basmaya basladi. 1. Yumurta benim degil. 2. Fiat cok yüksek .3. 60 % tutacakmi. En azindan yumurta benim olsaydi yada 90 % olaydi tamam derdim. Günlerdir uyuyamiyorum kafamda gezip duruyor öyle caresiz hissediyorumki kendimi kardes. Allah yardim etsin

X